9 computerspellen voor baby's om het leren te stimuleren

Inhoudsopgave:

9 computerspellen voor baby's om het leren te stimuleren
9 computerspellen voor baby's om het leren te stimuleren
Anonim
vader en zoon spelen computerspel
vader en zoon spelen computerspel

De beste computerspellen voor baby's zijn voor smartphones en tablets. Deze computerapparaten zijn klein, mobiel en hebben een aanraakscherm. Omdat zoveel kleintjes smartphones gebruiken, zijn er bovendien veel computerspel-apps voor baby's en peuters die het leren aanmoedigen.

Beste computerspellen voor peuters en baby's

De onderstaande apps zijn goede leerprogramma's voor baby's en peuters, omdat ze kindvriendelijk zijn en met de kleintjes communiceren met bezienswaardigheden, geluiden en andere leuke manieren. Ze laten baby's en peuters ook op een leuke manier kennismaken met verschillende vaardigheden - van hand-oogcoördinatie tot muziek, dieren, ABC's, wiskunde en probleemoplossing.

1. Babyrammelaarspellen: leerspeelgoed voor baby's en peuters

Baby Rattle Games is misschien wel de nummer 1 app voor baby's. Deze unieke app maakt een ratelend geluid wanneer je je iPhone of iPad schudt. Het heeft heldere en kleurrijke beelden, levensechte geluidseffecten en een aanraak-en-beweegscherm. Er zijn vier verschillende thema's en er wordt zelfs rustgevende klassieke muziek gespeeld. Baby Rattle Games is gratis en kan worden gedownload via de Apple Store. Het wordt door Apple-recensenten met een 4,5 beoordeeld.

2. Ballon kn alt

Balloon Pops is een uitstekende eerste app voor een baby en de eerste stap in het leren van oorzaak en gevolg, aanwijsvaardigheden en richten. Het maakt een aangenaam geluid wanneer een ballon wordt ontploft, telt en geeft het aantal doorgeprikte ballonnen weer. Als de kleine op de ballonnen drukt, hoort hij de cijfers 1-10. Er is achtergrondmuziek, maar je hebt de mogelijkheid om deze uit te zetten. Bovendien zijn er geen advertenties of foutieve knoppen waarop de baby of peuter kan klikken tijdens het spelen. Het kan voor $ 0,99 worden gedownload in de Apple App Store. Het wordt door Apple-recensenten met een 4,3 beoordeeld.

3. Babyspellen voor éénjarigen

Babyspellen voor éénjarigen zijn een schattige manier voor een baby om cijfers, letters, vormen, kleuren, dieren, speelgoed, fruit, muziekinstrumenten en meer te leren. De kleintjes zullen veel plezier beleven aan het wisselen tussen de twee spellen: 'Let's Play!' en 'Laten we leren!' De app heeft ook felgekleurde en sprekende flashcard-knoppen en leuke geluidseffecten en melodieën. Deze app is gratis en verkrijgbaar in de Apple Store. Het wordt door Apple-recensenten met een 4,5 beoordeeld.

4. Babyspellen - piano, babyfoon, eerste woorden

Baby Games -Piano, Baby Phone, First Words is een educatief telefoonspel met babyliedjes, kinderrijmpjes en rijmspelletjes. Het is gemakkelijk te gebruiken en perfect voor kinderen tussen zes en twaalf maanden. Baby's kunnen de geluiden van vogels horen terwijl ze hun afbeeldingen op het scherm zien. Met vier verschillende muziekinstrumenten kunnen ze hun eigen muziek maken door op het scherm te tikken. Er is ook een babyfoon die hen aanmoedigt kinderliedjes te spelen en geluiden, cijfers en dierennamen te leren. Baby's kunnen het scherm aanraken, ballonnen laten knallen en vuurwerk afsteken. Peuters kunnen zelfs een dier bellen, en het zal antwoorden, compleet met een cartoongezicht en echte geluidseffecten! Deze gratis app kun je downloaden via Google Play. Het wordt door Google Play-recensenten beoordeeld met een 4,4.

5. Khan Academy Kinderen

Khan Academy Kids heeft een complete categorie onderwerpen voor kinderen vanaf 1 jaar. Met deze app kunt u de leeftijd van uw kind selecteren en op basis van die leeftijd spectaculaire inhoud op verschillende gebieden bieden voor leuk leren. Het is nog completer omdat het activiteiten bevat die zonder internet kunnen worden uitgevoerd. Khan Academy Kids kan worden gedownload van Amazon. Het is gratis omdat het is gemaakt door een non-profitorganisatie en er geen reclame voor is. Het wordt door Amazon-recensenten met een 4,6 beoordeeld.

6. Zintuiglijk leren van baby-peuters

De Sensory Baby Toddler Learning-app kan een pasgeboren baby, baby of peuter meerdere zintuiglijke ervaringen bieden. Wanneer de kleine het spelscherm aanraakt, zijn er geluidseffecten en trillingen. Het heeft talloze visuele effecten, waaronder bubbels, vuurwerk, zeesterren, zeepaardjes, schildpadden en verschillende vissen, allemaal met verschillende contrasterende kleuren. Het beschikt ook over een spelvergrendeling om te voorkomen dat uw peuter per ongeluk het spel verlaat. Dit is een gratis app met advertenties die kan worden gedownload via Google Play. Google Play-recensent beoordeelde het als 4,1.

7. Visschool - 123 ABC voor kinderen

Fish School creëert een kleurrijke onderwaterervaring voor je kind terwijl kleine vissen rondzwemmen en verschillende vormen, cijfers en letters creëren die ze kunnen identificeren. De vis kan worden aangeraakt en gesleept en grappige dingen worden gedaan terwijl het kind luistert naar variaties op het ABC-liedje. Voor peuters en kleuters is er zelfs een geheugenspel. Fish School is gratis en wordt aanbevolen voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Het kan worden gedownload via de Apple Store. Gebruikersrecensies beoordelen het met 3,9.

8. Kleine Sterren - Peuterspellen

Little Stars - Toddler Games is een leuke app die ABC-letters, namen en geluiden omvat, maar ook cijfers, kleuren en vormen herkent en telt. Ouders kunnen de inhoud van de vraag aanpassen en zelfs hun eigen stem opnemen voor gebruik. De kleintjes zullen het geweldig vinden dat de juiste antwoorden worden beloond met virtuele stickers. Het heeft een modus voor één speler, maar twee spelers kunnen dit computerspel ook spelen. Ouders kunnen het ook aanpassen met familiefoto's en categorieën selecteren die geschikt zijn voor verschillende leeftijden van kinderen en vaardigheidsniveaus. Dit is een gratis app verkrijgbaar in de Apple Store. Gebruikersrecensies beoordelen het met 4,4 uit vijf.

9. Muzikale ik! - Kinderliedjes Muziek

Muzikale ik! is voor kinderen van 2-6 jaar. De kleintjes gaan samen met Mozzarella de Muis naar een muzikale wereld met 5 activiteiten. Speciaal voor deze app zijn veertien populaire kinderliedjes opgenomen. De kinderen kunnen de vogels aanraken om een liedje te spelen, of op de monsters tikken, slepen of vasthouden en ze zien dansen op muziek. Er zijn ook verschillende muziekinstrumenten, zodat peuters mee kunnen spelen. Bovendien kunnen ze zelfs hun eigen muziek creëren door noten op een notenbalk te verplaatsen. Deze app is gratis en te downloaden in de Apple Store. Apple-recensenten geven het een beoordeling van 4,2.

Beste computerspellen voor baby's

Veel kinderen beginnen vóór hun eerste verjaardag smartphones en pads te gebruiken. Tegen de tijd dat ze naar school gaan, zijn het computerwonderkinderen, maar de jury weet nog steeds niet hoe de computerschermtijd kinderen beïnvloedt. Hoewel sommige ouders deze game-apps voor baby's en peuters gebruiken als babysitters, zullen ze nooit een vervanging zijn voor de interactie met een ouder. Speel deze computerspellen met uw kinderen en zorg ervoor dat ze slechts een klein deel uitmaken van de manier waarop ze leren, vooral als ze nog geen twee jaar oud zijn.

Aanbevolen: