Opties voor opslagcontainers voor huisdiervoer

Inhoudsopgave:

Opties voor opslagcontainers voor huisdiervoer
Opties voor opslagcontainers voor huisdiervoer
Anonim
Groot wit metalen blik hondenvoer
Groot wit metalen blik hondenvoer

Je kunt opbergdozen voor voedsel voor huisdieren kopen in verschillende maten en vormen, of je kunt je eigen opbergdozen maken met spullen die je in huis hebt. Bewaarcontainers voor huisdieren helpen het voedsel van uw huisdier veilig te houden, zijn alleen voor u toegankelijk en kunnen onderdeel worden van uw interieur.

Opslagideeën voor droog huisdiervoer

Houd er bij het kiezen van de bewaaropties voor droog huisdiervoer rekening mee dat droog hondenvoer of kattenvoer slechts ongeveer twee weken houdbaar is nadat de verpakking is geopend. Goedkope voedselopslagmethoden en zelfs ideeën voor thuisopslag kunnen vaak ook dienen als opslagopties voor huisdiervoer.

Kattenvoerbakje
Kattenvoerbakje
  • Zoek naar luchtdichte bakjes waarin past wat je deze week nodig hebt, zodat droogvoer vers blijft.
  • Alles wat je opnieuw gebruikt, moet worden schoongemaakt met gewoon afwasmiddel, goed worden afgespoeld en aan de lucht worden gedroogd voordat je het gebruikt voor het bewaren van voedsel.
  • Denk na over uw topprioriteiten en kies de optie die het beste aansluit bij uw ruimte en uw behoeften.

Creatieve opbergmogelijkheden voor kleine honden of katten

Je kunt automatische kattenvoer- of hondenvoerdispensers kopen die speciaal zijn gemaakt om al het voedsel te bevatten dat je huisdier nodig heeft voor een paar dagen of een week. Als u niet veel geld wilt investeren of op zoek bent naar manieren om grotere hoeveelheden voedsel voor kleine huisdieren op te slaan, kijk dan wat u bij de hand heeft en dat u opnieuw kunt gebruiken. Je kunt de buitenkant van de container altijd schilderen of decoupage als deze in de open lucht wordt bewaard, of hem verstoppen in een kast of grote kast.

  • Kattenbakemmers kunnen eenvoudig opnieuw worden gebruikt door de zak met voer in de emmer te plaatsen of het voer erin te dumpen nadat deze is schoongemaakt.
  • Een luieremmer voor baby's is gemaakt om geurtjes tegen te houden, dus het werkt uitstekend om de geuren van voedsel voor huisdieren binnen te houden. Gebruik een voedselveilige binnenzak of gooi uw voedsel in de schone emmer.
  • Als u uw huisdiervoer liever uitschenkt dan opschept, kunt u met een eenvoudige plastic drinkkan gemakkelijk kleine stukjes voer gieten. Omdat de meeste doorzichtig zijn, kun je ook zien wanneer het tijd is om de kan bij te vullen.
  • Neem een extra zak kalkoenbraad na Thanksgiving en gebruik deze om een kartonnen fotodoos te bekleden. Je kunt een chipclip gebruiken om de tas gesloten te houden en de decoratieve doos kan overal staan zonder er lelijk uit te zien.
  • Recycle lege sapflessen om kleine zakjes huisdiervoer in te bewaren die je gemakkelijk kunt uitschenken als het tijd is om de kat of hond te voeren.

Creatieve opbergmogelijkheden voor grote honden

Als je een grote hond hebt die grotere stukken voedsel eet, en nog veel meer, dan wil je op zoek gaan naar grotere voedselopslagmogelijkheden. Of je hem nu in de bijkeuken, garage of op de veranda bewaart, zorg ervoor dat wilde dieren er niet in kunnen komen.

Plastic afvalbak bekleed met zak voor het bewaren van voedsel voor huisdieren
Plastic afvalbak bekleed met zak voor het bewaren van voedsel voor huisdieren
  • Elke vuilnisbak met een plastic voering kan werken, omdat je er voedsel in kunt dumpen, hem gesloten kunt houden en de voering kunt verwijderen om te wassen.
  • Verberg een gigantische zak hondenvoer in een decoratieve vuilnisbak en gebruik een chipclip om de zak gesloten te houden.
  • Gekleurde opbergbakken houden het hondenvoer uit het zicht en kunnen meerdere zakken, emmers of dozen met voedsel verstoppen of los voedsel bevatten.
  • Als je een oude koffer met harde schaal hebt, verwijder dan de stoffen voering en plaats je grote zak hondenvoer erin om hem te verbergen en toegankelijk te houden.
  • Voor opslag buiten of in de garage is een deckbox ideaal voor het opbergen van tassen of bakken met hondenvoer, terwijl je toch wilde dieren buiten houdt.
  • Je kunt investeren in een voedselbewaarkast die is gemaakt voor het opbergen van lekkernijen, voedsel- en waterbakken en voedsel voor huisdieren in een aantrekkelijk meubelstuk zoals de Merry Products Black Windsor Pet Feeder, die ongeveer $ 200 kost.
  • Als u op zoek bent naar een luchtdichte container op wielen, kunt u een rollende opbergkast kopen of een koelbox met wielen gebruiken.

Unieke ideeën voor het bewaren van natvoer voor huisdieren

Als uw kat of hond natvoer eet, kunt u de restjes uit een open blik in een luchtdichte verpakking in de koelkast bewaren. Natvoer voor huisdieren is in de koelkast ongeveer drie dagen houdbaar, mits op de juiste manier bewaard.

  • Individuele yoghurtcontainers hebben het perfecte formaat om de overgebleven helft van een blikje huisdiervoer van 12 tot 13 ounce in te bewaren als je ze afdekt met plasticfolie.
  • Gebruik een leeg bakje met botersmeersel, zorg er wel voor dat je er een etiket op vermeldt.
  • Kleine kruidenpotjes, zoals die voor gelei of Dijon-mosterd, zijn ideaal voor het bewaren van natvoer voor huisdieren.
  • Als u nat- en droogvoer voor uw huisdier mengt, kan het bewaren van kleine hoeveelheden natvoer in schone pillenflesjes u helpen een blikje in meerdere porties te verdelen.
  • Elke voedselopslagcontainer van Rubbermaid kan worden gebruikt voor nat voedsel voor huisdieren, vooral de kleine sauscontainers. U kunt deze meestal stapelen om koelkastruimte te besparen.

Slimme bewaarsuggesties voor honden- en kattensnacks

Veel snoepjes voor huisdieren worden tegenwoordig geleverd in hersluitbare plastic zakjes, maar andere komen nog steeds in kartonnen dozen. Als je de lekkernijen een onderdeel van je interieur wilt maken, of ze in een betere container wilt bewaren, bekijk dan deze opties.

Hondenbotten op bord en in glazen pot
Hondenbotten op bord en in glazen pot
  • Bewaar grote hondenbottentraktaties in een glazen koektrommel met deksel.
  • Neem een schone handdoekjescontainer en knip de binnenflappen af die de doekjes rechtop houden. Nu is het nog steeds luchtdicht en kun je gemakkelijk een paar kleine lekkernijen uitschenken.
  • Hergebruik een koffieblikje voor middelgrote huisdierentraktaties.
  • Als je kinderen hebt, is de kans groot dat je een aantal speelkaartblikken hebt, zoals Pokémon-verzamelblikken, die uitstekend geschikt zijn om kleine lekkernijen vers te houden. Door het doorzichtige venster bovenaan kun je zien wanneer je bijna leeg bent.
  • Kleine kattensnoepjes of hondentrainingsbitjes zijn gemakkelijk toegankelijk via een snoepautomaat.
  • Als u met uw hond gaat wandelen, is een heuptasje perfect voor het opbergen van snoepjes, poepzakjes en zelfs een opvouwbare waterbak.

Opbergoplossingen voor diervoeding met meerdere bakken

Als je meerdere honden van verschillende grootte hebt, of een mix van honden en katten, of huisdieren met speciale diëten, zijn opbergoplossingen voor meerdere soorten voedsel handig. Je kunt opslagoplossingen kopen met meerdere bakken, zoals de Iris Airtight Food Storage Container, die twee gestapelde bakken op wielen heeft, voor ongeveer $ 20, of dingen zoeken die je thuis opnieuw kunt gebruiken.

  • Stapelbare voedselopslagcontainers voor mensen kunnen u helpen bij het verdelen van het voedsel van elk huisdier voor de week, wat handig is als u weg bent en een vriend langskomt om de huisdieren te voeren.
  • Gebruik een standaard archiefkast met meerdere laden, zodat de zakjes met voedsel en lekkernijen van elk huisdier in een aparte lade passen.
  • Voor kleine huisdieren kan een tacklebox voedsel in het grote onderste gedeelte bewaren en lekkernijen in de kleinere bovenste compartimenten.

Ideeën voor opslagcontainers voor kleine huisdieren

De opties voor het bewaren van diervoeding gaan verder dan oplossingen voor kattenvoer en hondensnacks. Kleinere huisdieren die in kooien of tanks leven, hebben ook koele voedselopslagmogelijkheden nodig. Deze kunnen het ook gemakkelijker maken voor kinderen om deel te nemen aan het voeren van de dieren.

Slimme opslagopties voor visvoer

Of je nu visvlokken of pellets serveert, de slimme opbergmogelijkheden voor visvoer passen in je eigen keuken.

  • Decoratieve peper- en kruidenstrooiers hebben grotere gaten en schenkmogelijkheden, perfect voor het bewaren en uitdelen van visvoer. Ze zien er ook leuker uit naast de tank.
  • Een reismok met een brede tuit is luchtdicht, gemakkelijk te gebruiken en ziet er geweldig uit.
  • Hergebruik lege waterflessen om visvoer in te bewaren, zodat je gemakkelijk kunt zien wanneer je bijna leeg bent. De 8 ounce-flessen werken hiervoor het beste.

Creatieve opbergmogelijkheden voor vogelvoer

Of je nu vogels in huis hebt of de wilde vogels buiten wilt voeren, er zijn veel creatieve manieren om vogelzaad te bewaren.

  • Vul een lege havermoutbus met vogelzaad, zodat je gemakkelijk een hele zak kunt opbergen en eruit kunt scheppen wat je nodig hebt.
  • Doe het zakje vogelzaad in een lege doos met ontbijtgranen, knip een hoek van de zak af en giet het zoals je met ontbijtgranen zou doen.
  • Met een leeg frisdrankflesje kun je zien hoeveel zaad er nog over is en kun je gemakkelijk kleine hoeveelheden gieten.

Unieke hamstervoedselopslagopties

Kleine zaadmengsels en hamsterpellets zijn vaak ongeveer even groot als vogelzaad, maar soms zijn ze iets groter.

  • Houd een glazen pot naast de kooi, zodat deze er decoratief uitziet, je kunt zien wanneer het voedsel bijna op is en je hem gemakkelijk kunt inschenken tijdens het voeren.
  • Een lege melkkan kan worden gewassen en hergebruikt om hamstervoer in te bewaren.
  • Gebruik een koffiecreamercontainer van 32 ounce, omdat kinderen deze gemakkelijk kunnen inschenken zonder te veel voedsel in één keer te dumpen.

Houd voedsel voor huisdieren op zijn plaats

Van snoepjes en eten tot speelgoed en benodigdheden: huisdieren hebben net zoveel opbergruimte nodig als ieder ander lid van uw gezin. Zoek naar manieren om het voedsel van uw hond of kat toegankelijk voor u te maken, maar verborgen voor hen, zodat het voederen minder een hele klus wordt. Goedkope opslagoplossingen kunnen vaak hetzelfde doel dienen als dure opslagcontainers voor diervoeding die in winkels worden verkocht.

Aanbevolen: