15 eenvoudige kampeerma altijden waar u zich geen zorgen over hoeft te maken

Inhoudsopgave:

15 eenvoudige kampeerma altijden waar u zich geen zorgen over hoeft te maken
15 eenvoudige kampeerma altijden waar u zich geen zorgen over hoeft te maken
Anonim

Supereenvoudige kampeerma altijden

Afbeelding
Afbeelding

Het eten van eenvoudige ma altijden die op uw camping worden bereid, is een van de leukste aspecten van kamperen! Probeer enkele van deze eenvoudige ma altijdideeën de volgende keer dat u gaat kamperen. Van eenvoudig ontbijt en lunch tot eenpanscampingma altijden waarmee je een hele menigte kunt voeden, je vindt er opties waar iedereen in je groep van zal genieten (zelfs de kinderen!). Of u nu met uw gezin of een groep vrienden reist, u kunt het meeste uit uw tijd in de natuur halen als uw campingmenu deze eenvoudige ma altijden bevat.

Maak vooruit camping Carnitas

Afbeelding
Afbeelding

Voor een heerlijke kampeerma altijd voor een kleine of grote groep, bereid je een paar dagen voor je reis thuis carnitas uit de slowcooker. Vries het geraspte varkensvlees in zijn eigen sap in en leg het in de koelbox als je gaat kamperen. Als het ontdooid is, doe je het vlees gewoon in een braadpan of gietijzeren koekenpan en laat je het op de grill of boven je kampvuur doorwarmen. Zet een carnitasreep klaar met maïs- en bloemtortilla's, geraspte sla, in blokjes gesneden tomaten, zure room, guacamole en salsa.

Kampvuur persoonlijke pizza's

Afbeelding
Afbeelding

Laat iedereen meedoen door zijn eigen snelle en gemakkelijke kampvuurpizza samen te stellen. Koop gewoon een aantal houdbare, bereide persoonlijke pizzabodems of flatbreads uit de bakkerij voor uw reis, samen met een verzameling toppings zoals pizzasaus, Alfredo-saus, kaas, pepperoni, olijven, in blokjes gesneden groenten en meer. Leg op de camping per persoon een korst of platbrood op een stuk aluminiumfolie. Laat elk individu de gewenste toppings toevoegen en geef de pizza vervolgens aan de grillmeester.

DIY Geroosterde hotdogs of gerookte worst

Afbeelding
Afbeelding

Voor de gemakkelijkste kampeerma altijd van allemaal, laat iedereen zijn eigen hotdog boven een open vuur roosteren. Of gebruik voor een interessante variatie rookworsten in plaats van hotdogs. Het enige wat je nodig hebt zijn hotdogs en/of rookworsten, een paar lange stokjes of braadvorken, broodjes en kruiden zoals mosterd, zuurkool of zuurkool. Serveer met enkele soorten frites en verwarm desgewenst een blikje gebakken bonen als extra bijgerecht.

Shish Kabob-spiesjes

Afbeelding
Afbeelding

Shish kabobs zijn ook een gemakkelijke, traditionele kampeerma altijd om op uw camping te bereiden. Marineer gewoon stukjes kip of rundvlees in de koelbox terwijl u aan het wandelen bent. Wanneer het tijd is om het avondeten te bereiden, rijg je het vlees aan spiesjes met je favoriete verse groenten en/of fruit. Cherrytomaatjes zijn geweldig om toe te voegen aan shish kabobs, net als stukjes ui, paprika, pompoen, courgette of ananas. Kook op een grill of plaats op een rooster boven een open vuur.

Foliepakket vis op de grill

Afbeelding
Afbeelding

Als u van plan bent om tijdens uw kampeertrip te gaan vissen, zorg er dan voor dat u ruimte in uw ma altijdplan vrijlaat, zodat u kunt genieten van wat de vissers in de groep mee naar huis nemen. Het is supergemakkelijk om te genieten van een compleet visdiner, bereid op een campinggrill, als je het in een foliepakket bereidt. Snijd gewoon je favoriete groenten, leg er een verse visfilet op, knijp citroensap over de vis en voeg een paar klontjes boter toe. Breng op smaak, sluit het pakje, prik met een vork een paar gaatjes in de bovenkant en gril tot het gaar is.

Pannenkoeken en spekontbijt

Afbeelding
Afbeelding

Voor een supereenvoudig en stevig warm campingontbijt gebruik je een pakje pannenkoekmix "voeg gewoon water toe" en bereid je een portie op een bakplaat of koekenpan. Roer indien gewenst gehakte pecannoten of bosbessen door het pannenkoekbeslag. Combineer met spek gekookt in een koekenpan. Of, voor de snelste en gemakkelijkste optie, koop houdbaar, voorgekookt spek vóór uw reis en verwarm het gewoon in een koekenpan. Serveer met boter en siroop, evenals je favoriete verse fruit.

Hartig gebakken ei-ontbijt

Afbeelding
Afbeelding

Gebakken eieren gecombineerd met worst en aardappelen zorgen voor een stevig ontbijt of avondma altijd op de camping. Bak gewoon de eieren in de ene gietijzeren koekenpan en bak de in blokjes gesneden aardappelen en worstjes in een andere. Als u de voorbereidings- en kooktijd ter plaatse wilt beperken, kunt u voorgekookte worstjes en diepgevroren aardappelblokjes in de supermarkt kopen voordat u op reis gaat. Als je geen hele eieren wilt verpakken, gebruik dan een doos met vloeibare eieren en roer deze door elkaar in plaats van te bakken.

Tortillawraps en burrito's

Afbeelding
Afbeelding

Tortillawraps en burrito's zijn een geweldige optie voor een supersnel kampeerontbijt en -lunch. Omdat bloemtortilla's met vrijwel alles gevuld kunnen worden, zijn ze uiterst geschikt voor zowel vegetariërs als vleeseters. Zet gewoon een selectie tortillavullingen op je boodschappenlijstje voor de camping en je groep kan genieten van alles, van veganistische ontbijtburrito's of burrito's gevuld met eieren en worst tot sandwiches gevuld met bonen en rijst of vlees, kaas en groenten.

Stel je eigen gegrilde quesadilla's samen

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt ook enkele tortilla's gebruiken die je inpakt, zodat iedereen zijn eigen quesadilla's kan samenstellen om op de grill te bereiden. Leg voor elke persoon een bloemtortilla op een papieren bord en laat ze hun vulling uit een lopende band met ingrediënten kiezen. Wees creatief met vegetarische quesadilla-recepten of gebruik dingen als kip uit blik, zwarte bonen uit blik, maïs uit blik, in blokjes gesneden groenten en kaas, en geef de gevulde tortilla vervolgens aan de chef-kok. Zorg voor toppings zoals salsa, guacamole en zure room.

Eenvoudig vooraf te maken sandwichlunch

Afbeelding
Afbeelding

Als je liever midden op de dag geen vuur aansteekt, maak dan de avond ervoor of 's ochtends een paar gemakkelijk draagbare sandwiches klaar. Op die manier kan uw bemanning tijdens de lunch of wanneer de middagvreugde toeslaat, snel een broodje pakken. Zolang je een koeler bij de hand hebt, zijn Spaanse peper en kipsalade geweldige opties om te overwegen, net als sandwiches met vleesdeli met een smakelijke spread of sandwiches zonder vlees. Serveer met chips, noten of gesneden fruit of groenten.

Notenboterbroodjes

Afbeelding
Afbeelding

Er is niet veel dat gemakkelijker te bereiden is dan sandwiches gemaakt met notenboter. Pindakaas, amandelboter en zonnebloemboter zorgen allemaal voor een snelle en gemakkelijke lunch op een drukke dag of wanneer regen uw kookplannen op het kampvuur verstoort. Het enige wat je echt nodig hebt is notenboter en brood, maar je kunt het geheel op smaak brengen met gelei, jam, plakjes banaan of rozijnen. Serveer met vers fruit of chips. Deze supergemakkelijke campingma altijd zal niet alleen de kinderen in de groep aanspreken, maar ook de volwassenen die in hart en nieren nog kinderen zijn.

Camping Charcuterie Lunch

Afbeelding
Afbeelding

Als de volwassenen iets verfijnders willen voor de lunch dan sandwiches met notenboter, is een charcuteriebord een geweldige optie om te overwegen zonder te koken. U hoeft alleen maar een selectie vleeswaren, kazen, vers fruit, noten, olijven, crackers en smeersels in te pakken, zodat u snel en eenvoudig uw eigen versie van een antipastoblad kunt samenstellen, zodat u op uw camping of daarbuiten kunt genieten van een bijna moeiteloze lunch. de gaan. Als je restjes hebt, gebruik deze dan bij het maken van pizza, quesadilla's of sandwiches tijdens je reis.

Hartige bonensoep of stoofpot

Afbeelding
Afbeelding

Bonenstoofpot of bonensoep is een heel eenvoudige campingma altijd voor één pot. Giet de bonen uit blik (welke soort je maar wilt) af en doe ze in een braadpan met een blik tomatenblokjes en water, waarbij je de hoeveelheid varieert afhankelijk van of je soep of een dikke stoofpot wilt. Voeg desgewenst hamblokjes of overgebleven spek of worst van het ontbijt toe, of laat dit achterwege voor een vegetarische optie. Breng op smaak met zout, peper en andere kruiden die je lekker vindt, verwarm en eet. Het bedrag kan eenvoudig worden aangepast voor een kleine of grote groep.

Groentesoep voor een menigte

Afbeelding
Afbeelding

Groentesoep is een andere eenvoudige eenpansma altijd die goed werkt voor een grote kampeergroep. Voor de eenvoudigste campingoptie bereidt u vóór de reis uw favoriete eenvoudige groentesoeprecept voor en vriest u dit in. Of breng eenvoudigweg de ingrediënten mee en bereid deze boven een open vuur of de grill op uw camping. Hoe dan ook, je hebt kampeerkookgerei nodig, zoals een braadpan of een grote soeppan, waarin je de soep kunt verwarmen of koken. Serveer met crackers of knapperig brood uit de winkel.

Fritotaart voor een grote groep

Afbeelding
Afbeelding

Als je met een grote groep kampeert, is Frito-taart een andere smakelijke traktatie om te overwegen. Maak een grote hoeveelheid van je favoriete chili-recept, of het nu vlees bevat of een vegetarische versie is. Je kunt het van tevoren maken en invriezen, zodat je het alleen maar hoeft op te warmen in een braadpan of grote soeppan op de camping, of je kunt het koken boven een kampvuur of op de grill. Serveer het in Frito-taartstijl door maïschips in elke kom te doen en vervolgens chili erover te scheppen. Zorg voor toppings zoals geraspte kaas en in blokjes gesneden uien.

Laat je inspireren om eenvoudige kampeerma altijden te maken

Afbeelding
Afbeelding

Zet ingrediënten voor een aantal van deze smakelijke items op je boodschappenlijstje voor de camping, maar stop daar niet mee. Laat u inspireren met enkele creatieve eigen ideeën. Denk na over uw favoriete recepten en overweeg of u ze van tevoren kunt bereiden, van tevoren kunt maken en invriezen, of kunt aanpassen om op uw camping te koken. Van backpackvriendelijk eten tot heerlijke en eenvoudige kampeerdessertrecepten, je zult versteld staan van de vele opties voor eenvoudige kampeerma altijden.

Aanbevolen: