Haaienvloerstoomboot

Inhoudsopgave:

Haaienvloerstoomboot
Haaienvloerstoomboot
Anonim
Vloerreinigers met haaien
Vloerreinigers met haaien

De Shark Floor Steamer, ook bekend als de Euro-Pro Shark Steam Mop, is een apparaat voor het reinigen van tegels, hout en andere harde vloeren dat hitte gebruikt om vlekken te verwijderen. Met een extra opzetstuk kan het ook op tapijt worden gebruikt.

Volgens Euro-Pro kan de Shark Floor Steamer het volgende doen:

  • Smelt kleverige voorwerpen, zoals kauwgom of voedselresten
  • Schuurplekken van schoenen of meubels wegpoetsen
  • Verwijder hardnekkig en vastzittend vuil
  • Verwijder modder en andere vuilvlekken

De dweil is licht van gewicht (3 pond), en is 120 cm hoog, 30 cm breed en 20 cm diep, waardoor hij redelijk draagbaar is. Hij heeft een snoer van 6 meter lang voor bewegingsvrijheid.

Hoe de Shark Floor Steamer werkt

Shark S3501 vloerstomer
Shark S3501 vloerstomer

Een groot verkoopargument voor dit schoonmaakproduct is dat het geen andere schoonmaakoplossing nodig heeft dan gewoon kraanwater. De stoom is bedoeld om zelfs hardnekkige vlekken te verwijderen zonder groot schrobben. Om de stoomboot te gebruiken hoeft u alleen maar het volgende te doen:

  1. Plaats een op maat gemaakte microvezelpad op de basis van de stomer.
  2. Schroef de dop aan de bovenkant van het reservoir los en vul het met 250 ml water.
  3. Plaats de dop terug en zet de stomer aan.
  4. Wacht 30 seconden totdat het water is opgewarmd, zodat er damp kan ontstaan.
  5. Druk de bovenste buis van het handvat drie of vier keer naar beneden om de stoomafgifte te starten.
  6. Blijf zo nodig met de hendel pompen terwijl je hem in rijen over de vloer beweegt.

Houd er rekening mee dat de dweil niet bedoeld is om los vuil op de vloer op te zuigen. Het is raadzaam om vooraf te vegen of te stofzuigen. De microvezelpads zijn wasbaar, dus gooi ze gewoon in de machine of spoel ze af in de gootsteen als ze vuil zijn. Vervangingen zijn ook beschikbaar.

Accessoires

Het tapijthulpstuk dat beschikbaar is voor dit product heet de Carpet Glider. Het klikt vast op zijn basis. Als de glijder is bevestigd, bewegen de pads over het tapijt zonder vast te komen te zitten in de vezels. Andere beschikbare onderdelen zijn:

  • Extra microvezelpads - Ze worden verkocht in verpakkingen van drie.
  • Handvatten - Elke vervangingshandgreepset heeft één bovenbuis en één onderbuis die uitschuift.
  • Caps - Deze doppen zijn vervangingen voor ontbrekende reservoirdeksels. Elke set heeft er twee.
  • Kolf en trechter - Deze set is voor mensen die problemen hebben met het vullen van hun stomer vanuit de gootsteen. Ze kunnen de fles met water vullen en de trechter boven in het reservoir plaatsen om morsen te voorkomen.

Waar koop je een Shark Floor Steamer

De steamers zijn rechtstreeks verkrijgbaar bij Euro Pro op SharkClean.com, net als alle accessoires. Het kan echter goedkoper of handiger zijn om bij een van de volgende winkels te kopen:

  • Beste koop
  • AsOnTV.com
  • Amazon.com

Overwegingen

Op het eerste gezicht lijkt deze dweil misschien het perfecte product voor iedereen, maar er zijn enkele dingen waarmee u rekening moet houden. Allereerst wordt de stomer niet aanbevolen voor gebruik op niet-verzegelde houten vloeren of vloeren zonder was, omdat deze de oppervlakken kunnen beschadigen. Ten tweede kunnen mensen met hard water vlekken op hun vloer krijgen. Om dit te voorkomen raadt Euro-Pro mensen in deze situatie aan om hun dweil te vullen met gedestilleerd water in plaats van water uit de gootsteen. Deze dweil is niet de goedkoopste ter wereld. Het kost momenteel gemiddeld ongeveer $ 80,- en de pads kosten ongeveer $ 10 per stuk. Het is geen besparing ten opzichte van de traditionele dweil en emmer, hoewel velen zouden zeggen dat het vanwege het gemak de kleine prijs waard is.