10 hilarische pensioencadeaus

Inhoudsopgave:

10 hilarische pensioencadeaus
10 hilarische pensioencadeaus
Anonim

Pensioen Gag Gifts

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Als het gaat om het uitkiezen van pensioencadeautjes, is het de bedoeling om een snelle lach uit te lokken. Gag-cadeaus gaan niet alleen over humor, ze gaan over het vermogen om om jezelf te lachen. Deze grappige hoed verklaart de gepensioneerde "onder nieuw management" - van de echtgenoot! De hoed is verkrijgbaar bij Etsy voor ongeveer $ 15.

Officieel gepensioneerd dutje-oogmasker

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Als de grap op kantoor is dat de gepensioneerde veel tijd zal doorbrengen met dutten, dan zal dit setje van 2 slapende oogmaskers zeker lachen. Ze zijn verkrijgbaar bij Amazon voor ongeveer $ 10.

Over the Hill Basket

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Niet iedereen die tegenwoordig met pensioen gaat, is eigenlijk "over de heuvel", waardoor deze geschenkmand nog meer een grap is. Deze mand begint vanaf ongeveer $ 70 en bevat snacks, boeken, kaarsen en meer.

Senior Momenten Beslissingsspinner

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Wat moet de gepensioneerde doen op de eerste pensioendag? Een dutje doen? Heel langzaam rijden? Mopperig zijn? Deze grappige spinner, geprijsd onder de $ 10, zal hen helpen beslissen.

Pensioenschema Kussen

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Als je grapt dat de gepensioneerde veel meer tijd zal besteden aan dutten, dan is dit kussen het perfecte cadeau! Het beschrijft het schema van de gepensioneerde voor die dag, eigenlijk waar hij of zij zin in heeft. Koop voor ongeveer $ 7.

Je bent maar één keer oud!: een boek voor verouderde kinderen

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Dr. Seuss had een manier om woorden te gebruiken die kinderen onweerstaanbaar vonden; gepensioneerde volwassenen zullen lachen om dit boek over de ouderdom, dat zich op dezelfde zangerige manier afspeelt. Koop dit boek voor ongeveer $ 15 voor een hardcover.

Potty Putter Golf

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Wat gaat de gepensioneerde doen met alle extra tijd die hij heeft? Dit gekke cadeau helpt bij het combineren van ontspannen toilettijd met een klassieke pensioenactiviteit: golfen. Dit spel is verkrijgbaar voor iets meer dan $ 10.

Pensioen kurkentrekker

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Pensioen kan betekenen dat het altijd 'wijnuur' is, waardoor dit een goed cadeau is voor een gepensioneerde die voorspellingen heeft gedaan over het grootste deel van zijn pensioen met een wijnfles in de buurt. Koop voor ongeveer $ 10.

Officiële pensioenpapieren

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Het is niet waarschijnlijk dat je een meer 'gag'-pensioencadeau zult vinden dan dit toiletpapier dat dient als 'officiële pensioenpapieren'. Koop een rol voor ongeveer $ 6.

Wat je niet weet

Afbeelding
Afbeelding

Koop nu

Dit boek, 'Wat u niet weet over pensioen', helpt u bij het beantwoorden van al die knagende vragen, zoals wat doet u met al die vrije tijd? En hoe maximaliseert u uw pensioen? Voor sommigen een humoristisch cadeau, maar het kan ook nuttig zijn voor een gepensioneerde. Koop voor ongeveer $ 7.

Maak cadeau geven leuk

Afbeelding
Afbeelding

Als je met vreugde in je hart op zoek bent naar een pensioencadeautje, maak je gemakkelijk de perfecte keuze. Koop een cadeau dat bij de ontvanger past en hem aan het lachen maakt. De juiste cadeaus kunnen elk pensioenfeest onvergetelijk maken, en vergeet niet een grappig pensioencitaat op je kaart te zetten.

Aanbevolen: