Kledingdonatiecentra

Inhoudsopgave:

Kledingdonatiecentra
Kledingdonatiecentra
Anonim
Man met doos met kledingdonaties
Man met doos met kledingdonaties

Kledingdonatiecentra zijn een geweldige plek om je ongewenste spullen mee te nemen. Het is fijn om te weten dat uw gebruikte kleding ten goede komt aan iemand die minder fortuinlijk is. Zoek naar kringloopwinkels of openbare donatiebakken in de buurt van kerken of bedrijven in de omgeving om lokale organisaties te vinden die donaties van gebruikte kleding accepteren. Neem rechtstreeks contact op met deze organisaties voor hun richtlijnen en waar u donaties kunt afgeven.

Goede wil

Goodwill accepteert donaties van nieuwe of weinig gedragen kleding die in hun winkels kan worden verkocht. Er zijn meer dan 2.300 Goodwill-donatiecentra in de Verenigde Staten en Canada, en u kunt er één bij u in de buurt vinden met hun zoekhulpmiddel. De winst helpt bij het ondersteunen van beroepsopleidingsprogramma's, arbeidsbemiddelingsdiensten en verschillende gemeenschapsgerelateerde programma's voor mensen met een handicap, mensen zonder opleiding of werkervaring, of mensen die problemen hebben met het vinden van een baan.

Leger des Heils

Het Leger des Heils heeft donatieboxen en winkels in de Verenigde Staten. De Family Store van het Leger des Heils verkoopt artikelen die de rehabilitatieprogramma's voor volwassenen van de organisatie helpen financieren. Om een winkel, revalidatiecentrum of afleverlocatie te vinden, gaat u naar de website van het Leger des Heils en voert u uw postcode of stad en staat in.

Purple Heart Foundation

De Militaire Orde van de Purple Heart Service Foundation, of Purple Heart Foundation, accepteert donaties van kleding en accessoires die ze verkopen. De winsten uit de verkoop worden gesluisd naar programma's, waaronder geleidehonden en juridische diensten die veteranen helpen die in moeilijke omstandigheden verkeren. Ondergoed, bovenkleding en schoenen van baby tot volwassene zijn opgenomen in hun lijst met aanvaardbare donaties. De organisatie verzamelt donaties via een derde partij, dus je moet een GreenDrop-locatie bij jou in de buurt vinden om te doneren.

AMVETS

AMVETS biedt ondersteuning en middelen aan militaire veteranen en leden in actieve dienst via financieringsbronnen zoals hun eigen kringloopwinkels. Veteranen kunnen in deze winkels werken en met de winst worden andere programma's gefinancierd die hen helpen een beter leven te leiden. Neem contact op met een AMVETS-kringloopwinkel bij u in de buurt voor meer informatie over hoe u kunt doneren of hoe u een ophaling kunt plannen met hun online formulier. Ze accepteren donaties van kinder-, heren- en dameskleding en accessoires zoals sieraden.

Project G. L. A. M

Als je formele damesjurken wilt doneren, overweeg dan een galajurkenactie of een organisatie zoals Project G. L. A. M. Accessoires zoals formele schoenen, sieraden en handtassen worden ook geaccepteerd. Het idee is om kansarme meisjes in de V. S. S. en Groot-Brittannië met alles wat ze nodig hebben om er goed uit te zien en zich goed te voelen op het schoolbal. Degenen die in New York City wonen, kunnen op zoek gaan naar donatiecentra om spullen af te geven, terwijl anderen hun kleding kunnen opsturen.

Kleed je voor succes

Zacht gebruikte zakelijke dameskleding vindt nieuw leven via Dress for Success, waarbij vrouwen in nood outfits krijgen om te dragen tijdens sollicitatiegesprekken. Zoek een filiaal bij jou in de buurt om te zien wanneer en hoe je kunt doneren. Pakken, blazers, blouses, aktetassen en pumps zijn allemaal acceptabele items, zolang ze er maar goed uitzien en er professioneel uitzien. Extra kleine en grote maten kleding is vaak het meest nodig, en de organisatie vraagt u alleen spullen te doneren die nieuwer zijn dan vijf jaar oud en die professioneel zijn gestoomd.

Carrièreuitrusting

Herenpakken, nette schoenen, stropdassen en andere professionele kleding kunnen worden gedoneerd aan Career Gear. De items worden aan mannen gegeven die ze tijdens sollicitatiegesprekken moeten dragen, dus ze moeten schoon, professioneel en in stijl zijn. Zakelijke casual items zoals chino's en loafers worden ook geaccepteerd om mannen outfitopties te geven zodra ze een nieuwe baan hebben gekregen. Donateurs kunnen spullen afgeven op de locatie in New York City of ze opsturen.

Over het doneren van kleding

Kledingdonaties kunnen worden beschouwd als een liefdadigheidsgeschenk en worden gebruikt als belastingaftrek op basis van de inruilwaarde van het artikel.

Donatierichtlijnen

Als je van plan bent kleding te doneren aan een lokale organisatie, houd dan de volgende tips in gedachten:

  • Zorg ervoor dat kleding schoon is en was deze voordat je doneert.
  • Als kleding kleine gebreken vertoont, zoals een scheurtje, probeer deze dan te repareren voordat je doneert.
  • Doneer geen kledingstuk dat niet in draagbare staat verkeert.

Help jezelf en anderen

Door je ongewenste kleding te doneren, help je niet alleen jezelf met het weggooien van spullen die niet meer worden gebruikt, maar help je ook degenen die minder geluk hebben. Kledingdonaties kunnen rechtstreeks aan mensen in nood worden gegeven of worden verkocht in verschillende centra in de Verenigde Staten, waar het ingezamelde geld wordt gebruikt om het leven van iemand anders een beetje beter te maken.