Carrièremogelijkheden voor verpleegkundigen

Inhoudsopgave:

Carrièremogelijkheden voor verpleegkundigen
Carrièremogelijkheden voor verpleegkundigen
Anonim
Er is veel vraag naar verpleegkundige specialismen.
Er is veel vraag naar verpleegkundige specialismen.

Er zijn veel carrièremogelijkheden voor verpleegkundigen en het aantal benodigde verpleegkundigen zal naar verwachting alleen maar toenemen naarmate de bevolking ouder wordt. Er is veel vraag naar verpleegkundigen in een verscheidenheid aan specialiteiten en werkomgevingen, dus als u een diploma verpleegkunde hebt, is de kans groot dat u een baan kunt vinden die past bij uw vaardigheden en interesses.

Carrièremogelijkheden voor geregistreerde verpleegkundigen (RN)

In het algemeen zijn RN's verantwoordelijk voor het behandelen en voorlichten van patiënten, terwijl ze advies en ondersteuning bieden aan familieleden. Concreet registreren RN's de medische geschiedenis en symptomen, dienen ze medicijnen en behandelingen toe en helpen ze bij de follow-up en revalidatie van patiënten. Gecertificeerde beroepsverpleegkundigen, verpleegassistenten en verpleegassistenten ondersteunen de verpleegkundigen door basispatiëntenzorg en monitoring te bieden.

Soorten patiëntenzorg RN-posities

  • Ambulante zorgverpleegkundigen: Deze RN-positie behandelt patiënten buiten de ziekenhuisomgeving, hetzij in een artsenpraktijk of in een kliniek. Het gemiddelde jaarsalaris is $68.410.
  • Verpleegkundigen op kritieke zorg: deze verpleegsters werken in ziekenhuizen op de intensive care- of intensive care-afdelingen. Ze werken met patiënten met long-, ademhalings- of hartfalen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 74.453.
  • Emergency Room of Trauma Nurses: Deze RN-staffunctie behandelt patiënten met levensbedreigende aandoeningen zoals ongelukken, beroertes en hartaanvallen. Ze werken op de eerstehulpafdelingen van ziekenhuizen of als vluchtverpleegkundigen in medische helikopters. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 74.990.
  • Holistische verpleegkundigen: deze verpleegsters behandelen naast hun fysieke gezondheid ook de mentale en spirituele gezondheid van een patiënt. Zij bieden zorg op het gebied van massage, acupunctuur, biofeedback en aromatherapie. Het gemiddelde jaarsalaris is $71.413, afhankelijk van de regio in de VS
  • Thuiszorgverpleegkundigen: Deze RN-positie biedt thuiszorg voor patiënten die herstellende zijn van een ongeluk, een operatie en een bevalling. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 80.892.
  • Hospiceverpleegkundigen: deze verpleegsters verlenen zorg aan terminaal zieke patiënten buiten ziekenhuizen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 73.157
  • Infusieverpleegkundigen: deze verpleegsters verstrekken injecties om medicijnen, bloed en andere vloeistoffen in de aderen van patiënten toe te dienen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 88.933.
  • Verpleegkundigen in de langdurige zorg: Verpleegkundigen in de langdurige zorg verlenen medische diensten aan patiënten met chronische lichamelijke of geestelijke stoornissen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 71.957.
  • Medisch-chirurgische verpleegkundigen: Deze verpleegkundigen bieden medische basiszorg aan een grote verscheidenheid aan patiënten, zowel in intramurale als poliklinische settings. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 62.472.
  • Occupational He alth Nurses: Deze verpleegsters zijn gespecialiseerd in het behandelen van werkgerelateerde verwondingen en ziekten. Ze helpen werkgevers ook potentiële gezondheidsrisico's op te sporen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 86.560.
  • Perianesthesieverpleegkundigen: deze verpleegkundigen bieden pre- en postoperatieve zorg aan chirurgische patiënten die anesthesie krijgen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 81.444.
  • Perioperatieve verpleegkundigen: Deze RN-positie helpt chirurgen bij het overhandigen van chirurgische instrumenten, het onder controle houden van bloedingen en het hechten van incisies. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 91.399.
  • Psychiatrische verpleegkundigen: deze verpleegkundigen behandelen patiënten met persoonlijkheids- en stemmingsstoornissen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 108.917.
  • Radiologische verpleegkundigen: Deze RN-positie biedt zorg aan patiënten die diagnostische stralingsprocedures ondergaan, zoals echografie en magnetische resonantiebeeldvorming (MRI). Veel van deze functies hebben een schema van 8.00 tot 17.00 uur en vereisen geen weekendwerk of aanwezigheidsdiensten. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 62.107.
  • Revalidatieverpleegkundigen: deze verpleegkundigen zorgen voor patiënten met tijdelijke en permanente handicaps. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 83.873.
  • Transplantaatverpleegkundigen: Een transplantatie-RN zorgt voor zowel ontvangers van orgaantransplantaten als donoren. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 92.412.

Andere soorten RN-banen

Je kunt andere soorten RN-banen vinden om je uit te dagen. U kunt uw opleiding en ervaring gebruiken om een beterbetaalde baan te krijgen en tegelijkertijd uw medische carrière vooruit te helpen.

  • Verpleegkundig management:Verpleegkundige kennis gecombineerd met managementvaardigheden zijn de sleutel tot carrièretitels in de verpleegkunde, zoals Verpleegkundig Supervisor of Hoofd Verpleegkunde. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 84.962.
  • Zorgfaciliteitsbeheer: Er is altijd vraag naar verpleegkundige kennis en ervaring in intramurale faciliteiten zoals ambulante, acute, thuisgebaseerde en chronische zorgcentra. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 79.873.
  • Medisch management: Ziekenhuizen, managed care-bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en farmaceutische fabrikanten gebruiken RN's voor gezondheidsplanning, medisch management, advies, beleidsontwikkeling en kwaliteitsborging. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 76.587.
  • Onderzoek en onderwijs: Er is altijd behoefte aan verpleegkundigen om lopende onderwijs- en onderzoeksinspanningen te ondersteunen. Het gemiddelde jaarsalaris is $94.823.

Soorten LPN-banen voor patiëntenzorg

Volgens het Nurse Journal zijn er verschillende bestbetaalde LPN-banen en worden voor elk ervan gemiddelde jaarsalarissen gegeven. Wellicht vindt u een van deze uitdagingen het soort uitdaging waarnaar u op zoek was.

  • Artsenpraktijk: Deze functie werkt in een kliniek, dokterspraktijk, SEH-centra of ambulante chirurgische centra. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 30.000.
  • Medisch en chirurgisch ziekenhuis: Deze functie werkt in privéziekenhuizen op de spoedeisende hulp, chirurgische afdelingen en kraamafdelingen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 39.000.
  • Thuiszorgdiensten: Deze functie is bij particuliere thuiszorginstellingen en kan ook deel uitmaken van grote gezondheidszorginstellingen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 43.404.
  • Verpleegzorginstelling: Deze faciliteiten omvatten groepswoningen voor geesteszieken, terminaal zieken, revalidatiediensten, ouderen en hospicediensten. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 44.000.
  • Gemeenschapszorgfaciliteit voor ouderen: Deze functie werkt in openbare of particuliere woonzorgcentra, verpleeghuizen of bejaardentehuizen. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 43.000.

Alternatieve banen voor verpleegkundigen

Als u op zoek bent naar onconventionele banen in de verpleegkunde, vindt u deze misschien uitdagend en inspirerend. Misschien vindt u een van deze unieke banen een ideale functie.

Telefoon Triage Verpleegkundige

Phone Triage Nurse, ook bekend als Telehe alth Nurse (TTN), kan werken in een artsenpraktijk, traumacentrum, crisishotline, ziekenhuis, polikliniek en antigifcentrum. Via de telefoon of videochat beoordeelt u de toestand van een patiënt en bepa alt u of een spoedbehandeling nodig is, een afspraak maakt of zelfbehandeling uitvoert. Het jaarsalaris ligt tussen $64.149 en $79.505, met een gemiddeld salaris van $70.302.

Medische docent

Als medisch bijlesdocent help je studenten die medicijnen studeren op de universiteit. Het loon ligt tussen €25-€50 per uur.

Medische schrijver

Het online schrijven van medische artikelen vereist originele inhoud tussen 1.500 en 2.000 woorden voor artikelen voor de gezondheidszorgwebsite. Je gebruikt vaak referentiemateriaal dat gebaseerd is op bestaande tijdschriftartikelen of nieuwe onderwerpen waarvoor medische kennis en goede onderzoeksvaardigheden vereist zijn. Het gemiddelde jaarsalaris is $ 99.153.

Online verpleegkundeleraar

Als je online lessen geeft, instrueer je degenen die zijn ingeschreven voor verpleegcursussen via online. Het gemiddelde uurtarief is $ 37.

Persoonlijk welzijn/ziekterevalidatiecoach

Als persoonlijke coach voor ziekterehabilitatie/wellness help je patiënten bij het herstellen van ziekte en coach je ze in welzijnspraktijken. $75 -$124 per uur.

Medisch verpleegkundig adviseur voor tv-programma's of films

Een medisch verpleegkundig adviseur voor tv-programma's of films biedt deskundig medisch advies over film- of tv-scripts om de medische nauwkeurigheid en het authentieke portret van een verpleegster te garanderen. Deze functie kan op afstand worden uitgevoerd. Het loon is $ 15 per uur of $ 100 per dag.

Er is veel vraag naar verpleegkundigen

Het Bureau of Labor Statistics, onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Arbeid, meldt dat geregistreerde verpleegkunde het grootste beroep in de gezondheidszorg is, met meer dan 2 miljoen banen voor geregistreerde verpleegkundigen (RN's) in de Verenigde Staten. Ongeveer 25 procent van de RN's werkt in deeltijd.

Toename van de behoefte aan RN's

De werkgelegenheid onder verpleegkundigen zal naar verwachting tussen 2018 en 2028 met meer dan 12% toenemen. De groei zal naar verwachting voortkomen uit nieuwe vacatures in nieuwe algemene en gespecialiseerde ziekenhuizen en uit de noodzaak om verpleegkundigen te vervangen die hun voltijdbaan verlaten om parttime werken, met pensioen gaan of carrièreveranderingen doorvoeren.

Andere factoren zijn onder meer:

  • Vraag van de babyboomgeneratie naar gezondheidszorg
  • Verhoging preventieve zorg
  • Toename van chronische aandoeningen, zoals diabetes en obesitas
  • De levensverwachting is gestegen doordat mensen een actiever leven leiden.

Statistieken voor toekomstige verpleegposities

Volgens de American Association of Colleges of Nursing is het beroep van verpleegkundige het grootste beroep in de gezondheidszorg in de VS. In Amerika hebben 3,8 miljoen RN's een licentie, waarvan 84,5% werkzaam is in hun beroep.

  • RN's zijn een van de best betalende grote groepsberoepen in de VS
  • Van 2016 tot 2026 zijn er elk jaar meer dan 200.000 nieuwe RN's nodig.
  • Bijna 58% van de verpleegkundigen werkt in algemene medische en chirurgische ziekenhuizen/
  • Verpleegkundigen verlenen de eerstelijnszorg aan ziekenhuispatiënten.
  • Verpleegkundigen verlenen het merendeel van de langdurige zorg.

Ongeveer drie van de vijf banen in de verpleegkunde bevinden zich op de intramurale en poliklinische afdelingen van ziekenhuizen. De overige banen in de verpleegkunde bevinden zich in:

  • Artsenkantoren
  • Verpleegkundige instellingen
  • Thuiszorg
  • Arbeidsdiensten
  • Overheidsinstanties
  • Ambulante zorgcentra
  • Sociale dienstverleners
  • Onderwijs, zowel openbare als particuliere scholen, hogescholen en universiteiten

Geografisch gedreven kansen

De bevolkingsgroei in het westen en zuidwesten creëert de behoefte aan meer gezondheidszorgfaciliteiten en meer verpleegkundigen om deze te bemannen. Naarmate de bevolking ouder wordt, zal de behoefte aan begeleid wonen en beheerde zorgfaciliteiten toenemen - waarvoor allemaal verpleegkundigen nodig zullen zijn om voor patiënten te zorgen en gezondheidszorgprogramma's te beheren.

Geografisch gedreven kansen

De bevolkingsgroei in het westen en zuidwesten creëert de behoefte aan meer gezondheidszorgfaciliteiten en meer verpleegkundigen om deze te bemannen. Naarmate de bevolking ouder wordt, zal de behoefte aan begeleid wonen en beheerde zorgfaciliteiten toenemen - waarvoor allemaal verpleegkundigen nodig zullen zijn om voor patiënten te zorgen en gezondheidszorgprogramma's te beheren.

Verpleegkundige salarisbereiken

Titel

Salarisvoorbeelden

Verpleegkundige Mediaan $31, 805
Gelicentieerde praktijkverpleegkundige Mediaan $ 48, 756
Personeel RN - Verpleeghuis Mediaan $63.693
Personeel RN - verpleeghuiszorg Mediaan $80, 892
Personeel RN - Oncologie Mediaan $75, 101
Verpleegkundig supervisor Mediaan $93, 808
Verpleegkundige Mediaan $ 113, 930
Verpleegkundige anesthesioloog Mediaan $ 174, 790
Hoofd verpleegkunde Mediaan $ 109, 038

Verpleegkundige salarissen

De bevolkingsgroei in het westen en zuidwesten creëert de behoefte aan meer gezondheidszorgfaciliteiten en meer verpleegkundigen om deze te bemannen. Naarmate de bevolking ouder wordt, zal de behoefte aan begeleid wonen en beheerde zorgfaciliteiten toenemen - waarvoor allemaal verpleegkundigen nodig zullen zijn om voor patiënten te zorgen en gezondheidszorgprogramma's te beheren.

Onderwijs- en certificeringsvereisten

Technische scholen en junior colleges zijn de twee belangrijkste trajecten om de opleiding te ontvangen die nodig is voor verpleegkundige ondersteunende functies, zoals verpleegassistent en gediplomeerd praktijkverpleegkundige.

Er zijn drie belangrijke manieren om een RN te worden:

  • Een bachelordiploma
  • Een associate degree
  • Een diploma van een goedgekeurd verpleegprogramma

Veel RN's ontvangen een hogere graad en certificeringen, zodat ze meer verantwoordelijkheid, meer inkomen en extra carrièremogelijkheden kunnen accepteren.

Verpleegkundige banen vinden

Er zijn een aantal manieren om naar vacatures in de verpleegkunde te zoeken. U kunt netwerken met andere medische beroepen om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures.

  • Als je je diploma verpleegkunde hebt afgerond, praat dan met een loopbaanadviseur op je school om te zien of hij of zij een verpleegbemiddelingsbureau kent in de regio waar je zou willen werken.
  • Veel verpleegkundigen werken via een bureau dat een contract heeft om personeel te leveren voor een ziekenhuis of andere patiëntenzorginstelling.
  • Veel ziekenhuizen zijn geïnteresseerd in het direct werven van nieuwe verpleegkundigen die net klaar zijn met school, dus je kunt misschien een aantal sollicitatiegesprekken regelen via het carrièrecentrum van je school.

Word lid van een professionele verpleegorganisatie

Misschien wilt u zich ook aansluiten bij een professionele verpleegkundige organisatie binnen het vakgebied waarin u graag zou willen werken. Dit biedt u de mogelijkheid om te netwerken met andere verpleegkundigen en meer te weten te komen over nieuwe mogelijkheden in verschillende ziekenhuizen en werkomgevingen.

Online zoeken naar vacatures

Volgens Salaries.com variëren de salarissen voor verpleegkundige functies van ongeveer $21.000 voor een verpleegassistent tot meer dan $200.000 voor het hoofd van de verpleegkunde in een groot ziekenhuiscomplex. De hoogte van het salaris houdt rechtstreeks verband met de hoeveelheid risico en verantwoordelijkheid die bij de specifieke functie hoort.

Is verpleegkunde een carrière voor jou?

Naast bureaus en netwerken kunt u altijd online zoeken naar een baan via verschillende vacaturesites. Vacaturesites als Indeed en Simply Hired zijn een goede plek om te beginnen, maar u kunt ook zoeken op verpleegkundige specifieke sites en op de websites van het ziekenhuis of de verpleeginstelling waar u zou willen werken. Online zoeksites zoals de United States Public He alth Service, iHireNursing en NurseRecruiter zijn allemaal specifiek gericht op verpleegkundige functies.

Aanbevolen: