13 leuke ideeën voor kantoordecoratie om stijl toe te voegen aan uw werkruimte

Inhoudsopgave:

13 leuke ideeën voor kantoordecoratie om stijl toe te voegen aan uw werkruimte
13 leuke ideeën voor kantoordecoratie om stijl toe te voegen aan uw werkruimte
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Je brengt een groot deel van je leven op kantoor door, dus zorg ervoor dat je werkruimte er een is waar je elke dag naar uitkijkt. Vul uw kantoorruimte met items en decor die uw persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Deze ideeën voor de inrichting van uw cabine zullen de werkdag aangenamer maken en uw productiviteit misschien wel een boost geven. Trendy en stijlvolle cabine-inrichting kan de sleutel zijn tot uw volgende grote succes.

Creëer warmte met stof en behang

Afbeelding
Afbeelding

Geef uw cabine een vleugje warmte met decoratieve stof of behang. Uw persoonlijkheid en stijl komen echt tot hun recht met een levendig patroon of een verfijnde print op de stof van de cabinewand. Voor een minimalistische look kun je structuurbehang in je favoriete neutrale of gedempte tint proberen. Ga stoer met een kleurrijke streep of zacht met een subtiele bloem. Welk patroon u ook kiest, zorg ervoor dat het er een is waar u echt van houdt en die u helpt bij het opbouwen van een samenhangend stijl- of kleurenpalet. Als kleuren en patronen niet jouw stijl zijn, probeer dan een structuurstof voor de cabinewand of panelen die op hout of steen lijken.

Kies een kleurenpalet

Afbeelding
Afbeelding

De basis van het ontwerp van uw kantoorcabine draait helemaal om het harmoniseren van kleuren. Kies een eenvoudig kleurenpalet van twee of drie tinten om een startpunt te creëren tijdens het decoreren. Probeer neutrale tinten voor een tijdloze en ingetogen look. Probeer gedurfde en levendige kleuren voor een stimulerende kantoorruimte die creativiteit stimuleert. Kies voor een gedempt kleurenpalet of voeg een paar donkere tinten toe aan de mix als je een leergierige en verfijnde werkplek wilt.

Archiefkasten opfrissen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Archiefkasten zijn het perfecte blanco canvas om je eigen stijl en persoonlijkheid toe te voegen aan een kantoorruimte. Schil en plak plankpapier en zelfs sommige achtergronden zijn perfect om flair toe te voegen aan uw standaard grijze archiefkasten. Als je van een eclectische look houdt, kun je kiezen voor nieuwe emblemen die bij je persoonlijke esthetiek passen.

Standaardkantoorbenodigdheden bijwerken

Afbeelding
Afbeelding

Sla de standaard nietmachine over! Voeg wat persoonlijkheid toe aan uw dagelijkse kantoorbenodigdheden en breng uw eigen stijlvolle gereedschappen mee. Gebruik een vergelijkbare stijl, kleur of patroon voor al uw items om alles samenhangend te houden. Chique acryl, luipaardprint, neonkleuren of verfijnde strepen zijn slechts enkele stijlkeuzes voor uw kantoorbenodigdheden. Je kunt ook proberen items te mixen en matchen die bij jouw esthetiek passen, zoals vrouwelijke bloemen met zachte, gedempte kleuren of gestroomlijnde stijlen met elegante neutrale tinten.

Elegantie toevoegen met gouden accenten

Afbeelding
Afbeelding

Metallic details zorgen voor een luxueuze sfeer in je saaie kantoorruimte. Voeg gouden details toe voor moeiteloze elegantie in uw kantoorbenodigdheden, decoratieve accessoires en zelfs uw bureaustoel of enkele van uw technische items.

Gebruik planten voor textuur en luchtkwaliteit

Afbeelding
Afbeelding

Misschien breng je het grootste deel van de dag binnenshuis door, maar vanuit je bureaustoel kun je nog steeds genieten van de natuur. Planten die de luchtkwaliteit in uw kantoorruimte verbeteren, zorgen ook voor levendige kleuren, een interessante textuur en een algemene goede sfeer in de ruimte. Speel met verschillende hoogtes en gebruik plantenbakken met persoonlijkheid om een mini-zentuin in uw kantoorruimte te creëren.

Rol in een leuke stoel

Afbeelding
Afbeelding

Een stijlvolle kantoorruimte heeft een doordachte bureauruimte, zorgvuldig samengestelde wandruimte en een trendy stoel nodig om de look compleet te maken. Vervang uw gewone verrijdbare bureaustoel door een stoel van wit leer en goud, een stoel van acryl met een vleugje kleur, of een luxe accentstoel die zowel comfortabel als schattig is.

Selecteer zachte en uitnodigende details

Afbeelding
Afbeelding

Kleur- en stijlelementen zijn belangrijke aandachtspunten in uw kantoorruimte, maar textuur speelt ook een grote rol in de esthetiek. Nu alle harde oppervlakken waarschijnlijk al in uw kast aanwezig zijn, kunt u op zoek gaan naar zachtere texturen die u kunt introduceren. Voeg een zacht vloerkleed toe om de ruimte te aarden. Zorg voor een knus dekentje of een gestructureerd kussen voor je bureaustoel. Kies voor behang met linnenlook op de cabinewanden of bedek uw prikbord met luxueus fluweel of stijlvol linnen.

Speel met verlichting

Afbeelding
Afbeelding

Een van de grootste factoren die ervoor zorgen dat uw kantoorruimte grijs en saai aanvoelt, is de verlichting. De meeste kantoorverlichting boven het hoofd omvat tl-verlichting en koelgekleurde lampen die steriel en ronduit verdrietig aanvoelen. Breng wat warmte in uw werkruimte met accentverlichting die natuurlijk aanvoelt. Een verfijnde bureaulamp brengt warmte en stijl op uw bureau. Een warme zoutlamp neutraliseert al het koele, blauwe licht van technische artikelen. Voor een beetje gezellig drama zorgt een drietal vlamloze kaarsen ervoor dat je je tijdens de werkdag meteen thuis voelt.

Omarm trendy donkere academische wereld

Afbeelding
Afbeelding

Een donkere en stemmige interieurtrend, de donkere academische wereld is nog steeds tijdloos met zijn klassieke decorelementen. Introduceer deze verfijnde trend in uw kantoorruimte voor een ruimte die tot nadenken en productiviteit inspireert. Donkere, warme tinten en houtaccenten vormen de basis van deze stijl, dus voeg deze toe aan je ruimte op de muren van de cabine of zelfs met je bureauaccessoires. Zoek naar klassieke decorartikelen uit de academische wereld die de ruimte naar een hoger niveau tillen, zoals een miniwereldbol, voorwerpen in paardensportstijl, stapels boeken en op de natuur geïnspireerde kunstwerken.

Maak technische accessoires schattig

Afbeelding
Afbeelding

Van uw computertoetsenbord tot uw hoofdtelefoon: kies technische kantooraccessoires die uw werkruimte tot leven brengen. Stop die standaarditems weg en vervang ze door kleurrijke, chique of gestroomlijnde items die bij jouw stijl passen en je werk een beetje spannender maken.

Gebruik luxe materialen

Afbeelding
Afbeelding

Als u direct een kantoorupgrade wilt, zoek dan naar luxe decoraties en materialen om uw kantoorruimte naar een hoger niveau te tillen. Marmer, metallics, fluweel, nepbont en trendy acryl of beton voegen een ingetogen glamourstijl toe aan uw standaard cabineruimte.

Kies opslag met stijl

Afbeelding
Afbeelding

Vergroot de opslagruimte door een paar decoratieve manden of bakken toe te voegen aan een muur van uw kast. Hang een wandorganizer aan de muur van de cabine en voeg geweven manden, acrylbakken of metalen bakken toe voor decoratieve opbergruimte die stijlvol en nuttig is.

Inspireer creativiteit en productiviteit in uw nieuwe celruimte

Afbeelding
Afbeelding

Met deze tips voor het inrichten van kantoorruimtes verhoogt u uw productiviteit en vindt u gedurende de hele werkdag nieuwe bronnen van inspiratie. Ontwerp een ruimte die voor jou uniek aanvoelt en die jouw persoonlijke stijl laat zien, zodat je maandagochtend wat meer plezier krijgt.

Aanbevolen: