Goedkope tienercadeau-ideeën voor meisjes en jongens

Inhoudsopgave:

Goedkope tienercadeau-ideeën voor meisjes en jongens
Goedkope tienercadeau-ideeën voor meisjes en jongens
Anonim
openingscadeau voor tieners
openingscadeau voor tieners

Cadeaus kopen voor kieskeurige tieners kan een uitdaging zijn, vooral als je een beperkt budget hebt. Deze coole, unieke cadeaus kosten echter allemaal minder dan $ 25 en zullen zelfs de meest kieskeurige tiener tevreden stellen.

1. Snorrugzak

Een snor is het ultieme hipsteraccessoire, en deze coole canvas rugzakken met snor combineren plezier en functionaliteit voor minder dan $ 15. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en patronen, waaronder sterren, wolken en dierenprints. Dus als je een hippe tienermeisje of -jongen hebt die een unieke rugzak wil, dan kan dit degene zijn.

2. Glow draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon

Sportieve tieners die van muziek houden terwijl ze trainen, zullen genieten van deze gloeiende draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon. Met een oplichtende kabel die over de achterkant van de nek loopt en oordopjes die over en in de oren passen, kost deze hoofdtelefoon ongeveer $ 15, en hij wordt via Bluetooth gekoppeld aan een telefoon voor draadloos luisterplezier.

gloeiende koptelefoon
gloeiende koptelefoon

3. Laserpointerpensets

Laseraanwijzers zijn niet alleen voor huisdieren. Geef een groep tieners een set laserpennen in verschillende kleuren, plaats ze in een donkere kamer en zet wat muziek aan, en ze kunnen leuke lasershows creëren door de lampen aan het plafond rond te draaien of ze in patronen aan en uit te zetten. Muziekliefhebbers zullen hiervan genieten, net als elke tiener die van gadgets houdt, en voor minder dan $ 10 kun je je waarschijnlijk meer dan één set veroorloven als je veel publiek verwacht.

4. Gamer Bowl

De gamer in je leven zal dol zijn op deze kom vanwege de vertrouwde grip en vorm. De kom van minder dan $ 10 heeft aan weerszijden handgrepen die verdacht veel op een videogamecontroller lijken, en als ze hem leegmaken, zien ze aan de binnenkant het bericht 'Game over'.

5. Bouw op stenen mok

Tienerjongens en -meisjes die van Lego hielden, zullen zeker genieten van de Build On Brick-mok. De buitenkant van de mok heeft een standaard bouwblokbasis en wordt geleverd met verschillende bouwstukken die je aan de buitenkant kunt bevestigen, zodat je tiener kan spelen terwijl hij geniet van zijn koffie, thee of warme chocolademelk. Er zijn meerdere kleuren beschikbaar. Het beste van alles is dat het beschikbaar is voor minder dan $ 24.

6. Star Wars-ijsblokjesbakken

Heb je een tiener die dol is op Star Wars-films en ook een voorliefde heeft voor ijskoude drankjes? Je had waarschijnlijk nooit gedacht dat je beide verlangens kon bevredigen met één geschenk dat minder dan $ 10 kostte, maar je had het helemaal mis! Star Wars ijsblokjesbakken maken zes ijsblokjes en zijn verkrijgbaar in twee verschillende sets: Darth Vader/Storm Trooper of AT-AT/Star Destroyer. Voor zo'n lage prijs kun je ze zelfs allebei kopen. Als je tiener geen ijs wil, kunnen ze ook als zeepvormpjes worden gebruikt.

7. Onhandig moment kaartspel

Welke tiener heeft geen ongemakkelijk moment gehad, of er in ieder geval getuige van geweest? Nu kunnen tieners dat ongemak omzetten in plezier met het Awkward Moment-kaartspel, dat gegarandeerd bescherming biedt tegen die ineenkrimpende momenten waarop je niet helemaal zeker weet wat je moet doen. Wat hier niet lastig is, is de prijs van minder dan $ 20.

8. Magnetische stopverf

Als je een tiener hebt die iets met zijn of haar handen te maken heeft, of gewoon van wetenschap houdt (of beter nog, allebei), dan is Super Magnetic Putty misschien wel het meest geïnspireerde cadeau dat je kunt geven. In aanwezigheid van een magneet doet deze vormbare plamuur allerlei dingen die eigenlijk een beetje lastig te omschrijven zijn, maar dat maakt ze nog interessanter. Het is minder dan $ 15.

9. Kit voor zonne-fotografie

Als je tiener de ziel van een kunstenaar heeft, geef haar dan een geheel nieuwe manier om te creëren met een zonnefotografiekit. De printkit bevat speciaal papier dat, onder invloed van de zon, prachtige blauwe tinten krijgt. Creatieve tieners zullen het geweldig vinden om allerlei materialen uit te proberen om prachtige prints te maken, en de kit kost minder dan $ 15.

10. Verlichte lichtzwaard-eetstokjes

Tuurlijk is eten met stokjes een geweldige manier om indruk te maken op je vrienden, maar eetstokjes zijn nogal bleh. Als die eetstokjes de lichtzwaarden echter goed verlichten, is dat iets heel anders. De eetstokjes kosten minder dan $ 20, en je kunt kiezen voor de Dark Side (rood licht) of de Jedis (blauw licht). Het is een geschenk dat gegarandeerd de Force versterkt van elke sci-fi- of filmminnende tiener.

11. Mini Klassiek Arcadespel

Klassieke videogames beleven een renaissance, en een van de beste is nu beschikbaar in een volledig operationele miniatuur. De Frogger Mini Arcade Game wordt geleverd met alle toeters en bellen en werkt op AAA-batterijen. Voor minder dan $ 20 zal je liefhebber van klassieke videogames in de hemel zijn, en kunnen jullie twee een band opbouwen tijdens een game die je vroeger speelde.

12. Smartphone-gripstandaard

Voor elk handsfree gebruik dat uw tiener kan bedenken voor zijn smartphone, van het vasthouden tot het weergeven van GPS-gegevens tijdens het rijden tot het aan de muur plakken om selfies te maken of handsfree video's op te nemen, zijn de PopSockets Expanding Stand en Grip werkt voor smartphones en tablets. Je door telefoons geobsedeerde tiener kan video's vanaf de andere kant van de kamer bekijken, deze in een flatterende hoek zetten voor Skypen of voor tientallen andere toepassingen. Het is verkrijgbaar in coole ontwerpen, maar het is ook verkrijgbaar in basic zwart voor puristen, en het kost minder dan $ 10.

PopSocket-apparaatstandaard
PopSocket-apparaatstandaard

13. Polsband-hoofdtelefoon

Voor tieners die hun koptelefoon overal mee naartoe nemen en uiteindelijk kwijtraken (of tegen de autodeur gooien), is deze koptelefoon met polsbandje zowel een krachtig stijlstatement als een praktische manier om je koptelefoon bij de hand te houden. De hoofdtelefoon wikkelt zich om de pols en u steekt het ene uiteinde in het andere voor een veilige armband. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, roze en zwart en zijn geschikt voor jongens of meisjes. Ze kosten minder dan $ 20.

14. Draagbare nagellakhouder

Morst jouw tiener haar nagellak op het bed, op de bank of op het tapijt als ze haar nagels probeert te doen? Met deze handige draagbare nagellakhouder is dat geen probleem meer. Voor minder dan $ 15 zet de houder een fles nagellak van normaal formaat vast en glijdt hij als een ring over twee knokkels om de fles waterpas en morsvrij te houden. Het wordt geleverd in groen of roze.

Kietel je tiener

Je hoeft geen veel geld uit te geven om je tiener een cadeau te geven waar ze dol op is. Met hun unieke gebruiksmogelijkheden en leuke esthetiek zullen al deze cadeaus zeker de tieners op je cadeaulijst in vervoering brengen.

Aanbevolen: