Voorbeelden van geluidsenergie in Feng Shui

Inhoudsopgave:

Voorbeelden van geluidsenergie in Feng Shui
Voorbeelden van geluidsenergie in Feng Shui
Anonim
Metalen windgong buiten gebouw
Metalen windgong buiten gebouw

Geluidsenergie komt van trillingen die zich door lucht, water of andere soorten materie voortbewegen en geluidsgolven produceren. De overdracht van geluidstrillingen produceert een fysieke en mechanische energie die optreedt in verschillende graden van toonhoogte en intensiteit. Naast dat ze worden gehoord en gevoeld, hebben geluidstrillingen rechtstreeks invloed op de energiebalans in uw leefruimte, geest en lichaam.

Genezing met geluidsenergie

Net zoals geluidsgenezing het menselijk lichaam en energetische systemen kan beïnvloeden, kan het ook de chi of energie van een ruimte beïnvloeden. Wanneer twee objecten in de nabijheid trillen, beginnen ze na verloop van tijd op dezelfde frequentie te trillen, een natuurkundig principe dat meesleuren wordt genoemd. Geluid afkomstig van een verscheidenheid aan geluidmakende objecten heeft zijn eigen vibratie die wordt meegevoerd met de omgeving, dus geluid heeft de kracht en het potentieel om de vibratie in zowel ruimtes als biologische entiteiten te veranderen. De praktijk van dit soort genezing dateert uit de oudheid en wordt gebruikt om het fysieke lichaam op één lijn te brengen en in balans te brengen via de chakra's, of energiecentra, en om ook de energetische omgeving van een ruimte op één lijn te brengen.

Feng Shui en geluidsenergie

Het creëren van aangename geluiden zorgt er niet alleen voor dat een ruimte harmonischer aanvoelt vanuit een zintuiglijk perspectief, maar het kan ook een grote invloed hebben op de chi-energie, waardoor deze door de ruimte kan bewegen. Er zijn een aantal voorbeelden van hoe geluidsenergie de stroom van chi kan beïnvloeden.

Geluidsvervuiling creëert Sha Chi

Geluidsvervuiling is afkomstig van vele bronnen en kan schadelijke gevolgen hebben voor lichaam, geest, ziel en ruimtes. Er zijn verschillende soorten geluidsoverlast die negatieve chi kunnen veroorzaken.

  • Verkeersgeluiden
  • Geluiden van huishoudelijke apparatuur zoals ovens, koelkasten, wasmachines en andere
  • Luide buren
  • Bepaalde soorten extra luide, harde of onaangenaam klinkende muziek
  • Geluid van nabijgelegen industrie

Aangename geluiden kunnen Chi in evenwicht brengen of negatieve Chi corrigeren

Op dezelfde manier kunnen aangename geluiden helpen negatieve energie te annuleren, of deze nu voortkomt uit geluidsoverlast, gifpijlen of andere dingen die onaangename trillingen veroorzaken. Geluid kan elk type negatieve chi corrigeren, niet alleen lage trillingen veroorzaakt door onaangename geluiden.

Feng Shui Voorbeelden van geluidsenergie

Beoefenaars van feng shui gebruiken geluidsenergie als remedies en genezingen, om veelbelovende chi aan te trekken en om stagnerende chi te verwijderen. Geluidsenergie kan worden gebruikt in uw huis, buitenruimte of werkruimte. Het gebruik van geluidsenergie als geneesmiddel of remedie bij feng shui betekent dat je het gebruikt om een correctie aan te brengen in de energie die in een ruimte of gebied aanwezig is. Wanneer je de kuur of remedie toepast, ook wel een aanpassing genoemd, verplaats je de energie en breng je deze in de juiste balans.

Bells, Tingshas of Gongs verplaatsen stagnerende energie of corrigeren negatieve chi

Een methode om stagnerende of negatieve energie te genezen is door een bel op een tafel of bureau te plaatsen en deze te luiden met de bedoeling de negatieve energie te verwijderen en positieve chi in de ruimte aan te trekken. Je kunt ook tingha's of gongs op dezelfde manier gebruiken. Laat de klokken luiden in kasten of hoeken waar chi de neiging heeft te stagneren.

Windgong reinigt energie terwijl deze door een ruimte stroomt

Trek positieve chi aan in je ruimte of transmuteer negatieve chi door een windgong bij de buiteningang van je huis of tuin te plaatsen.

Waterfonteinen brengen rust

Verminder stress en breng snel een gevoel van rust in een kamer door een waterfontein in de ruimte te plaatsen. Het geluid van het borrelende water bootst natuurgeluiden na. Zorg ervoor dat u geen waterpartij in slaapkamers of in de zuidelijke sector van uw huis plaatst. Controleer uw vliegende sterrenkaart voordat u dit of een ander element in een bepaalde sector introduceert. U kunt zowel in de noordelijke sector als in de zuidoostelijke sector een waterpartij buiten uw huis plaatsen. Water dat in de lucht spuit, is een uitstekende remedie tegen gifpijlen.

Klankschalen reinigen ruimtes van negatieve energie

Klankschaal en Tibetaanse tingsha's
Klankschaal en Tibetaanse tingsha's

Als je naar een nieuw huis verhuist waar negatieve energie is achtergelaten door voormalige huurders of eigenaren, gebruik dan geluidsenergie om de ruimte vrij te maken. Eerst moet je de negatieve energie opruimen door in je handen te klappen of op een trommel te slaan. Je moet dit doen met de bedoeling de negatieve chi die is achtergebleven te verwijderen. Nodig vervolgens met een doelbewuste intentie positieve chi uit in uw huis met behulp van aangename geluiden door op een klankschaal te spelen. De aangename toon en vibratie die de klankschaal creëert, zuiveren de energie van de ruimte.

Opbeurende muziek zorgt ervoor dat de positieve sfeer blijft stromen

Speel ontspannende of opbeurende muziek met de geluiden van de natuur om je huis te vullen met positieve, opbeurende energie.

Witte ruis annuleert geluidsoverlast

Gebruik omgevingsgeluidgeneratoren, zoals een generator die witte ruis of natuurgeluiden afspeelt, om geluidsoverlast te dekken en de effecten ervan tot een minimum te beperken.

Natuurgeluiden opladen

De geluiden van de natuur bestaan uit twee basisgroepen. De eerste is het geluid van natuurlijke fenomenen zoals oceaangolven die op de kust beuken, zachte regen die in een bos v alt of de wind die door de bomen raast. De tweede zijn de geluiden die door dieren worden gemaakt, zoals het spinnen van een kat, het getjilp van een krekel of het melodieuze lied van een vogel.

Afhankelijk van de persoon en zijn individuele omstandigheden hebben de geluiden van de natuur het vermogen om veel van de positieve effecten en voordelen te bieden die men zoekt bij geluidsgenezing. Tijd doorbrengen in de natuur en luisteren naar de natuurlijke geluiden van de omgeving vermindert over het algemeen stress en veroorzaakt een gevoel van grote kalmte. Luisteren naar de ontspannende geluiden van natuurmuziek heeft meestal hetzelfde effect. Laad uzelf op in de natuur, weg van geluidsoverlast, zodat u die positieve energie terug kunt brengen naar de ruimtes waar u woont, werkt en speelt.

Het gebruik van genezing met geluidsenergie als Feng Shui-genezing

Wanneer je geluidsenergie gebruikt bij een feng shui-behandeling, is het belangrijk om je intentie vast te stellen en vast te houden. U kunt dit bereiken door te ontspannen en uw geest leeg te maken en vervolgens uw intentie te visualiseren of wat u wilt bereiken. Geef jezelf het gevoel dat het al volbracht is. Je bezegelt dan je intentie door resoluut de gewenste resultaten te verwachten.

Aanbevolen: