Stijlvolle opties voor babyluiertassen

Inhoudsopgave:

Stijlvolle opties voor babyluiertassen
Stijlvolle opties voor babyluiertassen
Anonim

Functionele en modieuze luiertassen

Afbeelding
Afbeelding

Ouders weten dat wanneer ze met een baby reizen, ze veel spullen moeten meenemen. Wat is een betere manier om al die spullen en accessoires vast te houden dan met de nieuwste luiertassen?

De luiertassen van vandaag kunnen strak en stijlvol of speels en levendig zijn en zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en designs. Je hebt misschien het gevoel dat je de hele kinderkamer meesleept, maar er zijn zoveel opties op de markt dat er geen reden is waarom je er niet geweldig uit zou zien als je het doet.

Klik op een van de afbeeldingen in de volgende dia's voor winkelinformatie.

Stijlvol en georganiseerd

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De Honest Everything Tote, verkrijgbaar voor iets meer dan $ 150,00, heeft negen strategisch geplaatste vakken (sommige geïsoleerd, sommige ontworpen om rommelige spullen uit de buurt van al het andere te houden), zodat je alles voor je baby kunt pakken. in een mum van tijd nodig heeft. De zwarte schooltasstijl past bij vrijwel alles en schreeuwt niet 'luiertas', omdat hij gemakkelijk als tas kan doorgaan. Makkelijk schoon te houden en gemaakt van vegan leer. Zelfs de voering is schoon te vegen zonder al te veel gedoe.

Dingen onderweg georganiseerd houden

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De PacaPod 3-in-1 babyverschoontas (iets minder dan $ 200,00) wordt geleverd in een prachtige camelkleur en is gemaakt van veganistisch leer en natuurlijke stoffen. Het is niet zomaar een luiertas; deze wordt geleverd met een wisselpod, voerpod en aankleedkussen. Alles blijft georganiseerd en weggestopt in zijn omgeving. Er is ruimte over, dus je kunt ook een paar essentiële spullen voor jezelf in de tas bewaren. Gebruik de handvatten of de langere riem om comfortabel te blijven terwijl je onderweg bent.

Sportief met vrouwelijke flair

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De Nolita neopreen luierrugzak (minder dan $ 100,00) houdt je handen vrij terwijl je onderweg bent. Hij is verkrijgbaar in zwart/donker camo of zwart/grijs en biedt ruimte voor alles wat je baby nodig heeft als jij een dagje weg bent van huis. Als je een kinderwagen bij je hebt, kun je de tas daar eenvoudig aan vastmaken. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig is en er wordt ook een aankleedkussen meegeleverd.

Urban zwart (kunstleer)

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De Playback-tas van VAUVA is een andere rugzakoptie, deze keer verkrijgbaar in stedelijk zwart waterdicht kunstleer voor iets meer dan $ 100,00. Het polyester interieur is ruim en heeft vakken aan de binnenkant om flessen en andere spullen gescheiden te houden. Het is wasbaar, gemakkelijk te hanteren en iets dat mama of papa met gemak kunnen dragen. Naast de vele zakken krijg je bij dit ontwerp ook een aankleedkussen en een natte tas.

Leren luxe

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Op zoek naar een leren tas voor dagelijks gebruik die bijna dienst kan doen als oversized handtas? Met de Emma Leather Diaper Bag van Storksak (iets meer dan $ 350,00) zit je goed met zijn prachtige bruine of zwart lederen buitenkant en gevoerde binnenkant. De buitenkant heeft twee flessenvakken voor gemakkelijke toegang, binnenvakken met ritssluiting en elastische vakken, buitenvakken met en zonder ritsen, een ritssluiting langs het hoofdcompartiment, opgerolde handvatten en een verstelbare schouderband met kinderwagenriemen.

Messengerstijl

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De Dash Signature Messenger-luiertas van Skip Hop (ongeveer $ 70,00) zou zich prima voelen op de schouder van mama of papa. Hij is verkrijgbaar in grijs of zwart polyester en kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een kinderwagentas. Aan de buitenkant krijg je rits-, muur- en zijvakken, plus een handvat aan de bovenkant. Aan de binnenkant bevinden zich wandvakken waarin je de kleine essentiële spullen, zoals luiercrèmes en fopspenen, kunt opbergen. Door de magnetische flapsluiting kun je de tas gemakkelijk en zonder veel gedoe openen en sluiten.

Voor de technische ouder

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De Duo Signature Luiertas van Skip Hop, rond de $ 70,00, combineert opvallende prints met een ongebruikelijke vorm. Er zijn in totaal 10 vakken, waarvan er minstens twee in de meeste flessen passen. Berg je essentiële spullen (zoals je technische gadgets, waaronder tablets en sommige laptops) op in het technische vak aan de voorkant en gebruik de handvatten of de verstelbare schouderband met schouderstuk als het tijd is om te gaan. Dit ontwerp biedt voldoende ruimte voor alles wat de baby nodig heeft, plus het meegeleverde aankleedkussen met kussens.

Uitbreidbare tas

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze eenvoudige zwarte tas is allesbehalve saai en verkrijgbaar voor iets meer dan $ 70,00. Om te beginnen is het midden zo uitbreidbaar dat je een 20 procent grotere tas kunt krijgen door alleen die ruimte te benutten. Draag hem over je schouder of hang hem aan een kinderwagen en geniet van de hoeveelheid organisatie die hij biedt met zijn 11 vakken (waarvan er één een zak voor je mobiele telefoon is die gemakkelijk toegankelijk is). Houd je spullen gescheiden van die van je baby dankzij al die vakjes, en je hoeft geen aparte tas meer mee te nemen. Er wordt ook een aankleedkussen meegeleverd.

Voor de dagtochten

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De Birdling Mini Day Tripper Pink Luiertas van katoen (buitenkant) en polyester (binnenkant) heeft een lieflijke roze (of marineblauwe) stijl die lijkt op een klassieke draagtas. De schouderriem is afneembaar als je besluit hem niet nodig te hebben tijdens een uitstapje, en er is een geïsoleerd binnenzakje dat je erin kunt klikken om flessen gescheiden te houden van alle andere spullen die je mee moet nemen. Daarnaast zijn er vijf buitenvakken en een sleutelclip. Verwacht ongeveer $ 75,00 te betalen.

Voor langere reizen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

De grotere Birdling Weekender grijze luiertas van katoen en polyester (iets meer dan $ 200,00) is klaar voor langere reizen. Als je langer dan de middag weg bent, kan dit de perfecte optie zijn. De schouderband is, zoals gebruikelijk, afneembaar als je ervoor kiest om hem aan de handvatten te dragen. In plaats van een of twee binnenvakken zijn er drie, en je zult waarschijnlijk nooit wensen dat je nog maar één vakje had om alles georganiseerd te houden, want er zijn er dertien (zes binnen en zeven buiten), plus een sleutelclip.

Met zo'n diversiteit aan tassen is er iets voor elk type gezin, van de moeder uit de buitenwijken die altijd onderweg is tot het gezin dat veel reist en veel ruimte nodig heeft.

Aanbevolen: