Gemakkelijke kapsels voor kleine meisjes

Inhoudsopgave:

Gemakkelijke kapsels voor kleine meisjes
Gemakkelijke kapsels voor kleine meisjes
Anonim

Bantu-knopen

Afbeelding
Afbeelding

Meisjes met elk type haar kunnen schattige Bantu-knopen dragen, maar ze werken het beste met grof, krullend haar. Voor grotere knopen verdeelt u het haar in een paar grote delen. Voor kleinere knopen verdeelt u het haar in verschillende kleine secties.

  1. Verdeel het haar in verschillende secties van gelijke grootte rond het hoofd, en zet elke sectie vast in een kleine paardenstaart met een haarelastiekje.
  2. Begin met één sectie, verdeel de paardenstaart in twee strengen en laat het haarelastiekje op zijn plaats.
  3. Draai de twee strengen helemaal naar de uiteinden.
  4. Neem deze nieuwe gedraaide paardenstaart en draai hem met de klok mee rond het haarelastiekje aan de basis van je paardenstaart.
  5. Zet vast met een haarspeld.

Eenkwart paardenstaart

Afbeelding
Afbeelding

De meeste meisjes hebben een half opgestoken, half neerhangend kapsel gedragen en deze kwart paardenstaart is vergelijkbaar. Kapsels en haartypes voor kleine meisjes waarbij het lang genoeg is om naar de kruin van het hoofd te trekken, kunnen deze stijl proberen.

  1. Zoek het midden van het voorhoofd van uw kind.
  2. Maak een deel ongeveer vijf centimeter links van het midden en een ander deel vijf centimeter rechts ervan.
  3. Maak dit hele bovenste gedeelte glad tot aan de kruin van het hoofd en zet het vast met een haarelastiekje of haarspeld.

Richting veranderende vlecht

Afbeelding
Afbeelding

Vlechten kunnen vele vormen aannemen, afhankelijk van hoe vaardig je bent in de verschillende soorten vlechtontwerpen. Je kunt steil of krullend haar vlechten en één of meerdere vlechten gebruiken. Om deze specifieke look te krijgen:

  1. Begin een Franse vlecht aan de linkerkant van het hoofd van uw kind.
  2. Trek het haar slechts ongeveer 2,5 cm aan weerszijden van de vlecht naar binnen.
  3. Als je aan de rechterkant bij haar oor komt, schakel dan over naar een normale vlechttechniek in een hoek en bevestig het met een clip.

Mini haarspeldstaartjes

Afbeelding
Afbeelding

Als je dochter gewoon haar haar uit haar ogen wil hebben, kunnen eenvoudige mini-haarspeldjes de klus klaren. Voor extra stijl kies je voor haarspeldjes met schattige karakters of gigantische bloemen.

  1. Verdeel haar haar in het midden.
  2. Neem een haarspeld en houd deze bovenaan haar voorhoofd, ongeveer vijf centimeter links van het middengedeelte. De open kant van de haarspeld moet naar het haar gericht zijn.
  3. Duw de haarspeld tegen haar hoofdhuid en een paar centimeter naar achteren richting haar kruin. Zet de haarspeld vast.
  4. Herhaal stap 2 en 3 aan de rechterkant van het middengedeelte.

Zijknopen

Afbeelding
Afbeelding

Zijknoopjes zijn een gemakkelijke, eigenzinnige stijl en een moderne versie van klassieke staartjes voor kleine meisjes. Je kunt deze look creëren met een halflang kapsel voor kleine meisjes met elk haartype dat halflang of langer is geknipt.

  1. Gedeelt het haar in het midden, vanaf het voorhoofd helemaal terug naar de nek. Je kunt een leuke zigzag maken voor een nog interessantere look.
  2. Zet elk deel aan de zijkant van het hoofd van je meisje vast met een haarelastiekje.
  3. Draai de hele varkensstaart aan één kant tegelijk.
  4. Wikkel het gedraaide haar rond het haarelastiekje en stop het in het haarelastiekje of zet het vast met een haarspeld.

Faux Side Shave

Afbeelding
Afbeelding

Een zijscheerbeurt is een trendy kapsel waarbij je de onderkant van de ene helft van het hoofd scheert. Het haar aan de andere kant blijft langer waardoor een edgy look ontstaat. Als je nog niet klaar bent voor dit leuke kapsel, kun je op verschillende manieren een nepversie maken.

  • Begin een Franse vlecht langs het midden van één kant van het hoofd, die van gezicht naar nek loopt, en kam vervolgens de rest van het haar naar de andere kant van het hoofd.
  • Vlecht een paar eenvoudige cornrows, of kleine, strakke vlechten, aan één kant van het hoofd en laat het haar aan de andere kant los en los.
  • Pak een grote pluk haar aan één kant van het hoofd en trek het terug naar de nek, terwijl je het glad maakt. Zet het haar vast met een platte clip of haarspeld, weggestopt onder los haar aan de andere kant van het hoofd.

Horizontale hoofdband poef

Afbeelding
Afbeelding

Dit kapsel werkt het beste met lange kapsels voor kleine meisjes, zonder pony en met een beetje textuur in het haar. Je kunt een elastische stoffen hoofdband of een dikke strook lint gebruiken om de look te creëren.

  1. Scheid het haar iets naar één kant.
  2. Laat de elastische hoofdband over het hoofd van je meisje zakken totdat deze net boven het midden van haar voorhoofd rust. Het moet haar hoofd horizontaal omsluiten.
  3. Terwijl de hoofdband strakker wordt, zou er wat haar rond de bovenkant van de hoofdband omhoog moeten komen. Als dit niet het geval is, gebruik dan gewoon je vingers om het haar rond de gehele binnenkant van de hoofdband ongeveer een halve centimeter omhoog te trekken.

Gedompeld in kleur

Afbeelding
Afbeelding

Er is tegenwoordig geen tekort aan veilige, tijdelijke haarkleurproducten voor kinderen, zoals haarkrijt. Kleine meisjes houden ervan om zich te verkleden en ze zullen het geweldig vinden om hun haar te voorzien van felle kleuren.

  • Gebruik een kambaar haarkleurproduct voor kinderen en breng strepen langs de onderste uiteinden van het haar.
  • Zorg ervoor dat je elke passage op een andere hoogte begint, zodat je een gedimde look krijgt in plaats van een rechte kleurlijn.
  • Voor een gemakkelijkere opname kun je een streep op de zijkant van het hoofd kleuren.
  • Kleur elke streng van een vlecht met een andere kleur om een regenboogvlecht te maken.

Drievoudige vlechtvlechten

Afbeelding
Afbeelding

Als je het uiterlijk van meerdere vlechten leuk vindt, maar niet zo goed bent in vlechten, probeer dan drievoudig gevlochten staartjes. Als u meerdere vlechten dicht bij elkaar heeft, kunt u uw rommelige vlechtvaardigheden verbergen. Om meer persoonlijkheid toe te voegen, knoop je het lint in vlechten of zet je de onderkant van elke vlecht vast met een leuke haarspeld in plaats van een haarelastiekje.

  1. Gedeelt het haar vanaf het gezicht helemaal terug tot aan de nek.
  2. Zet elke sectie op de gewenste hoogte vast met een haarelastiekje.
  3. Verdeel één varkensstaart in drie secties.
  4. Verdeel het eerste deel in drie kleinere delen, vlecht het en zet het vast.
  5. Herhaal stap 4 met de andere twee secties in dezelfde varkensstaart.
  6. Herhaal stap 2 tot en met 5 voor de andere varkensstaart.

Gevlochten kroon

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel deze look misschien ingewikkeld lijkt, is het eigenlijk gewoon een simpele Franse vlecht. Omdat het de bedoeling is dat het kapsel losjes is, is het prima om wat losse vlechten en losse vlechten te hebben.

  1. Gedeeltelijk haar in het midden, vanaf het voorhoofd tot aan de kruin.
  2. Begin aan de ene kant en maak een Franse vlecht die van het gezicht langs de achterkant van het hoofd naar het midden van de andere kant van het hoofd loopt.
  3. Zodra al het losse haar in de Franse vlecht is verwerkt, maak je de vlecht af met een gewone driestrengige techniek.
  4. Wikkel het standaarduiteinde van de vlecht rond haar kruin en zet het indien nodig vast met haarspelden.

Ingepakte strandachtige golven

Afbeelding
Afbeelding

Kleine meisjes met natuurlijk krullend haar kunnen deze look gemakkelijk krijgen door een kleine sjaal om hun hoofd te binden en deze vast te zetten met een knoop of strik bovenop het hoofd. Als je kleine meid geen krullend haar heeft, probeer dan deze tips voor een golvende strandlook.

  • Maak haar haar 's nachts nat en vlecht het in verschillende secties, beginnend bij de hoofdhuid en dan loshangend. Als ze wakker wordt, zal haar haar opgedroogd zijn in de golvende textuur.
  • Gebruik een standaard krultang om losse krullen te creëren en wrijf ze vervolgens met je handen.
  • Probeer een spraygelproduct dat je in nat haar aanbrengt en vervolgens knedt om golven te stimuleren.

Meerdere vlechten

Afbeelding
Afbeelding

Meerdere vlechten zijn een leuke look voor jonge dames, vooral tijdens de zomermaanden, wanneer ze hun haar misschien op willen steken om koel te blijven. Om deze stijl te creëren:

  1. Verdeel het haar in vier secties.
  2. Begin bij de kruin van het hoofd en maak een hoge paardenstaart, vastzetten met een elastische band.
  3. Herhaal dit aan de zijkanten en achterkant van het hoofd.
  4. Zodra alle paardenstaarten op hun plaats zitten, knoop je een klein lint bovenaan naast de hoofdhuid.
  5. Verdeel nu elke pony in drie secties en vlecht elke sectie tot het einde, vastzetten met een elastische band.
  6. Maak alle vlechten af en voeg dan strikken toe aan de onderkant van de vlechten.

Tiny Twist Pull Back

Afbeelding
Afbeelding

Pronk met haar prachtige gelaatstrekken met kleine draaiingen die uit het gezicht zijn getrokken. Deze stijl werkt het beste op dik haar. Degenen met grof haar willen misschien wat vocht toevoegen met arganolie of een andere olie om breuk te voorkomen. Om deze look te stylen:

  1. Begin met het nemen van strengen van ongeveer 2,5 cm breed vanaf het voorhoofd en deze in twee stukken te verdelen.
  2. Draai deze twee strengen samen, bijna alsof je helemaal tot aan het uiteinde van het haar vlecht. Zet vast met een kleine haarband.
  3. Ga door totdat al het haar gedraaid is.
  4. Trek alle kleine kronkels samen aan de basis van de hoofdhuid en zet ze vast met een elastische stropdas en strik.

Mini paardenstaart aan de zijkant

Afbeelding
Afbeelding

Een mini-paardenstaart aan de zijkant werkt geweldig op haar met textuur en ha alt het op een schattige manier uit het gezicht van je kleine meisje. Dit is een goede keuze als het gaat om rechte kapsels voor kinderen, maar kan net zo goed werken met golvend of krullend haar.

  1. Verzamel het haar vanaf de voorkant, het bovenste gedeelte van de ene kant en trek het naar de andere kant.
  2. Glad steil of golvend haar met een kam en krullend haar met je vingers.
  3. Zet vast met een eenvoudige elastische stropdas en voeg vervolgens een middelgrote strik toe.

Poofy Pigtails

Afbeelding
Afbeelding

Het plaatsen van een hoge staart aan weerszijden van het hoofd van een jong meisje is een klassieke look die nooit uit de mode zal raken en geschikt is voor elk haartype.

  • Update klassieke staartjes naar de flikkerige varkensstaarttrend door eerst krullend haar uit te kammen.
  • Als je kleine meid steil haar heeft, kan ze een flikkerige look krijgen door het haar een keer in de staartjes te plagen of rommelige knotjes te maken.
  • Voeg stijl toe door het haar te scheiden met een zigzagpatroon in het midden.

Rommelige topknoop

Afbeelding
Afbeelding

Als schattig en snel je doel is, wordt het niet beter dan de rommelige topknoop of de rommelige knot bovenop het hoofd. Het is niet erg als er bultjes en losse haartjes zijn, dat hoort bij deze zorgeloze look die bij elk haartype werkt. Je kunt de helft van haar haar omhoog trekken of helemaal.

  1. Gebruik je vingers om het haar tot aan de bovenkant van het hoofd te trekken.
  2. Draai het knotje en zet het vast met een elastische band.
  3. Voor kleine meisjeskapsels met pony trek je ze omhoog terwijl je de bovenste knoop maakt en laat je ze op een natuurlijk rommelige manier vallen.

Losse speciale vlechten

Afbeelding
Afbeelding

Strake, standaardvlechten zijn klassiek voor kleine meisjes, maar moderne kinderen willen speciale vlechten. Losse vissenstaartvlechten werken het beste op steil en golvend haar, maar kunnen ook op krullend haar worden gebruikt als u elke streng gaandeweg met uw vingers glad maakt. Deze moderne variant op klassieke vlechten legt minder nadruk op strak en glad, wat resulteert in een natuurlijke, rommelige vlechtlook.

  1. Verdeel het haar zoals u dat zou doen bij standaard staartjes of twee vlechten.
  2. Begin met één varkensstaart en verdeel deze in twee delen.
  3. Gebruik de vissenstaartvlechttechniek om het hele gedeelte te vlechten.
  4. Trek elk gevlochten deel voorzichtig naar buiten om het los te maken.
  5. Herhaal dit met de andere varkensstaart.

Eenvoudig balletbroodje

Afbeelding
Afbeelding

Of je dochter nu een ballerina is of de voorkeur geeft aan een andere sport, een eenvoudig knotje zorgt voor een nette en elegante look. Haar moet schouderlang of langer zijn om dit kapsel effectief te creëren, hoewel je misschien korter haar in een knotje kunt krijgen met veel stylinggel, haarspelden en vastberadenheid.

  1. Begin met het maken van een hoge paardenstaart die aan de achterkant van het hoofd wordt vastgezet met een elastische band.
  2. Spuit een beetje stylingspray op het bovenste deel van het haar en maak het glad met een kam.
  3. Voeg een knotfoundation toe aan de basis van de paardenstaart, het dichtst bij de hoofdhuid, en trek het haar door het open midden. Je kunt een knotfoundation kopen bij Sally Beauty Supply en bij veel grote retailers. In een mum van tijd kun je ook de tenen uit een oude sok knippen en deze tot een donut oprollen.
  4. Spreek het haar uit en strijk het glad over de randen van de knotfoundation, waarbij je de buitenkant van de foundation vastzet met nog een doorzichtig elastiek.
  5. Verdraai losse losse haarspeldjes en speld ze onder het knotje vast met een haarspeld.

Voorpoef

Afbeelding
Afbeelding

Meisjes die van volume houden, kunnen dit creëren met een eenvoudig poefkapsel aan de voorkant. Deze stijl werkt met vrijwel elk type en lengte haar, zelfs kortere kapsels.

  1. Pak je vinger en duim recht omhoog vanaf de buitenste rand van de ogen van je meisje.
  2. Kam met je vinger en duim recht naar achteren door het haar, ongeveer tien centimeter, om een klein gedeelte aan de bovenkant en voorkant van het hoofd te creëren.
  3. Maak dit gedeelte glad en verzamel het, terwijl u het met twee vingers bij de hoofdhuid vasthoudt.
  4. Begin waar je vingers het verzamelde haar vasthouden en duw de hele sectie voorzichtig naar haar voorhoofd. Dit zou de "poef" moeten creëren.
  5. Zet het haar vast waar je vingers het vasthouden met een platte clip of een grote haarspeld.

Hoge paardenstaart met strik

Afbeelding
Afbeelding

Dankzij Nickelodeon-superster Jojo Siwa dragen kleine meisjes overal hoge paardenstaarten versierd met gigantische strikken.

  • Meisjes met halflang of lang haar van welke textuur dan ook kunnen deze eenvoudige stijl rocken.
  • Trek al haar haar naar achteren en vervolgens naar één kant, vlakbij de kruin of bovenkant van haar hoofd.
  • Zet vast met een elastische stropdas en voeg een gigantische strik toe.

Aanbevolen: