RV Resorts in Rio Grande TX: prachtige parken in de vallei

Inhoudsopgave:

RV Resorts in Rio Grande TX: prachtige parken in de vallei
RV Resorts in Rio Grande TX: prachtige parken in de vallei
Anonim
Rio Grande RV-resorts
Rio Grande RV-resorts

De Rio Grande Valley (RGV) van Texas omvat de vier zuidelijkste provincies van de staat (Starr, Hidalgo, Willacy en Cameron) en ligt net ten noorden van de internationale grens tussen Mexico en de Verenigde Staten. Het ligt aan de noordkant van de rivier de Rio Grande en heeft een warm klimaat, een prachtig landschap en een rijke geschiedenis. De RGV is een populaire toeristenbestemming en heeft een aantal prachtige camperresorts die overwinteraars, fulltime camperaars en anderen die graag comfortabel kamperen, zullen aanspreken. Het gebied is vooral populair onder gepensioneerden, dus het is de thuisbasis van vele prachtige resorts voor recreatievoertuigen (55+) en enkele die gasten van alle leeftijden verwelkomen.

Populaire 55+ camperresorts in de Rio Grande Valley

Luchtfoto van de Rio Grande-vallei
Luchtfoto van de Rio Grande-vallei

De meeste camperresorts in de Rio Grande Valley zijn gericht op camperaars van 55 jaar en ouder, zoals overwinteraars of fulltime camperaars die op zoek zijn naar een warme thuisbasis. De mooie campings die hier worden vermeld, hebben volledige aansluitplekken die plaats bieden aan grote booreilanden en bieden allemaal eigen wasfaciliteiten, evenals activiteiten en voorzieningen voor actieve senioren. De meeste hebben naast campercampings ook huurhutten, cottages of parkmodellen.

Alamo Palms RV Resort

Alamo Palms RV Resort ligt in de stad Alamo. Deze accommodatie van Encore RV Resorts heeft meer dan 600 campings. De camping ligt in een prachtige omgeving waar citrusboomgaarden en palmbomen volop aanwezig zijn. De camping heeft een zwembad en een bubbelbad, evenals fietspaden, een hondenpark, een speelkamer, pickleball- en tennisbanen, hoefijzers, een feestzaal, een clubhuis, een bibliotheek en kabeltelevisie. Kampeerders hebben toegang tot een Wi-Fi-hotspot en kunnen tegen betaling gebruikmaken van breedbandinternet. Overnachtingstarieven variëren van $ 65 tot $ 74 per nacht. Maandelijkse huur varieert van $ 500 tot $ 574.

Canyon Lake RV Resort

De oever van Canyon Lake, Texas
De oever van Canyon Lake, Texas

Canyon Lake RV Resort ligt in Mission, Texas en heeft meer dan 400 campings. Deze prachtige camping heeft een groot privémeer met een privé-eiland dat gasten via een loopbrug kunnen bereiken. Voorzieningen zijn onder andere een zwembad, een bubbelbad, een fitnessruimte, pooltafels, hoefijzers, een hondenren, waterfietsen waar gasten gratis gebruik van kunnen maken, en zelfs een volledig uitgeruste houtbewerkingswinkel.

Op de camping worden veel georganiseerde activiteiten georganiseerd, waaronder kunst en handwerk, bingo, pot luck-diners, live-entertainment, line-dance en meer. Kabeltelevisie is tegen een toeslag beschikbaar. Overnachtingstarieven variëren van $ 43 tot $ 51, terwijl maandelijkse huurprijzen variëren van $ 520 tot $ 600.

Chimney Park RV Resort

Chimney Park RV Resort ligt aan de Rio Grande-rivier in Mission, Texas, en beschikt over een tropische omgeving die weelderig is met palmbomen en toegang tot de rivier. De camping heeft een eigen boothelling en aanlegsteiger, waardoor het een perfecte keuze is voor campers die van varen, kanoën, kajakken en/of vissen houden.

Het resort beschikt over vele andere voorzieningen, waaronder een zwembad, een bubbelbad, een biljartkamer, een sjoelbak, een bibliotheek, een gemeenschapscentrum, een badhuis, een picknickplaats aan de rivier, een barbecue en toegang tot breedbandinternet in de recreatieruimte. Overnachten op een camping varieert van $ 34 tot $ 57. Maandelijkse huurprijzen variëren van $ 165 tot $ 391.

Mission RV Resort

Mission Bell RV Resort is een ander geweldig camperresort in de stad Mission. Deze luxe camping heeft iets meer dan 350 kampeerplaatsen en biedt wifi in het hele park. Het is gelegen in een rustig, afgelegen gebied met veel voorzieningen, waaronder een recreatie- en danszaal van 20.000 vierkante meter, een hondenren, fitnessruimtes, een kaartkamer en een biljart-/poolkamer.

Gasten kunnen genieten van vele buitenvoorzieningen, waaronder een verwarmd zwembad, een bubbelbad, jeu de boules, sjoelbak, augurk en hoefijzers. Overnachten op de camping kost $ 50. Maandelijkse huur begint bij $ 575, hoewel het tarief per maand da alt voor langetermijnhuur van drie of meer maanden.

Sleepy Valley RV Resort

Ook in Mission heeft het mooie Sleepy Valley RV Resort meer dan 800 campings. Dit omvangrijke camperresort biedt grote campings met WiFi op de hele camping, evenals een verwarmd zwembad, een bubbelbad, een gemeenschappelijke keuken, een badhuis, jeu de boulesbanen, een tikihut, een bibliotheek en een clubhuis.

Op de camping worden ook borrels, fitnesslessen, vaardigheidslessen en diverse groepsactiviteiten georganiseerd waaraan gasten kunnen deelnemen. De camping ligt zo dicht bij de 27-holes Meadow Creek Golf Club dat kampeerders er met een golfkar kunnen komen. Dagtarieven variëren van $ 42 tot $ 52 per nacht. Maandelijkse tarieven beginnen bij $ 559 en lopen op tot $ 779.

Victoria Palms RV Resort

Voor degenen die willen genieten van luxe camperkamperen in Donna, Texas, is het omheinde Victoria Palms RV Resort een prachtig resort met tal van voorzieningen. Recreatieve faciliteiten omvatten twee spa's, een gezondheidsclub, een groot zwembad, een fitnesscentrum, tennisbanen, pickleballbanen, een 18-holes golfbaan, sjoelbak, pooltafels en een historisch clubhuis. De camping heeft ook eigen restaurants, een bar aan het zwembad en een nachtclub. Het heeft zelfs een ambachtscentrum van twee verdiepingen met speciale ruimtes voor houtsnijwerk, keramiek, glas-in-loodwerk en naaien. De tarieven voor dit Encore RV-resort variëren van $ 62 tot $ 86 per nacht. Maandelijkse tarieven variëren van $ 579 tot $ 686.

Gezinsvriendelijke camperparken in de Rio Grande Valley

Als je jonger bent dan 55 of met kinderen reist, moet je een gezinsvriendelijke camperplaats vinden waar gasten van alle leeftijden welkom zijn. Hoewel het merendeel van de campings in resortstijl in de Rio Grande Valley zich richt op overwinteraars en gepensioneerden, zijn er enkele luxe campings waar jongere volwassenen en kinderen welkom zijn, evenals oudere volwassenen. De onderstaande campings bieden campings met volledige aansluiting en zijn geschikt voor grote platforms. Ze hebben ook eigen wasfaciliteiten.

AmeriCana RV Resort

Americana RV-park
Americana RV-park

Het AmeriCana RV Resort ligt in de stad Palmview en is een gezinsvriendelijke camping met afgesloten toegang, vlak bij het Bentsen-Rio Grande State Park, het World Butterfly Centre en het World Birding Center, waardoor het een ideale camping is thuisbasis voor diegenen die willen genieten van vogels kijken en wilde dieren.

De camping heeft een verwarmd zoutwaterzwembad, een bubbelbad, cabana's, een tuinhuisje, een clubhuis, hoefijzers en een hondenpark. Het park organiseert ook regelmatig veel groepsevenementen en activiteiten. Camperplaatsen kosten $ 45 per nacht. Maandelijkse huur van een camperplaats begint bij $ 499 (elektriciteit niet inbegrepen), met een prijsverlaging voor huur van drie maanden of langer. In tegenstelling tot de meeste camperresorts accepteert deze camping ook tenten ($30 per nacht).

Diving Dolphins RV Park

Familie Geniet van kanoën, de Rio Grande-rivier
Familie Geniet van kanoën, de Rio Grande-rivier

Als u een liefhebber bent van vissen of varen, overweeg dan om te verblijven in Diving Dolphins RV Park in Rio Hondo, Texas. Dit kleine maar prachtige camperpark heeft slechts 45 campings. Het ligt direct aan de rivier de Arroyo Colorado. Het heeft een boothelling, aanlegsteigers en twee goed verlichte vissteigers. De camping ligt in een rustige, landelijke omgeving, 120 meter langs de waterkant, waar kampeerders de unieke schoonheid van de rivier kunnen observeren.

Het is een idyllische RGV-omgeving waar gasten van alle leeftijden kunnen genieten van de schoonheid van de rivier en de geluiden van de natuur, terwijl ze ook kunnen vissen. Het heeft een ontspanningsruimte met een pooltafel en douchefaciliteiten, evenals gratis WiFi. Het dagelijkse kampeertarief bedraagt $ 45. Maandelijkse tarieven variëren van $275 tot $325 (elektriciteit niet inbegrepen).

Palmdale RV Resort

Palmdale RV Resort is een omheinde luxe camping in Los Fresnos die bekend staat om zijn supergrote campings van 12 meter breed en 30 meter lang. Het schilderachtige resort biedt vele voorzieningen, waaronder een verwarmd zwembad, een bubbelbad, een recreatieruimte, een biljart-/pokerkamer en WiFi.

Ze organiseren elke vrijdag een happy hour en bieden regelmatig potluck-diners, dansavonden, live-entertainment en georganiseerde activiteiten aan, waaronder bridge en bingo. Overnachten kost $ 52 voor maximaal twee personen per kampeerplaats. Voor extra gasten geldt een toeslag van USD 2 per nacht. Maandelijkse huur varieert van $ 400 tot $ 595.

Parkcentrum

Park Centre ligt in de stad Port Isabel en is een omheind campingresort aan het water, gelegen langs de monding van de Laguna Madre. Deze camping verwelkomt campers van alle soorten en maten, evenals tenten. De camping heeft boot- en kajakhellingen en een bekende vissteiger. Er is verhuur van aanlegsteigers beschikbaar.

Voorzieningen zijn onder andere een verwarmd zwembad, een bubbelbad, een hondenpark, een fitnessruimte, een overdekt terras, basketbal en pickleball, badhuisfaciliteiten en een recreatiezaal met pooltafels. Er is WiFi aanwezig bij het zwembad en in de recreatiezaal. De kampeertarieven variëren van $ 46 tot $ 89 per nacht. Maandelijkse huur varieert van $ 420 tot $ 807, plus elektriciteit.

Plan een camperavontuur in de RGV van Zuid-Texas

Als u op zoek bent naar een warme plek om te bezoeken in uw camper, dan is de Rio Grande Valley van Texas een prachtige bestemming om te overwegen. Zorg ervoor dat u een reservering maakt voordat u met uw camper naar deze regio vertrekt, want er is eigenlijk geen laagseizoen op deze bestemming. De campings in dit gebied zijn het hele jaar door geopend (en vaak vol), dus er bestaat niet zoiets als een slechte tijd van het jaar om te bezoeken, zolang je maar een campingreservering kunt regelen. Of u nu houdt van vogels kijken, activiteiten op het water, golfen, of gewoon wilt ontspannen en wat palmbomen wilt bekijken of bij een zwembad wilt zitten, u zult zeker genieten van elk moment van uw verblijf in de RGV.

Aanbevolen: