Wat is het beste Spaanse thuisschoolcurriculum?

Inhoudsopgave:

Wat is het beste Spaanse thuisschoolcurriculum?
Wat is het beste Spaanse thuisschoolcurriculum?
Anonim
spaans leerplan
spaans leerplan

Vraag je je af wat het beste Spaanse thuisschoolcurriculum zou kunnen zijn? Als het gaat om het onderwijzen van vreemde talen, kan zelfs de meest ervaren thuisonderwijsouder zich onbekwaam voelen.

Wat u moet overwegen

De waarheid is dat wat het beste is voor het ene gezin, misschien niet het beste is voor het andere. Er zijn dus veel dingen waarmee je rekening moet houden voordat je een keuze maakt.

Leeftijd

Het eerste waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een Spaans lesprogramma zijn de leeftijden en leerstijlen van uw kinderen. Jongere kinderen leren net zo goed of zelfs beter talen dan middelbare scholieren, maar ze hebben andere technieken nodig.

  • Als uw kinderen jong zijn, of als u een gemengde groep heeft met jonge kinderen, overweeg dan een programma waarbij muziek en beweging deel uitmaken van het lesprogramma. Hierdoor worden kinderen veel gemakkelijker betrokken bij de taal.
  • Als uw kind visueel leert, kan het moeilijk voor hem zijn om te leren door alleen maar naar de spreker te luisteren. Zorg ervoor dat u een taalprogramma kiest dat dvd's en andere visuele hulpmiddelen bevat.
  • Oudere kinderen in de middelbare en middelbare schoolleeftijd kunnen een computerprogramma gebruiken waarmee ze in hun eigen tempo vooruit kunnen komen.

Begroting

Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar in verschillende prijsklassen. Je kunt zelfs een gratis Spaans lesprogramma op internet vinden. Controleer uw budget voordat u beslist welk programma u wilt gebruiken.

Ouderbetrokkenheid

Net als de meeste thuisonderwijslessen en -activiteiten vereisen de Spaanse taalcurricula doorgaans enige betrokkenheid van de ouders. Elk programma is anders en de hoeveelheid tijd die u nodig heeft, varieert. Een taal leren is een geweldige activiteit om samen als gezin te doen.

Het beste Spaanse thuisschoolcurriculum vinden

De best beoordeelde Spaanse programma's kunnen prijzig zijn. Sommige van de goedkopere programma's kunnen net zo goed werken, maar zijn moeilijker te implementeren of vergen meer tijd en betrokkenheid van de ouders.

Rosetta-steen

Dit is een duur programma, maar staat ook op de lijst van Cathy Duffy's Top 100 keuzes voor thuisonderwijs. Het is een onderdompelingsfilosofie, een manier om talen te leren die door de militaire inlichtingendienst is ontwikkeld om soldaten in staat te stellen zeer snel een taal te leren.

Het programma is computergebaseerd en stelt je in staat meerdere leerlingen tegelijk te volgen. Een van de zwakke punten van dit programma is dat het de grammatica niet grondig lijkt aan te leren; bijgevolg kan uw leerling moeite hebben met het schrijven van zinnen. Een gebruikt Spaans leerboek zou daarbij echter moeten helpen. U kunt verwachten dat u $ 250,00 en meer beta alt voor elk niveau van dit programma.

Power Glide

Power Glide is verkrijgbaar in drie niveaus:

  • Elementair
  • Middenschool
  • Middelbare school

Het is ook een computerprogramma, maar heeft meer activiteiten dan Rosetta Stone. De instructie bevat spelletjes en verhalen zodat leerlingen op verschillende manieren met elkaar kunnen communiceren. Hierdoor kunnen ze de informatie gemakkelijker onthouden.

Het grootste negatieve punt van Power Glide is dat ze Spaanse woorden in de Engelse zinnen mengen, zodat kinderen al heel vroeg aan het gebruik van het Spaans kunnen wennen. Dit kan ervoor zorgen dat het kind niet in de taal leert denken en dat hij niet vloeiend wordt.

Je kunt verwachten ongeveer $ 100,00 te betalen voor twee semesters Power Glide.

Leren

Learnables is een goedkoop programma dat is gebaseerd op cd's en boeken. Het kan worden gebruikt bij kinderen vanaf zeven jaar.

Kinderen kijken naar afbeeldingen en horen het woord dat de afbeelding beschrijft en herhalen het vervolgens. Er zijn twee boeken per niveau en elk kost ongeveer $ 55,00. Dit programma zal niet het allesomvattende type programma zijn dat nodig is voor de universiteitsstudent, maar het is een geweldige introductie tot de taal.

Visuele link

Visual Link zorgt ervoor dat uw leerling zelfstandig kan leren, omdat de lessen interactief en computergebaseerd zijn. Het programma concentreert zich op zinsopbouw en communicatie, zodat uw kind snel vooruitgang kan boeken in het Spaans. Er zijn zelfs aanvullende hulpmiddelen waarmee uw kind sneller of grondiger kan leren.

Je zou voor dit programma $ 199,00 moeten betalen. Je kunt elf gratis Spaanse lessen krijgen op de website.

Schoolhouse Spaans ingeschakeld

Dit is een computergebaseerd programma van Alpha Omega. Het is ontworpen voor groep negen tot en met twaalf en stelt uw leerling in staat vaardigheden op te bouwen door veel te oefenen en te praten. Het curriculum omvat multimediarijke lessen om concepten te versterken. Deze omvatten:

  • Video
  • Animaties
  • Leerspellen

Je tiener doorloopt de lessen in een tempo dat voor hem het meest comfortabel is. U kunt verwachten dat u ongeveer $ 80,00 beta alt.

Spaanse stad

Als je jongere studenten kennis wilt laten maken met Spaans, kun je Spanish Town gratis gebruiken. Met dit online lesprogramma kan uw kind uit de eerste tot en met de vierde klas kleuren, cijfers en andere Spaanse basiswoorden leren, en u hoeft geen cent te betalen.

Consistentie is de sleutel

Consistentie is de sleutel tot het leren van een taal. Probeer uw kind er zeven dagen per week minimaal een half uur per dag mee bezig te houden. Door meer tijd te besteden aan het gebruik van de taal, zal hij leren erin te denken en vloeiender te worden.

Het beste Spaanse thuisschoolcurriculum is het curriculum dat het beste werkt voor uw individuele gezin.

Aanbevolen: