NFL-voetbalmemorabilia voor echte fans

Inhoudsopgave:

NFL-voetbalmemorabilia voor echte fans
NFL-voetbalmemorabilia voor echte fans
Anonim
Fans die strijden om een kans om memorabilia gesigneerd te krijgen
Fans die strijden om een kans om memorabilia gesigneerd te krijgen

Of je nu een die-hard fan bent van een team met meerdere titels of blijft pleiten voor de underdog in jouw omgeving, je hebt waarschijnlijk een stukje NFL-memorabilia opgepakt om je thuisteam met trots te vertegenwoordigen. Van gesigneerde voetballen tot jerseys in beperkte oplage, American football-fans komen opdagen en pronken voor hun favoriete team, en ze zijn bereid goed geld te betalen om in de aanwezigheid te zijn van items die zijn aangeraakt door de NFL-grootheden. Hoewel je misschien nooit de kans krijgt om dat unieke gesigneerde shirt te bezitten, zijn er een heleboel andere vintage en moderne NFL-memorabilia die je voor een fractie van de prijs kunt kopen.

De National Football League profiteert van zijn succes

Beginnend met 14 teams in 1920, nam de National Football League een recreatief tijdverdrijf en codificeerde dit. Oorspronkelijk bekend als de American Professional Football Association, bestond de NFL uit 14 individuele teams en in de loop van de tijd groeiden deze 14 teams uit tot 32, waarbij miljoenen mensen afstemden om de regionale rivaliteit elk seizoen in stadions in heel Amerika te zien spelen. Met elk nieuw seizoen genereert de gelicentieerde merchandise van de NFL de organisatie miljoenen, zo niet miljarden dollars aan inkomsten. Toch is de fascinatie van mensen om hun favoriete team te steunen door hun verzamelobjecten te kopen geen nieuw concept. De NFL is misschien wel een van de meest productieve sportorganisaties als het gaat om het commercialiseren van de sport op nieuwe en lucratieve manieren, jaar na jaar.

Veelvoorkomende soorten NFL-memorabilia om te verzamelen

Voetbalfans vertellen meestal hoeveel ze van hun teams houden, en velen van hen zijn fervente verzamelaars van teamgerelateerde memorabilia. In tegenstelling tot sommige sporten vereist American football veel uitrusting, waardoor het het perfecte type spel is waar verzamelaars zich over kunnen uitleven. Vaak worden NFL-memorabilia gesigneerd door de spelers, coaches of teameigenaren, waardoor deze stukken des te waardevoller worden.

Gemakkelijk toegankelijke NFL-memorabilia

De meeste mensen die zich verdiepen in het verzamelen van NFL-artikelen, springen niet meteen in het diepe door een obscure naoorlogse spelerstrui te kopen. In plaats daarvan kopen ze een paar van de gelicentieerde memorabilia van hun team bij hun plaatselijke boekwinkel of bij de achterklep. Deze vintage en moderne verzamelobjecten zijn relatief betaalbaar en gemakkelijk toegankelijk en omvatten:

  • Voetballen
  • Helmen
  • Truien
  • Schoenen/schoenplaatjes
  • Posters
  • ruilkaarten

Gesigneerde voetbalmemorabilia

Een van de meest begeerde soorten sportmemorabilia voor fans zijn de dingen die officiële spelers en stafleden hebben ondertekend. Dingen als truien en voetballen komen het meest voor, en die van spraakmakende spelers en posities (zoals quarterback) zullen voor het meeste geld worden verkocht. Ondanks deze met de hand gemaakte verbindingen kun je vandaag de dag voor ongeveer $ 150 en meer gesigneerde shirts, hoeden, truien, posters, helmen en voetballen krijgen.

W alter Payton gesigneerde Chicago Bears voetbalhelm
W alter Payton gesigneerde Chicago Bears voetbalhelm

Hier zijn bijvoorbeeld enkele gesigneerde NFL-memorabilia die onlangs door de NFL zelf zijn vermeld:

  • Justin Herbert Los Angeles Chargers gesigneerde jersey - aangeboden voor $ 599,99
  • Ben Roethlisberger Pittsburgh Steelers gesigneerde voetbal - aangeboden voor $ 499,99
  • Patrick Mahomes Kansas City Chiefs gesigneerde helm - aangeboden voor $ 1.499,99

Super Bowl-memorabilia

Elke februari kijken miljoenen mensen naar de Super Bowl, de ultieme wedstrijd waarin de twee beste teams van het seizoen van dat jaar tegen elkaar spelen. Net als bij het WK is deze wedstrijd zwaar gemerchandiseerd en kun je allerlei willekeurige items (zoals bierpakketten en koekjesmouwen) vinden die er reclame voor maken. De waardevollere items om te verzamelen zijn echter de items die verband houden met de spelers die aan de wedstrijd hebben deelgenomen.

Onder deze items bevindt zich de beruchte Super Bowl-ring. Elk van deze ringen wordt van jaar tot jaar op maat ontworpen en is sinds de eerste Super Bowl in 1967 geschonken aan het NFL-kampioensteam en de daaraan verbonden organisatie. Je kunt overal op internet replica's vinden, maar echte ringen worden meestal beoordeeld als de moeite waard. Op zijn minst $30.000-$50.000, waarbij ringen van opmerkelijke spelers als Hall of Famers voor honderdduizenden dollars worden verkocht.

NFL-ephemera

Mensen met een sentimentele inslag verzamelen vaker ephemera van NFL-evenementen dan andere fans. Omdat deze items doorgaans niet veel geld waard zijn, zijn mensen niet bereid om oorlogen over te bieden. Toch zorgen ze voor prachtig scrapbookmateriaal. Enkele van deze soorten papieren ephemera gerelateerd aan de NFL die je kunt verzamelen zijn:

  • Tickets
  • Speeldagprogramma's
  • Tijdschriften
  • Teamprogramma's
  • Postkaarten
  • Vaantjes
  • Giveaways
  • Krantenartikelen
  • Advertenties

Een aantal van de duurste NFL-memorabilia ooit verkocht

Van beroemd tot berucht: deze stukken uit de NFL-geschiedenis met betrekking tot coaches en spelers zijn verbluffende hoeveelheden geld waard, gebaseerd op hoeveel geld een paar gelukkige fans bereid waren te laten vallen op deze verzamelobjecten.

  • Lawrence Taylor's Super Bowl XXV Super Bowl-ring - Verkocht voor $ 230, 401
  • OJ Simpson's Heisman Trophy uit 1968 - Verkocht voor $ 255.000
  • 1935 National Chicle Bronko Nagurski Mint-9 voetbalkaart - Verkocht voor $350.000
  • Bruce Smith's Heisman Trophy uit 1941 - Verkocht voor $ 376, 618
  • Patrick Mahomes 2017 gesigneerde NFL Rookie-kaart - verkocht voor $ 4,3 miljoen

Waar vind je voetbalmemorabilia online

Als het gaat om online winkelen voor NFL-memorabilia, wil je extra voorzichtig zijn. Helaas is het, met zoveel verschillende soorten memorabilia die betrekking hebben op voetbal en de NFL, ongelooflijk gemakkelijk voor verkopers om hun vermeldingen te manipuleren zodat het klinkt alsof het een echt stuk is, maar het is eigenlijk nep. U wilt er dus zeker van zijn dat u artikelen bij gerenommeerde plaatsen koopt. Hoewel eBay meestal de plek is waar mensen online verzamelen, zijn er betere, meer gespecialiseerde websites waar je je voetbalverzamelobjecten kunt vinden, waaronder:

  • Sportmemorabilia - Deze gespecialiseerde detailhandelaar verkoopt allerlei professionele sportmemorabilia, en items uit hun collectie worden geleverd met een echtheidsgarantie.
  • Gasoline Alley Antiques - Wat deze uitgeklede website aan pit mist, wordt gecompenseerd door het voorraadvolume. Van wimpels tot ruilkaarten, Gasoline Alley heeft een heleboel NFL-verzamelobjecten, waarbij de meeste aanbiedingen een foto bevatten die je kunt raadplegen voordat je een aankoop doet.
  • Steiner Sports - Net als Sports Memorabilia is Steiner Sports gespecialiseerd in professionele sportgerelateerde verzamelobjecten en bevat het producten van alle huidige NFL-teams.
  • Autograph City - Autograph City is een redelijk voor zichzelf sprekende website, met vintage en moderne gesigneerde sportverzamelobjecten te koop.

NFL-memorabilia gemaakt voor fans van alle leeftijden

In de afgelopen eeuw dat de NFL voetbalwedstrijden, teamrivaliteit en rauwe achterkleppen naar jouw regio heeft gebracht, zijn miljoenen memorabilia met betrekking tot de sport in de popcultuur circuleerd. Van speciale editie-truien om een specifieke wedstrijd te herdenken tot een zeldzaam stukje voetbalgeschiedenis: NFL-memorabilia zijn een soort verzamelobject gemaakt voor alle soorten fans. Dus waar je ook woont of hoeveel geld je ook hebt, er is altijd wel een stukje NFL-memorabilia dat je mee naar huis kunt nemen.

Aanbevolen: