Parfumkaarsgeuren

Inhoudsopgave:

Parfumkaarsgeuren
Parfumkaarsgeuren
Anonim
Parfum en kaarsen
Parfum en kaarsen

Parfumkaarsgeuren bootsen populaire geuren na die vrouwen en mannen vaak dragen. Hoewel je kant-en-klare kaarsen kunt kopen die door de geurfabrikanten zijn gemaakt, zijn er ook veel imitatiegeuren verkrijgbaar waarmee je je eigen geparfumeerde kaarsen kunt maken.

Geparfumeerde kaarsen kopen

Kaarsen met de bekende geuren van parfums zijn te vinden in veel winkels die luxe kaarsen verkopen, en je kunt ze ook krijgen waar je parfum of eau de cologne zou kopen. Vaak worden deze kaarsen geleverd als onderdeel van een cadeauset, samen met een flesje parfum zelf.

Het belangrijkste om in gedachten te houden bij het kopen van deze speciale artikelen met parfumkaarsgeuren is dat de kaars bij verbranding mogelijk niet precies zo ruikt als het parfum. Geuren die op de huid worden gedragen, kunnen enigszins veranderen, afhankelijk van de persoon die ze draagt, terwijl de kaars de pure geur zal zijn. Er kunnen kleine maar merkbare verschillen tussen beide zijn.

Parfumkaarsgeuren voor het maken van kaarsen

Als je wilt proberen een kaars te maken die naar je favoriete parfum ruikt, is de eenvoudigste manier om dit te bereiken het vinden van een imitatiegeurolie. Deze geuren zijn door de mens gemaakte mengsels van synthetische geuren, en je vindt er een grote verscheidenheid aan bij kaarsenwinkels, zowel persoonlijk als online.

Parfumkaarsgeuren zijn verkrijgbaar in zowel dames- als herengeuren en zijn meestal voorzien van de naam van de parfumeur, gevolgd door het woord 'type'. In dit geval betekent 'type' dat de geur niet is gemengd of goedgekeurd door de maker van het parfum, maar bedoeld is om net zo te ruiken als het origineel.

De meeste parfumgeuren die beschikbaar zijn voor het maken van kaarsen zijn gebaseerd op populaire en gangbare geuren. Als je de voorkeur geeft aan meer obscure of andere parfums of colognes, kan het lastig zijn om de exacte geur te vinden die je zoekt.

Waar kunt u parfumkaarsgeuren vinden

Hier zijn enkele plaatsen online waar parfum-geurolie verkrijgbaar is die geschikt is voor het maken van kaarsen:

  • Kaarswetenschap - Kaarswetenschap heeft een goede basisvariëteit aan kaarsengeuren, van zoete geuren zoals bosbessenschoentjes en kaneelbroodjes tot plumeria en babypoeder.
  • Sweet Cakes - Het kan even zoeken zijn, maar bij Sweet Cakes vind je veel verschillende parfumgeuroliën voor zowel dames als heren. Er zijn kopieën van veel van de populaire Victoria's Secret-geuren, maar ook klassieke en trendy parfums en colognes.

Echte parfum gebruiken bij het maken van kaarsen

Als je de juiste parfumgeur voor het maken van kaarsen niet kunt vinden, kom je misschien in de verleiding om gewoon wat van het echte parfum of eau de cologne samen met de gesmolten was erbij te gieten. Dit is een slecht idee en kan veel problemen veroorzaken.

  • Brandgevaar - Parfums en colognes zijn meestal op alcoholbasis en alcohol is uiterst brandbaar. Elk type kaars dat puur parfum bevat, is onmiddellijk brandgevaarlijk.
  • Problemen met was - Geuroliën mengen goed met gesmolten was en hebben, indien gebruikt in de juiste verhoudingen, geen invloed op hoe de kaarswas uithardt. Parfums kunnen ervoor zorgen dat de was broos, dik en verkleurd wordt.
  • Geur verbrandt - Zelfs als je met succes een kaars kunt maken die echte parfum bevat in plaats van geurolie, zal de geur zelf zeer snel vervagen vanwege de alcoholbasis. Een geurolie brandt veel langzamer, waardoor de kaars uithoudingsvermogen krijgt.

Als je het leuk vindt om je eigen geuren te mengen, kun je proberen je eigen parfumimitatiegeur te creëren. Zoek gewoon een gedetailleerde beschrijving van de geur zelf, die je de tonen van de geur geeft, en speel met combinaties van geuroliën om te proberen deze te evenaren.

Geniet van je parfumkaarsen

Of je nu je parfumkaarsen hebt gekocht of met de hand hebt gemaakt, ze kunnen een heerlijke geur aan je huis toevoegen. Verbrand slechts één of twee tegelijk om een overweldigende hoeveelheid geur te voorkomen. Deze kaarsen zijn ook geweldige cadeaus!