Purple Heart-donaties

Inhoudsopgave:

Purple Heart-donaties
Purple Heart-donaties
Anonim
Militair dienstlid met donatiebord
Militair dienstlid met donatiebord

De Militaire Orde van de Purple Heart Service Foundation, gewoonlijk de Purple Heart Foundation genoemd, is "de fondsenwervende motor van de Militaire Orde van het Purple Heart." De groep zamelt geld in dat wordt gebruikt om "veteranen die met uitzonderlijk moeilijke financiële uitdagingen worden geconfronteerd" te helpen en om financiële steun te verlenen aan andere organisaties die zich inzetten voor het verbeteren van de levenskwaliteit van veteranen en hun dierbaren.

Stichting Veteranenhulp

Sinds de oprichting in 1957 heeft de Purple Heart Foundation, die is opgericht door het Amerikaanse Congres, zich ingezet om het leven van veteranen en hun families beter te maken. Ze bereiken dit door een combinatie van outreachprogramma's en financiële subsidies. Donaties aan deze organisatie helpen hun belangrijke inspanningen te ondersteunen om voormalige militairen te helpen zodra ze niet langer in actieve dienst zijn.

Soorten hulp

Ze bieden zowel directe als indirecte hulp aan veteranen. Hulp is niet beperkt tot degenen die een Purple Heart-onderscheiding hebben ontvangen. De programma's van de organisatie zijn beschikbaar voor alle voormalige serviceleden.

  • Direct:De organisatie biedt beperkte financiële hulp rechtstreeks aan veteranen die zich in situaties van extreme financiële problemen bevinden.
  • Indirect: De organisatie biedt financiële steun aan andere groepen die programma's aanbieden die consistent zijn met de missie om de levenskwaliteit van veteranen en hun dierbaren te helpen verbeteren.

Voorbeelden van programma's

Het geld dat door de stichting wordt ingezameld, wordt gebruikt om een verscheidenheid aan programma's te financieren, waaronder:

  • Onderzoek naar en hulp bij de ‘onzichtbare wonden’ die veteranen veel te vaak negatief beïnvloeden, zoals zelfmoord, traumatisch hersenletsel (TBI), posttraumatische stress (PTS) en meer
  • Advocacy-inspanningen om wetgevende maatregelen en beleid ten behoeve van veteranen te vergemakkelijken.
  • Hulp bij het indienen van claims van de Veterans Administration (VA)
  • Programma's die veteranen helpen informeren over hun rechten op verschillende soorten hulp, waaronder gezondheidszorg, compensatie voor handicaps, financiële hulp voor onderwijsmogelijkheden en meer
  • Hulp bij het verkrijgen van de benodigde geleidehonden
  • Rechtsbijstand voor veteranen

Hoe u kunt helpen

De Purple Heart Foundation is afhankelijk van donaties om haar werk mogelijk te maken. Omdat de groep een non-profitorganisatie is, zijn donaties fiscaal aftrekbaar.

Monetaire donaties

Je kunt via hun website rechtstreeks geld doneren aan de organisatie. Klik eenvoudigweg op de knop 'Doneer nu' om naar de directe donatiepagina te gaan. Van daaruit kunt u het bedrag instellen dat u wilt geven en aangeven of het een eenmalige donatie of een terugkerende donatie is. Als u een terugkerende donatie wilt doen, kunt u kiezen uit verschillende tijdsbestekken, waaronder wekelijks, maandelijks, tweewekelijks, driemaandelijks, elke zes maanden of jaarlijks. Als u kiest voor een maandelijkse donatie, moet u aangeven of u wilt dat uw betaling op de eerste, tiende, vijfde of twintigste van de maand wordt gedaan.

Kleding en huishoudelijke artikelen

De organisatie accepteert ook donaties van kleding en huishoudelijke artikelen, die worden verkocht om geld in te zamelen ter ondersteuning van haar programma's voor veteranen. Ze accepteren een grote verscheidenheid aan artikelen, waaronder kleding, schoenen, huishoudelijke artikelen, bepaalde elektronica, outdoorartikelen, sportartikelen, spelletjes, boeken, meubelstukken die minder dan 50 kilo wegen en meer. Bekijk hun lijst met onaanvaardbare items om erachter te komen wat ze niet kunnen meenemen.

De organisatie gebruikt GreenDrop Charitable Donations om het donatieproces te coördineren. Ga naar het Purple Heart Donation Center op de GreenDrop-website of bel 888-944-3767 voor meer informatie. U kunt online zoeken naar een locatie bij u in de buurt, of het online formulier gebruiken om een ophaalafspraak te plannen.

Voertuigdonaties

De organisatie accepteert ook autodonaties, ervan uitgaande dat het voertuig een duidelijke titel heeft zonder pandrechten. Gedoneerde voertuigen worden verkocht en het geld gaat naar programmaondersteuning. Als u dit soort donaties wilt doen, vul dan het online formulier in op PurpleHeartCars.org of bel 888-414-4483. Zodra uw donatie is geaccepteerd, zal de organisatie ervoor zorgen dat het voertuig wordt opgehaald en u de documentatie verstrekken die u nodig heeft om uw genereuze gift te verifiëren voor belastingaftrekdoeleinden.

Een goed doel steunen

Een donatie doen aan de Purple Heart Foundation is een goede manier om steun te verlenen aan een organisatie die zich inzet voor het verlenen van hulp aan veteranen. Als je verschillende opties voor donaties overweegt, is deze groep een goede optie om te overwegen.

Aanbevolen: