25 opvallende ideeën voor kamerinrichting met luipaardprint

Inhoudsopgave:

25 opvallende ideeën voor kamerinrichting met luipaardprint
25 opvallende ideeën voor kamerinrichting met luipaardprint
Anonim
Bank met luipaardprint
Bank met luipaardprint

Exotische dierenprints worden al eeuwenlang als decor gebruikt. Gelukkig hoeven de prachtige wezens die deze opvallende patronen inspireren niet langer hun huid te geven om een huis te accentueren. Luipaardprint is een populaire favoriet en voegt contrast, textuur en intensiteit toe aan huishoudtextiel en decoratieve accenten.

Woonkamer

Luipaardprint maakt een dramatisch statement in woonkamers, van kleine decoratieve accenten zoals kaarsen en vazen tot kamerbrede spots met opvallende vloerbedekking. Als je een groot oppervlak bedekt met een druk patroon, zoals een luipaard, zorg dan voor een evenwichtige uitstraling met stevige stoffering op meubels en een grootschalige print op enkele accessoires.

Meer ideeën

Tapijt met luipaardprint
Tapijt met luipaardprint

Maak een gespreksruimte interessanter met een bank of stoel bekleed met luipaardprint. Gebruik het om een rustig, neutraal kleurenschema op te vrolijken of voor contrast tegen een effen achtergrond.

Compleet lederen, suède of effen microvezelbekleding in neutrale kleuren met kussens met luipaardaccent of een plaid gedrapeerd over de hoek van een bank of op de rugleuning van een stoel. Veranker een gespreksruimte met een vloerkleed met luipaardprint.

Vind een verscheidenheid aan tapijten met luipaard- en andere dierenprints bij Rugs USA.

Gang, foyer of trap

Maak een trap of gang een echte blikvanger met de eclectische look van een loper met luipaardprint. Creëer een modieuze entree met luipaardbekleding op een bank of stoel. Accessoriseer een foyertafel met een luipaardlamp of ga voor gedurfd met luipaardprintbehang.

Total Wall Covering heeft luipaardprintbehang in verschillende kleuren en printformaten.

Slaapkamer

Meubels met luipaardprint
Meubels met luipaardprint

Luipaardprint is een populair patroon voor beddengoed, vaak gemengd met andere dierenprints op dekbedden, dekens en bedspreien met panelen. De natuurlijke tinten bruin en bruin luipaard passen mooi bij felle kleuren zoals felroze en turkoois.

De print zelf ziet er ook geweldig uit in wilde kleuren, perfect voor tiener- en kinderkamers, zoals:

  • Regenboog
  • Paars
  • Neongroen
  • Felroze
  • Blauw of turkoois

Een grote muursjabloon met luipaardprint vormt een interessante accentmuur of kan om de hoeken worden gewikkeld met een onregelmatig gevormd lint. Met verwijderbare muurstickers kun je nog gemakkelijker spots aan muren toevoegen of een subtielere aanpak gebruiken met luipaardspiegels en fotolijsten.

Een kaptafelstoel of een kleine gespreksruimte besprenkeld met een vleugje luipaardbekleding voegt flair toe aan een slaapkamer.

Waar te koop

  • Wayfair biedt dekbedsets met luipaardmotief en bed-in-een-tascombinaties met prints in neutrale kleuren, meerdere kleuren en roze, evenals een fotorealistische luipaardafbeelding en luipaard gemengd met andere dierenprints.
  • Overstock heeft beddengoed met luipaardprint. Houd er echter rekening mee dat dit niet meer leverbaar is of dat artikelen uit de handel worden genomen die niet lang meer verkrijgbaar zullen zijn en dat u later niet meer kunt retourneren voor accessoires.

Den of thuiskantoor

luipaard lampenkap
luipaard lampenkap

Toon je liefde voor luipaarden door planken of de achterwanden van een boekenkast te bedekken met luipaardcontactpapier. Andere manieren om luipaardprint in je studeerkamer of thuiskantoor te integreren zijn:

  • Een chique lampenkap
  • Een wilde bureaustoel
  • Exotische vloerbedekking of een vloerkleed
  • Ingelijste kunst aan de muur

Gebruik ducttape met luipaardprint om een aantal van uw kantoorbenodigdheden aan te passen. Bedek plastic pennen- en potloodhouders, deksels voor tissuedozen, de achterkant van plastic vijlhouders of pak een schroevendraaier en verwijder de deksels van de lichtschakelaar en stopcontacten. Breng de tape aan en gebruik een mes om de openingen uit te snijden voordat u deze opnieuw installeert met een nieuwe, gevlekte huid.

Vind contactpapier met luipaardprint bij Chic Shelf Paper en Walmart.

Keuken

Vlekken op je vaat zien is niet altijd slecht. Luipaardprint vormt een aantrekkelijk patroon op keramisch serviesgoed, serveerschalen en schalen. Maak indruk op gasten tijdens uw volgende etentje met handgeschilderde wijnglazen met luipaardmotief.

Tafelloper met luipaardprint
Tafelloper met luipaardprint

Verfraai keukenhanddoeken door een strook stof met luipaardprint aan de onderkant te naaien. Kook in stijl met een schort met luipaardprint, dat aan een muurhaak kan worden gehangen wanneer het niet in gebruik is, samen met bijpassende hotpads. Verfraai uw keukenraam met gordijnen in café-stijl met luipaardprint of een volant. Voeg een vleugje luipaard toe met een van de volgende:

  • Jerrycanset
  • Barkrukstoelen
  • Fruitschaal
  • Placemats
  • Tafelloper
  • Bankkussen in een ontbijthoek

Keukendecoraties met luipaardthema, inclusief serviesgoed, serviesgoed en wijnglazen, vind je op Etsy.

Badkamer

Verfraai uw badkamer met een paar geselecteerde accessoires met luipaardthema, waaronder:

  • Douchegordijn
  • Badmat
  • Handdoekenset
  • Zeepbakjes en dispensers
  • Prullenbak
  • Kaarsen
  • Muurkunst

Voor een ongebruikelijker badkamerdecor kunt u een luipaardsjabloon toevoegen aan de buitenkant van een badkuip op pootjes. Gebruik stof met luipaardprint om een rok te maken voor een gootsteen op een voetstuk. Voeg het gevoel van een damestoilet toe door een muur te bekleden met luipaardbehang of door een rand aan het plafond toe te voegen.

luipaard kaarsen
luipaard kaarsen

Zazzle is een geweldige bron voor badhanddoeken met luipaardprint en andere bijpassende badkameraccessoires.

Decoratietip

De sleutel om de luipaardprint er verfijnd uit te laten zien in plaats van plakkerig, is door deze met mate te gebruiken. Voeg extra dierenprints en effen kleuren toe om te voorkomen dat het de kamer overheerst. Breng meerdere patronen in een kamer in evenwicht door de schaal te variëren van klein, middelgroot tot groot.

Aanbevolen: