Kinderkleding met gratis verzending

Inhoudsopgave:

Kinderkleding met gratis verzending
Kinderkleding met gratis verzending
Anonim
Creditcard bestelling
Creditcard bestelling

Als uw kinderen voor uw ogen voortdurend groeien, is de noodzaak om nieuwe kleren te gaan kopen het enige item dat herhaaldelijk op uw lijst met dingen die u moet doen terechtkomt. Als je bij het idee van online winkelen je hoofd krabt en je afvraagt hoeveel extra verzending zou kosten, maak je dan geen zorgen: er zijn genoeg plaatsen die gratis verzending van kinderkleding aanbieden.

Crew-cuts van J. Crew

Voor kinderkleding die preppy, leuk en klassiek is met veel persoonlijkheid, is de J. Het merk Crew biedt Crewcuts, die eindeloze opties bieden voor vrijwel elk onderdeel van de levensstijl van uw kind. Of je nu een speciaal tintje wilt geven aan de blazer of trui met monogram van je kind of wilt investeren in een nieuwe jas voor het seizoen, Crewcuts biedt items van geweldige kwaliteit. Voor pasgeborenen verkoopt de retailer artikelen tot 24 maanden, en voor jongens en meisjes maat 2-16. Hoewel de website van J. Crew gratis verzending biedt voor bestellingen van $ 150 of meer, worden items uit de Crewcuts-collectie altijd gratis verzonden, zonder minimumbedrag.

Zappos

Zappos heeft miljoenen producten van duizenden kleding- en schoenenmerken, en de selectie kinderkleding is enorm. Moeders vinden er topmerken zoals Calvin Klein, Uggs, Lucky Brand en anderen. Maatvoering voor baby's tot en met tieners is beschikbaar in kleding. Schoenmaten omvatten alles, van pasgeboren maten tot oudere kinder- en tienermaten. Nerveus over het kopen van de verkeerde maat? Maak je geen zorgen, je kunt gratis retourneren en ruilen en er is tijdens het winkelen op de website altijd hulp dankzij de recensies en klantenservice.

Nordstrom

Hou je van Nordstrom, maar woon je te ver weg van de dichtstbijzijnde winkel? Online winkelen biedt u net zo veel variatie en een eersteklas klantenservice. Wanneer u op de Nordstrom-website winkelt, vindt u kinderkleding voor verschillende budgetten in de maten inclusief baby, 2T-6x, 7-16 en tween voor meisjes - en de maten 2T-7, 8-20 en tween voor jongens. Je kunt moderne kledingstijlen verwachten, waaronder sportkleding, pyjama's, kleding voor speciale gelegenheden en vrijetijdskleding.

Winkel jongen en meisje

Milieubewuste moeders zullen dol zijn op de compromisloze hoge kwaliteit en het simplistische organische ontwerp van de kleding van Shop Boy and Girl. De kleding uit de collectie is ontworpen door Christine Chang en is verkrijgbaar voor baby's, jongens en meisjes. De esthetiek van de ontwerpen voor meisjes heeft een beetje Europese flair. Voor kleine jongens is de stemming een coole surfer of een geweldige skateboarder. De maten die op deze site worden aangeboden variëren van 2-12 voor zowel jongens als meisjes.

LL Boon

Of je nu een moeder bent die je kind voorbereidt op een weekend in de natuurelementen of je kind voorbereidt op de seizoenstemperaturen, L. L. Bean is een ideale kledingbron om je te helpen voorbereiden. De tijdloze, eenvoudige stijlen zijn duurzaam en gemakkelijk te dragen door kinderen. Maten lopen van XS tot XL voor zowel jongens als meisjes.

Saks Fifth Avenue

Moeders met een veeleisende smaak die de voorkeur geven aan luxe voor hun kinderen, kunnen de designeropties waarderen die beschikbaar zijn op Saks Fifth Avenue. Hier vindt u een verscheidenheid aan modieuze vondsten in de maten 0-24 voor baby's en peuters, 2-16 voor meisjes en 2-20 voor jongens. Stijlen omvatten bovenkleding, jurken, tops, broeken, pyjama's en accessoires.

Mini Robijn

Op zoek naar eigentijdse modeartikelen met persoonlijkheid voor uw kinderen? Mini Ruby is een online winkel die stijlvolle vondsten biedt voor baby's en kinderen tussen de maten 2-12. Van buitenkleding tot speciale gelegenheidskleding, je zult zeker een aantal coole, stijlvolle items en outfits tegenkomen.

Gratis verzending met beperkingen

Als je niet kunt vinden wat je nodig hebt in een winkel die volledig gratis verzending aanbiedt, heb je andere opties waar je van kunt profiteren. Veel winkels hebben bepaalde beperkingen, zoals gratis verzending bij besteding van een bepaald bedrag. Dit is een goede optie als je veel te kopen hebt, of andere dingen wilt kopen naast kinderkleding.

Boden

Wil je een beetje Europese flair toevoegen aan de garderobe van je kinderen? De Britse kledingretailer Boden heeft zijn merk hier in de Verenigde Staten uitgebreid. De kledinglijn biedt veel kleuren en prints die zeker leven brengen in de kast van elk kind. Maten variëren van newborn tot 16 voor zowel jongens als meisjes. Voor degenen die meer dan $ 49 hebben besteld, biedt het bedrijf gratis verzending en retourneren.

Fab Kids

Screenshot van de FabKids-website
Screenshot van de FabKids-website

Het op abonnementen gebaseerde merk Fab Kids biedt samengestelde selecties en stuurt deze elke maand naar je inbox om je op de hoogte te houden van de garderobebehoeften van je kind. Het retailmerk verkoopt stoere casual kleding, maar ook jurken en sportkleding. Voor artikelen die u selecteert, is de verzending gratis als u voor € 49 aan merchandise koopt. Beschikbare maten variëren van 2 tot 16.

Burlington jassenfabriek

Voor vrouwen die weinig tijd hebben en een beperkt budget hebben, heeft Burlington Coat Factory een lange lijst met merken voor kinderen. Of je nu winkelt voor hun favoriete karakter-T-shirt, een statement-jeans of bovenkleding: als je totale bestelling meer dan $ 50 kost, krijg je gratis verzending. Beschikbare maten variëren van baby tot plus.

Tips voor gratis verzending

Online kleding kopen zonder verzendkosten zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt als hij zich aan zijn budget houdt. Als winkelen op een winkelsite met een bestedingslimiet die bepa alt of u verzendkorting krijgt, u gefrustreerd maakt, zijn er echter andere oplossingen.

Verzenden naar winkel en ophalen

Retailers zoals Target, Walmart, Macy's, Nordstrom en anderen staan hun klanten toe online te winkelen en de goederen naar de winkel te laten verzenden om ze op te halen. Beschouw deze methode als een methode die u tijd bespaart doordat u uren in de winkel hoeft door te brengen.

Couponcodes voor verzendkorting

Websites zoals Retail Me Not bieden codes voor kortingsbonnen en aanbiedingen die niet op grote schaal worden gepubliceerd. Het gebruik van een code tijdens het afrekenen tijdens het winkelen kan uw totale kosten enorm verlagen.

Aanmelding nieuwsbrief

In sommige gevallen, wanneer nieuwe klanten zich aanmelden voor de website van een detailhandelaar, wordt er een kortingspercentage en/of gratis verzending toegekend op de eerste aankoop.

Shopping-lidmaatschapsplatforms

Degenen die vaak online winkelen, kunnen overwegen om zich aan te melden bij een winkellidmaatschapsplatform zoals Shop Runner of Gratis verzending. Voor beide platforms is een betaling vereist om lid te worden, maar er zijn nog veel meer voordelen van het lidmaatschap waarmee u geld kunt besparen. Er worden ook proeflidmaatschappen aangeboden aan nieuwe gebruikers, wat een geweldige manier kan zijn om geld te besparen en de service uit te proberen terwijl u winkelt voor de nieuwe kleding van uw kind.

Winkelen zonder de stress van verzendkosten

Als u in het verleden aarzelde om online te winkelen vanwege de zorgen over de verzendkosten, zijn er zeker manieren om binnen het budget te blijven. Met de bovenstaande tips kun je in het comfort van je eigen huis nieuwe kleding voor je kinderen scoren, zonder extra geld uit te geven aan verzending. In plaats daarvan kan dat geld naar nog een item gaan of terug in je portemonnee.

Aanbevolen: