30+ kinderkamerthema's voor babyjongens, van populair tot uniek

Inhoudsopgave:

30+ kinderkamerthema's voor babyjongens, van populair tot uniek
30+ kinderkamerthema's voor babyjongens, van populair tot uniek
Anonim
Zwangere moeder en dochter wachten op baby
Zwangere moeder en dochter wachten op baby

Het personaliseren van de kinderkamer voor een nieuwe baby kan leuk zijn en de toon zetten voor zijn toekomstige interesses. De kinderkamerthema's voor babyjongens variëren van door mannen gedomineerde vakgebieden zoals sport en bouw tot genderneutrale concepten zoals dieren en kinderkarakters. Ontdek kinderkamerthema's voor babyjongens voor je kleine bundeltje vreugde.

Boerenjongen kinderkamerthema's

Het integreren van boerderijdieren in de kinderkamer van een kleine jongen is gemakkelijk, of je nu in de stad of op het platteland woont. Muurkleuren in lichtblauw, lichtgroen of zachtbruin kunnen de kamer een klassieke kinderkamerlook geven, terwijl opvallende rode tinten het thema moderner maken.

1. Babyboerenerf

Baby Barnyard van Trend Lab is een trendy keuze voor boerderijthema's. Het neutrale pastelkleurenschema bestaat uit zachte geel-, groen-, blauw- en bruintinten met een standaard rode schuur naast gewone boerderijdieren. De vierdelige wiegset bevat een geappliqueerd dekbed, wieglaken, wiegrok en bumperkussens voor minder dan $ 175. Extra accessoires zoals themaklokken, een dierenmobiel, raamvalletjes en opbergcaddies zijn ook verkrijgbaar met prijzen variërend van ongeveer $20-$50.

Baby Barnyard aankleedkussenhoes
Baby Barnyard aankleedkussenhoes

Jungle Boy kinderkamerthema's

Kinderkamerthema's met jungledieren en patronen creëren een meer exotische, avontuurlijke sfeer. Neutrale muurkleuren zorgen ervoor dat junglethema's opvallen, en het toevoegen van een kinderkamermuurschildering aan één muur kan de algehele look verbeteren.

4. Junglevrienden

Voor iets minder dan $ 50 kan de ongelooflijk betaalbare en lieve Jungle Buddies 4-delige wiegbeddengoedset direct een wilde stijl toevoegen aan de kinderkamer van elke kleine jongen. Inbegrepen in de set zijn een dekbed, bedrukt wieglaken, wiegrok en bumperset in opvallende groen-, blauw-, geel- en bruintinten. Het dekbed heeft een grote leeuwenkop met applicaties en andere jungledieren.

Bedtime Originals Jungle Buddies
Bedtime Originals Jungle Buddies

12. Brandweerwagen

Verfraai de kamer van je baby met brandweerwagens, brandkranen en Dalmatische honden. Naast een set brandweerwagenlakens, kun je ook accessoires vinden voor in de kinderkamer, zoals een brandkraanlamp en een Dalmatische mobiel. Je kunt ook een groot vloerkleed kopen met een brandweerwagen erop om de kamer helemaal af te maken. Voor sluwe ouders kun je proberen een ladekast te maken die op een brandweerwagen lijkt.

Brandweerwagen ingerichte slaapkamer
Brandweerwagen ingerichte slaapkamer

13. Vliegtuigen

Toekomstige piloten en vliegers zullen dol zijn op de subtiele look van de Airplanes-collectie van Lolli Living. De 4-delige wiegbeddengoedset wordt verkocht voor minder dan $ 160 en bestaat uit een dekbed, rok en twee hoeslakens voor de wieg. De omkeerbare quilt heeft afbeeldingen die lijken op tekeningen van vliegtuigen aan de ene kant en een op blauwdruk geïnspireerde tekening van propellers aan de andere kant.

Lolli Living Airplanes 4-delige wiegbeddengoedset
Lolli Living Airplanes 4-delige wiegbeddengoedset

14. Ruimtestelsel

Sweet Jojo Designs heeft de Space Galaxy-collectie gecreëerd om de innerlijke ontdekkingsreiziger in zelfs de jongste astronauten aan te wakkeren. De 11-delige Crib Bedding Set is te koop voor minder dan $ 200 en wordt geleverd met een dekbed, wieglaken, wiegrokje, luierstapelaar, speelgoedtas, twee valletjes, een raketkussen en drie wandkleden. De collectie heeft diepblauwe achtergronden met felgekleurde raketschepen en planeten. Andere decoratieve items uit de collectie zijn onder meer een wasmand, lampenkap en aankleedkussenhoes. Ze worden elk verkocht voor minder dan $ 40.

Sweet Jojo ontwerpt Space Galaxy wieg
Sweet Jojo ontwerpt Space Galaxy wieg

16. Wilde Westen

De Wild West-collectie van Sweet Jojo Designs biedt een klassiek westernthema voor kleine cowboys. Voor iets minder dan $ 200 bevat de 11-delige set een gewatteerd dekbed, wieglaken, kussen, stofruffel, twee raamvalletjes, luierstapelaar, speelgoedzak en drie wandkleden. De hele collectie combineert standaardkleuren zoals crème, bruin, blauw en rood met patronen zoals een bruine huid, rode bandana en cowboytafereel. Extra accessoires zoals een mobiel, gordijnen, aankleedkussen, waszak, muurstickers en lampenkappen variëren in prijs van ongeveer $ 25-$ 55 per stuk.

Wild West Cowboy Baby-collectie
Wild West Cowboy Baby-collectie

17. Cowboybaby

Voor een set gericht op baby's, cowboythema voor een klassieke look voor kleine cowboys. Versier de kamer in rood, blauw en bruin. Je kunt ook een cowboymobiel toevoegen en cowboyfoto's aan de muur hangen. Vul de boekenplank met klassieke verhalen over het wilde westen en voeg misschien een paar 6 shooters en lasso's aan de muur toe om het thema te perfectioneren.

Teddyberen Baby Boy Kinderkamer Thema's

Geen thema is universeler voor baby's dan teddyberen. De opties variëren van grillig tot verfijnd en hebben vaak bruintinten. Vul de kamer met knuffelberen waar je baby van kan genieten terwijl hij groeit.

18. Teddybeer Chocolade

De Teddy Bear Chocolate beddengoedset van Sweet Jojo Designs past in de verfijnde categorie. Licht- en donkerbruin contrasteren met crème vormen het kleurenpalet van deze schattige set met verschillende teddyberen. Ontvang 11 stuks, waaronder een wiegdeken, laken, wiegrok, decoratief kussen, luierstapelaar, speelgoedtas, twee valletjes en drie wandversieringen voor ongeveer $ 190.

Teddybeer Chocolade set
Teddybeer Chocolade set

19. Honingbeer

Op zoek naar een leuk berenthema? Denk aan honingbeer! Combineer traditionele bruine knuffels naast hommels en honingpotten, maar ook groen en blauw uit de lucht en bomen. Je kunt bijvoorbeeld berenlakens en een honingberendeken krijgen. Maak je accessoires compleet met een mobiele honingbeer en eventueel knuffelberen in de kamer.

Beddengoedcollectie Honey Bear
Beddengoedcollectie Honey Bear

Karakterjongen kinderkamerthema's

Geliefde en populaire kinderpersonages zijn zo veelzijdig dat ze geschikt zijn voor kleine jongens van alle leeftijden en meegroeien met je kind. Bovendien is het over het algemeen gemakkelijk om snuisterijen met een karakterthema te vinden voor een volledig ingerichte kinderkamer waar je babyjongen dol op zal zijn.

20. Mijn vriend Poeh

Winnie de Poeh en zijn vrienden zijn misschien wel de meest iconische personages voor een kinderkamer. De My Friend Pooh-set van Disney combineert de grillige karakters van het klassieke verhalenboek met lichtgroen, geel en ivoor. De 4-delige set wordt geleverd met een dekbed, hoeslaken, wiegrok en luierstapelaar voor iets minder dan $ 170. Kamerdecoratie met Winnie de Poeh, Knorretje, Iejoor, Teigetje, Konijn, Uil, Kanga en Roo is heel gemakkelijk te verkrijgen, dus het coördineren van een hele kinderkamer zal geen probleem zijn.

Mijn vriend Poeh-set
Mijn vriend Poeh-set

21. Mickey Mouse Beste vrienden

Mickey Mouse heeft veel vrienden, en ze zijn allemaal beroemd. De Mickey Mouse Best Buddies wiegbeddengoedset toont eenvoudige afbeeldingen zoals muizenoren, samen met Mickey en zijn beste vriend, Pluto, in een gedempt kleurenpalet van blauw en grijs. Voor minder dan $ 100 wordt de set geleverd met een dekbed, laken, wiegrok en een opbergbakje.

Mickey Mouse 4-delige wiegbeddengoedset
Mickey Mouse 4-delige wiegbeddengoedset

Nautische thema's voor de kinderkamer

Thema's met reizen over zee bieden een typische look voor kinderdagverblijven omdat ze de neiging hebben om blauwe tinten te gebruiken. Functies zoals schepen en ankers kunnen de kleine zeeman in elke baby inspireren.

23. Oceaanbranding

Een oceaansurfthema is een ideale optie voor mensen die een uitje op een eiland willen nabootsen. Door de kamer in de kleuren bruin en aquablauw te schilderen, krijg je een oceaangevoel. Accent met Hawaïaanse bladeren aan de muur en mogelijk een paar surfers die op de golven op de muren rijden. Rond uw thema af met een mobiel met oceaanthema, vuilnisbakken en gordijnen.

Blauwe en bruine branding
Blauwe en bruine branding

24. Nautische nachten

De Nautical Nights-set biedt een traditioneel nautisch thema met blauw, wit en rood gecombineerd met ankers, scheepsstuurwielen en zeilboten. Voor minder dan $ 200 bestaat de 11-delige wiegset uit een laken, wiegrok, dekbed, kussen, twee valletjes, speelgoedzak, luierstapelaar en een set van drie wandkleden. Alles wat je nodig hebt om een beetje zeemansverrukking te creëren, zit in één schattige collectie.

Sweet Jojo Designs 11-delige Nautical Nights wiegset
Sweet Jojo Designs 11-delige Nautical Nights wiegset

25. Babyboekanier

Vaar uit met de Baby Buccaneer Set van NoJo. Dit grillige piratenschipthema heeft blauwe tinten en typische piratenafbeeldingen zoals een schip en een piratenaap. Inbegrepen voor iets minder dan $ 35 zijn een dekbed, een bedrukt wieglaken en een gestreepte stofruffel. Voeg toe aan het kamerthema met dieren of een nautische inrichting.

Little Bedding van NoJo Baby Buccaneer 3-delige wiegbeddengoedset
Little Bedding van NoJo Baby Buccaneer 3-delige wiegbeddengoedset

26. Visthema

Ga voor nautisch met een leuk visthema voor je kleine zwemmer. Begin met dit thema door een nautisch visthema voor het beddengoed te creëren door lakens, dekens en rokken toe te voegen met vissen of in blauwe banen. Zoek naar vuilnisbakken met visthema, mobiele telefoons en ingelijste foto's om aan de muren toe te voegen. Je kunt ook een plaid met visthema toevoegen om de rocker te versieren. Voeg eventueel een muurvaste hengel toe met een vis aan het uiteinde. Je kunt ook muurstickers gebruiken om de naam van je kleine man toe te voegen.

Leuke peuterjongen, zittend in een grote houten boot thuis
Leuke peuterjongen, zittend in een grote houten boot thuis

Sportbabykamerthema's

Voor toekomstige atleten kan een sportthema ideaal zijn. Kies een specifieke sport zoals honkbal of voetbal voor een meer gerichte kinderkamer of kies voor een algeheel atletisch gevoel met decoratieve items met een verscheidenheid aan sportartikelen.

27. Toekomstige All-Star

De Future All-Star-collectie heeft gedempte tinten blauw, bruin en rood met schattige dieren die verschillende soorten sportballen vasthouden. De vierdelige wiegset wordt geleverd met een laken, wiegrokje, dekbed en luierstapelaar voor ongeveer $ 140. Je kunt andere bijpassende accessoires vinden, variërend van sporttapijten tot honkbalhandschoenklokken, online of in winkels.

Lambs and Ivy Future All-Star 4-delige beddengoedset
Lambs and Ivy Future All-Star 4-delige beddengoedset

28. Sportster

Dieper groen, blauw en bordeauxrood staan centraal naast grote sportballen in de Belle Sports Star 3-delige wiegbeddengoedset. De collectie wordt geleverd met een hoeslaken, wiegrok en dekbed voor ongeveer $ 60. Sportthema's zijn zo populair dat het gemakkelijk zou moeten zijn om extra accessoires te vinden om dit kinderkamerthema af te maken.

Moderne thema's voor jongenskamers

Ben je op zoek naar een moderner thema voor je kleine man. Dan kun je misschien een paar van deze leuke thema's proberen, die een modernere uitstraling hebben.

29. Abstracte ontwerpen

Wees creatief met je kinderkamer door te beginnen met leuke abstracte vormen op de muren of ingelijste abstracte kunst. Volg het kleurenschema van uw kunst in de lakens en dekens van het beddengoed. U kunt bijvoorbeeld heldere rode en blauwe tinten voor uw beddengoed gebruiken, of meer gedempte tinten. Houd de beweging van je kunstenaar gaande door een mobiel met geometrische vormen te creëren. Je kunt zelfs kleurrijke dressoirs, gordijnen en vloerkleden toevoegen aan dit thema.

Elegant kinderkamerinterieur ingericht in Scandinavische stijl met modern meubilair en geometrische figuren
Elegant kinderkamerinterieur ingericht in Scandinavische stijl met modern meubilair en geometrische figuren

30. Pop Color Boy kinderkamerthema's

Denk aan felle, opvallende kleuren met interessante geometrische lijnen en je hebt dit thema in huis. Kies voor het beddengoed een opvallend patroon of een geometrisch ontwerp in één kleur. Voeg populaire afbeeldingen en patronen toe aan de muur, samen met opvallend gekleurde dressoirs en muurkunst.

Witte houten wieg met kleurrijke ballen in moderne babykamer
Witte houten wieg met kleurrijke ballen in moderne babykamer

31. Minimalistische bergketen

Als je voor een minimalistisch ontwerp gaat, wil je simpel denken. Zoek naar een eenvoudige witte wieg en lakens, samen met een wit dressoir. Versier de muren met pastelkleurige driehoekige bergen. Plaats een paar knuffels in de kamer, maar overdrijf niet om het minimalistische gevoel te behouden.

Kinderkamer met wit meubilair, tapijt, tent en bergmuursticker
Kinderkamer met wit meubilair, tapijt, tent en bergmuursticker

Grote ideeën voor kleine jongens

Decoraties voor de kinderkamer van een babyjongen kunnen pronken met de persoonlijkheid van de ouder of iets uitstralen waar hij in de toekomst waarschijnlijk dol op zal zijn. Als je een thema kiest dat je gemakkelijk kunt bijwerken naarmate je kleine man groter wordt, kun je geld besparen en optimaal gebruik maken van de tijd en energie die je al in het decoreren hebt gestoken.

Aanbevolen: