Beste entertainmentvideo's voor baby's die het leren stimuleren

Inhoudsopgave:

Beste entertainmentvideo's voor baby's die het leren stimuleren
Beste entertainmentvideo's voor baby's die het leren stimuleren
Anonim
moeder en baby met video
moeder en baby met video

Er zijn talloze manieren om baby's bezig te houden en te leren, en een van die manieren is via video. De markt is verzadigd met baby-entertainmentvideo's, en het is een uitdaging om te weten welke de moeite waard zijn. Deze tien entertainmentvideo's zijn een schot in de roos en zijn het bekijken waard.

Baby-entertainmentvideo's zijn geen vervanging

Zoals veel in het leven is gematigdheid de sleutel. Kan uw baby een video bekijken om te leren en zich te vermaken terwijl u aan het avondeten begint? Ja. Moet je baby Netflixen en binge omdat je werk moet inhalen? Nee. Met baby's en schermtijd kom je met een beetje al een heel eind. Een video is op geen enkele manier een vervanging voor menselijke interactie of verkennend spel en stimulerend speelgoed.

Hey beer zintuiglijke

Hey Bear Sensory vinkt veel vakjes af in de wereld van baby-entertainment en -ontwikkeling en wordt beschouwd als een van de beste video's voor baby's. Het bevat veel heldere en levendige kleuren en een hoog contrast, evenals vrolijke, pakkende deuntjes. Er is geen tekort aan video's in de collectie, dus moeders hersenen zullen niet in aardappelpuree veranderen nadat ze steeds dezelfde liedjes hebben gehoord.

Kleine babybuik

Little Baby Bum is een Britse YouTube-video die klassieke kinderliedjes en -liedjes tot leven brengt. Ouders over de hele wereld vertrouwen erop om hun kleintjes voor korte tijd te vermaken. Met miljarden views behoort de YouTube-compilatie tot een van de meest bekeken video's op internet.

BabyFirst Leer kleuren, ABC's, rijmpjes

BabyFirst richt zich op het brengen van basiselementen zoals kleuren, letters, liedjes en cijfers naar de zich ontwikkelende geest van uw kleine lieveling. Opwindende muziek gecombineerd met beelden met hoog contrast en inhoud die geschikt is voor de ontwikkeling, maakt deze video een hit onder zowel jonge mensen als ouders.

Cocomelon

Cocomelon is momenteel het meest geabonneerde kanaal op YouTube, met meer dan 130 miljoen abonnees. Dat is veel ouderlijke steun! Deze video's begonnen als niets meer dan een hobby van een stel dat hun eigen kind wilde vermaken. Dat was ruim vijftien jaar geleden en sindsdien is Cocomelon uitgegroeid tot een van de beste en meest bekeken kindervideokanalen ter wereld.

De show heeft tot doel jonge geesten te onderwijzen door ze bloot te stellen aan kleuren, geluiden, letters, cijfers en populaire liedjes en rijmpjes.

Sesamstraat

Sesamstraat is een klassiek kinderprogramma en bestaat al tientallen jaren. Ook al is het de afgelopen jaren overschaduwd door de opkomst van YouTube en internetvideo's, het programma is nog steeds nuttig en relevant als het gaat om het opleiden en vermaken van jonge geesten. Hoewel de show ouder is, blijft het materiaal bijgewerkt naarmate de wereld verandert. Liefde, vriendschap en levenslessen komen aan bod, evenals het leren van basisletters en cijfers. Baby's begrijpen de belangrijke boodschappen in het programma misschien niet, maar kleintjes blootstellen aan goede waarden en vriendelijkheid kan nooit kwaad.

Dave & Ava

Het populaire programma Dave & Ava gaat helemaal over het wonder van kinderliedjes. De kinderliedjes over Dave en Ava beweren dat ze een culturele connectie creëren, het geheugen stimuleren en kinderen helpen met zelfvertrouwen en inventiviteit.

Boomschool

Treeschool heeft een grote impact op de educatieve afdeling en is een geweldige video voor baby's om een nieuwe taal te leren. De lessen worden gegeven door Rachel, die kinderen bezighoudt met gebarentaal. Zelfs kleintjes kunnen de basisprincipes van communicatie in zich opnemen voordat ze daadwerkelijk woorden kunnen creëren. Babygebarentaal is een populair communicatiemiddel met jonge kinderen, en deze serie video's bevat elementen van gebarentaal met bruikbare lessen voor jongeren.

De Notekins

The Notekins volgt zeven personages, allemaal gebaseerd op de verschillende muzieknoten, door de basisprincipes van muziek. Zal uw jonge baby baat hebben bij het leren van een E-noot? Nee. Kunnen ze door de jaren heen een liefde voor zang en dans ontwikkelen terwijl ze hun toekomstige taalvaardigheden aanscherpen? Misschien. Studies hebben aangetoond dat het blootstellen van jonge kinderen aan muziek hun vermogen om zowel muziek als spraakpatronen te verwerken kan verbeteren.

Moeten baby's video's bekijken?

Volgens Mayo Clinic in een artikel op Drugs.com is het waarschijnlijker dat een baby informatie uit een livepresentatie onthoudt dan uit een video. Dit betekent niet dat uw kind geen video's kan bekijken. Als je van video's houdt als entertainment, laat ze er dan af en toe een paar zien. Zoals met veel in het leven is gematigdheid de sleutel.

Aanbevolen: