Opties voor porseleinen theeservies voor kinderen

Inhoudsopgave:

Opties voor porseleinen theeservies voor kinderen
Opties voor porseleinen theeservies voor kinderen
Anonim
porseleinen setje
porseleinen setje

De porseleinen theeserviezen voor kinderen zijn een belangrijk onderdeel van de speelgoedcollectie van elk kind. Herinneringen aan theekransjes met favoriete speelgoed, vrienden of familieleden zullen nog jaren meegaan, dus waarom genoegen nemen met goedkope plastic versies? Er zijn veel opties om het perfecte kinderporseleinen theeservies te vinden dat binnen jouw budget past.

Waar kun je porseleinen theesets voor kinderen kopen

Hoewel het misschien contra-intuïtief lijkt om een kwetsbaar theeservies voor kinderen te kopen, zorgt het ervoor dat theekransjes realistischer en specialer aanvoelen, terwijl het uw kind de kans biedt om over verantwoordelijkheid te leren. Veel detailhandelaren bieden vintage, handgeschilderde, decoratieve en gewone porseleinen of keramische theeserviezen voor kinderen van alle leeftijden.

Exquise decoratie en geschenken

Exquisite Decor and Gifts, een familiebedrijf gevestigd in Georgia, heeft bijna 40 opties in theeserviezen en accessoires voor kinderen. Prijzen variëren van $ 40 tot $ 180, waarbij de meeste in het bereik van $ 40 tot $ 60 vallen. Veel van de sets worden geleverd in een draagtas van rieten mand en alle bestellingen van meer dan $ 125 worden gratis verzonden. Het beste deel van winkelen bij deze online retailer is de enorme selectie aan zowel vrouwelijke als genderneutrale opties.

  • Voor slechts $ 44 kun je het Butterfly Tea Set for Two kopen, dat wordt geleverd in een rieten mand bekleed met geel-wit geruite stof. Alle stukken zijn wit met subtiele vlinders en stippen verspreid. Elke set wordt geleverd met twee kop en schotels, twee dessertborden, een theepot van 100 gram, suiker- en melkscha altjes en twee sets vorken en lepels.
  • Het ballerinapantoffels kindertheeservies voor 4 personen heeft een klein verhoogd bloemmotief. Deze schattige set is verkrijgbaar voor ongeveer $ 65, is met de hand beschilderd en wordt geleverd in een geschenkverpakking. Elke kop bevat vier ons vloeistof - de perfecte hoeveelheid voor een heerlijk theekransje.

English-Teapots.com

English-Teapots.com heeft ongeveer 10 verschillende sets voor kinderen met de traditionele thee-instellingen in Engelse stijl. Prijzen variëren van $34 tot $60 en de selectie omvat voornamelijk vrouwelijke ontwerpen. Verzending door dit in Californië gevestigde bedrijf kost ongeveer $ 10 per bestelling en internationale verzending is mogelijk. Hoewel de sets van deze winkel uniek Engels zijn, zijn sommige kopers, zoals ouders van jongens, misschien niet dol op alle 'voor meisjes'-terminologie die op de site wordt gebruikt.

  • Als klassiek jouw doel is, is de 13-delige Pink Rose-theeset perfect. Elk stuk is wit met overal kleine roze rozen en vergulde gouden accenten. Voor ongeveer $ 60 krijg je een theepot van 16 ounce, suiker- en creamerscha altjes, vier sets kop en schotel, allemaal verpakt in een met stof beklede geschenkdoos.
  • De witte vlinders porseleinen theeset voor kinderen biedt een volledig theeservies en wordt geleverd in een mooie geschenkdoos. De gebroken witte set heeft vlindermotieven en een theepot met deksel, een suikerpot met deksel, een melkkannetje, twee sets kop en schotels en een dienblad. Koop voor ongeveer $ 35.

Rozen en theekopjes

Roses and Teacups is eigendom van twee vrienden die houden van alles wat vrouwelijk is, rozen en thee, en bestaat al 13 jaar, waardoor ze een zeer vertrouwde retailer zijn. Hun meer dan 30 opties worden geleverd met gratis verzending voor binnenlandse bestellingen van meer dan $ 49 en slechts een vast tarief van $ 4 voor kleinere aankopen. Prijzen variëren van $ 40 tot $ 80 en de meeste worden geleverd in een rieten mand. Klanten op hun bedrijfsrecensiespagina delen hun tevredenheid over kwaliteit en selectie met één persoon die zegt: "We hebben heinde en verre moeten zoeken naar porseleinen theeserviezen. Het is geweldig om al mijn behoeften op één plek te hebben!"

  • Als je traditioneel vrouwelijke ontwerpen wilt vermijden, is de Pink Bella een goede keuze. Deze pastelroze rieten mand met gestippelde voering heeft een sluiting en een handvat voor slechts $ 48. De set bevat een mini-theepot, suiker- en creamerscha altjes, twee kopjes, twee schotels, twee vorken, twee lepels en gratis thee.
  • Morning Meadows is een schattige set met lieveheersbeestjes, bijen en vlinders. De set die alleen met de hand kan worden gewassen kost ongeveer $ 50. De set wordt geleverd in een geschenkdoos met een dienbladlade en handgrepen. De onderdelen bestaan uit een theepot, een dienblad, twee kopjes, twee schoteltjes, een suikerpotje en een roomscha altje.

Etsy

Als je op zoek bent naar een vintage theeservies voor kinderen, dan is Etsy een geweldige optie, met honderden vintage sets te koop door verschillende individuele verkopers. Je vindt individuele stukken en sets variërend van $ 3 tot $ 800. Opties omvatten antieke sets, miniatuursets, zeldzame vondsten en individuele stukken van over de hele wereld. Omdat de meeste van deze vintage kindertheesets zeldzame vondsten zijn, is er meestal maar één beschikbaar. Als je er een vindt die je leuk vindt, aarzel dan niet om hem te kopen voordat hij weg is. Vintage en antieke sets zijn geweldige familiestukken, maar het zal moeilijker zijn om ontbrekende stukken te repareren of te vervangen.

Hoe u uw eigen kindertheeservies maakt

Een andere betaalbare optie is om stukken te kopen bij een plaatselijke kringloopwinkel of garage sale, of om oude stukken te gebruiken die je misschien bij de hand hebt. Kopjes en schotels kunnen voor een paar centen worden opgehaald, hoewel theepotten wat moeilijker te vinden kunnen zijn. Als deze artikelen kapot gaan, vind je dat niet erg, omdat ze zo goedkoop waren. Maak je geen zorgen over het mixen van verschillende thema's, er zijn veel manieren om het op een eigen, unieke set te laten lijken.

  • Combineer effen witte items met gekleurde onderdelen om de set er samenhangend uit te laten zien.
  • Kies een kleurthema, zoals blauw of geel, en koop verschillende items in hetzelfde kleurenschema.
  • Trek alles samen met een bijpassend tafelkleed en servetten en doe het in een mooie mand.

Hoe zorg je voor je mini-theeservies

Er zijn talloze kindertheesets verkrijgbaar in allerlei materialen, van plastic tot blik. Maar als je een keramiek- of porseleinen set kiest, moet je meer liefdevolle zorg bieden.

Een kindertheeservies wassen

Sommige nieuwe porseleinen theeserviezen zijn vaatwasmachinebestendig, terwijl oudere of duurdere versies dat niet zijn. Neem altijd contact op met de winkelier om er zeker van te zijn dat u weet hoe u het door u gekochte theeservies op de juiste manier moet onderhouden. Wanneer u een theeservies met de hand afwast, doe dit dan in een klein plastic bakje in plaats van in uw gootsteen om breuk te voorkomen. Zorg er ook voor dat je een zachte doek gebruikt om het item te wassen, omdat harde schuurmaterialen de verf of het oppervlak kunnen krassen.

Omgaan met pauzes en ontbrekende stukken

Het is onvermijdelijk dat als je porselein en een kind combineert, minstens één onderdeel van de set kapot gaat. Zelfs volwassenen hebben de neiging stukjes uit hun theeservies te breken.

  • Als je in een bijpassende set hebt geïnvesteerd, wil je misschien een bron vinden die afzonderlijke stukken aanbiedt, zoals eBay.
  • Koop twee goedkopere sets en houd de tweede set bij de hand om kapotte stukken uit de hoofdset te vervangen.
  • Als je ervoor kiest om een set uit kringloopwinkels of garage sales samen te stellen, is het vervangen van items net zo eenvoudig als het vinden van een nieuw stuk in jouw kleurenschema.

Tijd voor thee

Nu je het perfecte porseleinen theeservies voor kinderen hebt, kun je de tijd nemen om een leuk theekransje te plannen voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Theekransjes zijn de perfecte plek om goede manieren te leren en te oefenen, zoals alsjeblieft en bedankt of een servet op je schoot leggen tijdens het eten.

Aanbevolen: