Kleding voor lange meisjes: populaire winkels en stijltips

Inhoudsopgave:

Kleding voor lange meisjes: populaire winkels en stijltips
Kleding voor lange meisjes: populaire winkels en stijltips
Anonim

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

klein meisje en haar moeder winkelen
klein meisje en haar moeder winkelen

Kleding vinden die bij lange meisjes past, kan een echte uitdaging zijn. Er zijn een aantal winkels die betere opties bieden voor langere meisjes, en er zijn veel tips die je kunt gebruiken bij het vinden van langere binnennaden en goed gesneden tops die daarbij passen.

Waar kun je kleding kopen voor lange meisjes

Sommige grote retailers bieden kleding aan met kenmerken die beter bij lange meisjes passen. De volgende winkels met online winkels behoren tot de meest populaire retailers die kleding aanbieden met artikelen die geschikt zijn voor lange meisjes.

Oude marine

Old Navy biedt kleding voor lange en tienermeisjes van maat 5 tot maat 16 in slim, regular en plus tegen betaalbare prijzen. De afmetingen van Old Navy zijn ongeveer vijf centimeter langer dan de meeste. Volgens een medewerker van de klantenservice van Old Navy: "Broeken en korte broeken, met uitzondering van volledig elastische tailles, hebben verstelbare taillebanden. Overhemden zijn langer gesneden voor een meer bescheiden bedekking en vallen over het algemeen onder de taille rond de bocht van de heup."

Rokken en jurken worden, volgens de productbeschrijvingen en maattabellen, zowel qua lengte als qua tailleomvang bepaald. Sommige komen tot boven de knie, terwijl de maxi-jurken en -rokken tot aan de bovenkant van de voet komen. Geweldige opties voor lange meisjes bij Old Navy zijn:

  • Boot-cut jeans met lage zoom voor meisjes: deze boot-cut jeans (rechts afgebeeld, ongeveer $ 20) is een populaire keuze. De maten lopen van 5 t/m 16 regular, 5 t/m 14 slim en 8 t/m 16 plus. Verschillende klanten merkten op dat de verstelbare taille geweldig is en dat de jeans erg zacht en comfortabel is om te dragen.
  • Zachtste T-shirt met ronde hals voor meisjes: dit klassieke T-shirt is langer gesneden dan de meeste. Het v alt op de heupen met een licht gebogen zoom voor meer bedekking. Het wordt geleverd in zwart en wit in de maten XS (5) tot en met XXL (16) voor minder dan $ 11. Klanten zeggen dat dit shirt overal bij past en goed past.
  • Fit and Flare tankjurk: deze jersey gebreide jurk heeft een ronde hals aan de voor- en achterkant en een uitlopende rok die net boven de knie v alt voor ongeveer $ 8 tot $ 12, afhankelijk van de stijl. Het is verkrijgbaar in elf patronen, waaronder een marineblauwe zebraprint en zwart met witte stippen. Het is verkrijgbaar in de maten XS (5) tot en met XXL (16). Klantenrecensies zeggen dat het een geweldige jurk is om te dragen tijdens de zomerhitte.
Fit & Flare tankjurk voor meisjes
Fit & Flare tankjurk voor meisjes

Gap

Gap biedt maatvoering op basis van lengte, en de meeste broeken die niet volledig elastisch zijn, hebben een verstelbare tailleband. Hoewel de maattabel niet voor elke maat de binnenbeenlengte aangeeft, staat in de beschrijvingen dat een normale maat 8 een binnenbeenlengte van 24,5 inch heeft. Gap heeft kleding in slanke, normale en grote maten van 4 tot en met 18.

Volgens een medewerker van de klantenservice: "De grote maten broeken zijn iets langer gesneden, maar ook iets wijder dan de reguliere maten." De hoogtemetingen voor jurken zijn ongeveer vijf centimeter korter dan die van hun zusterbedrijf Old Navy. De lengtes van de shirts vallen op of net onder de taille."

Probeer enkele van deze items, zodat ze in grotere frames passen:

  • Gebreide midi-jurk voor kinderen: deze jurk is gemaakt van zacht gebreide jersey met een ronde hals en plooien in de taille. Het verkoopt voor ongeveer $ 35 en is verkrijgbaar in XS tot en met XXL en in vier patronen. Klanten geven aan dat het een prachtige jurk is, maar dat de maat klein v alt, dus controleer de maattabel voordat je bestelt.
  • Sparkle-legging voor kinderen in stretchjersey: deze legging is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en grijs gemêleerd met een extra glitter overal. Ze zijn verkrijgbaar in XS tot en met XXL en worden verkocht voor ongeveer $ 25. Klanten merken op dat ze qua maat passen en vinden het geweldig dat de glitters niet loslaten en overal achterblijven.
  • Kids Distressed Straight Jeans met stretch: deze jeans (ongeveer $ 45) is gemaakt van zacht, rekbaar denim en heeft versleten details voor een 'doorleefde' look. Sommige klanten merkten op dat de pasvorm precies goed is, terwijl anderen vonden dat ze een beetje ruim waren.
Rechte jeans met stretch
Rechte jeans met stretch

Boden

Boden is een Brits bedrijf dat populaire kwaliteitskleding in lange maten voor meisjes verkoopt, verkrijgbaar via Boden USA. Volgens hun maattabel is meisjeskleding royaler gesneden in lengte en breedte. Houd er rekening mee dat de Britse maatvoering anders is dan die in de VS, dus raadpleeg de maattabellen zorgvuldig.

Overweeg enkele van deze items voor lange meisjes uit Boden:

  • Superstretch skinny jeans: deze jeans van het leggingtype is verkrijgbaar in drie kleuren en is gemaakt van een mix van katoen, elastaan en elastomultiester. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 6 tot en met 16 en worden verkocht voor ongeveer $ 45.
  • Cord-legging: deze zachte legging van een katoenmix is veelzijdig genoeg om zowel casual als casual te dragen. Ze zijn verkrijgbaar in schitterend aardbeientaartrood en marineblauw. Ze zijn verkrijgbaar voor ongeveer $ 34. Klanten zeggen dat ze hun vorm goed behouden en duurzaam zijn.
  • Gelaagde geweven jurk: Deze schattige jurk wordt geleverd in een hemelsblauwe of kaasjeskruidrode parkietenpalmprint. Het verkoopt voor ongeveer $ 60 en is verkrijgbaar in de maten 5/6 tot en met 15/16. Het is 100% katoen en gemaakt met ruches en een pom-rand in contrasterende kleur.

Maatvoering voor lange meisjes

Kleding met het label 'lang' of 'lang' is iets dat niet zomaar bestaat in de meisjesmaten van de meeste Amerikaanse retailers. De aanduiding "lang" verschijnt meestal pas bij dames- en damesmaten. Kleding van gemiddelde of normale maat past niet bij meisjes met lange benen of een lang bovenlichaam. Lange meisjes die zich in een gemiddelde of normale maat proberen te wurmen, zullen eindigen met een blootliggende huid, van gemiddelde overhemden die niet tot aan de taille reiken, of van gemiddelde broeken die meer op capri's lijken en meer baat zouden kunnen hebben bij het hanteren van een junior maattabel.

Volgens deze grafiek van de Centers for Disease Control National Center for He alth Statistics is de gemiddelde lengte van een zesjarig meisje bijvoorbeeld 45 inch. Een lang zesjarig meisje is 49 centimeter of meer. Meisjes tussen het 50e en 94e percentiel worden als gemiddelde lengte beschouwd, en meisjes in het 95e percentiel of ouder worden als lang beschouwd. Hoewel lengte een rol speelt bij lang zijn, moet er ook rekening worden gehouden met de manier waarop een meisje is gebouwd.

Hoe winkel je voor een lang meisje

Probeer deze tips bij het shoppen voor je lange meisje:

  • Veel kledinglijnen bieden verstelbare taillebanden, waardoor broeken in de lengte passen, zelfs als dat betekent dat je een maat of twee groter moet kopen dan de taille.
  • Bij twijfel, vooral als je online bestelt, controleer dan de maattabel. Maattabellen moeten voor elke maat de lengte van de romp of de binnenbeenlengte vermelden. De lengte wordt meestal ook vermeld, en dit is handig bij het vinden van een jurk die bij een lang meisje past.
  • Het is het beste om de maten op te nemen voordat je gaat winkelen, zodat je weet welke maat of lengte je moet kopen.
  • Voor de binnenbeenlengte: meet zonder broek vanaf het kruis tot aan de grond aan de binnenkant van het been.
  • Om de romplengte te bepalen, meet je vanaf het punt waar de schouders de nek raken, langs de ruggengraat tot aan de taille voor de lengte van het shirt, of tot aan het staartbeen voor de volledige romplengte.
  • Als je lange meisje langere armen heeft, meet dan vanaf de bovenkant van de schouder tot aan de pols om de mouwlengte te beoordelen.

Afhankelijk van haar leeftijd moet ze misschien kleding passen op de juniorenafdeling. Terwijl junioren geleidelijk in tailleomvang toenemen ten opzichte van meisjeskleding, zijn ze ook langer dan meisjeskleding. In sommige winkels zijn grote maten en kleding met een langere pasvorm vanaf maat 6 te vinden op de juniorenafdeling.

Omarm je lengte

Het kan moeilijk zijn om groter te zijn dan andere meisjes van dezelfde leeftijd. Proberen af te doen aan de lengte van je meisje door kleding van normale maten aan te nemen, is een vergissing. Ze zal er niet alleen ongemakkelijk uitzien, maar ze zal zich ook ongemakkelijk voelen. Om lange benen of een lang bovenlichaam te benadrukken, kun je een legging of skinny jeans dragen met een tuniektopje of een jurk tot op de knieën of tot je kuiten. Probeer skinny jeans met een T-shirt of een legging onder een minirok om de lengte te accentueren. Groot zijn hoeft geen probleem te zijn als je weet hoe je er het beste van kunt maken.

Aanbevolen: