Interieurontwerp: op sport geïnspireerde thema's en ideeën

Inhoudsopgave:

Interieurontwerp: op sport geïnspireerde thema's en ideeën
Interieurontwerp: op sport geïnspireerde thema's en ideeën
Anonim
NBA/NFL sportthema den
NBA/NFL sportthema den

Mensen van elke leeftijd of geslacht kunnen een passie voor sport hebben. Of ze nu actieve deelnemers of fervente fans zijn, sportliefhebbers zetten hun passie vaak om in een levensstijl die soms tot uiting komt in hun interieurontwerp.

Kantoor of studeerkamer met basketb althema

De NBA is een grote speler in de sportwereld. Basketbalfans zijn ongelooflijk gepassioneerd als het gaat om het steunen van hun favoriete team.

Versier muren met NBA-kleuren en logo's

NBA-teamkleuren passen goed bij een kantoor of studeerkamer met basketb althema. Als de primaire kleur te helder of te donker is naar jouw smaak, beperk het kleurenschema dan tot één accentmuur en beschilder deze eventueel met het teamlogo.

Monteer een kleine basketbalring aan de muur of boven een deuropening. Als je even een pauze nodig hebt van je werk, kun je een paar hoepels schieten met een schuimbasketbal.

Home Depot voert Glidden Team Colors voor de NBA en andere sporten.

Voeg hardhouten vloeren toe

Hardhouten vloeren zijn de voor de hand liggende keuze om een kantoor met basketb althema te laten lijken op de vloer van een basketbalveld. Laminaatvloeren zijn een goedkopere optie die u de uitstraling van hardhout kan geven tegen een meer betaalbare prijs.

Voeg meubilair met basketb althema toe

Accentueer uw bureau met een bureaustoel met basketb althema. Misschien wilt u ook meubels die u al in uw kantoor heeft, verfraaien met NBA-accentkussens of een plaid. Neem themastukken op in een gespreksruimtegroepering, zoals:

  • Een basketbalzitzak
  • Een vinyl basketbalstoel met voetenbank
  • Een bijzettafeltje voor een mand

Je vindt meubels met een basketb althema op eBay.

Maak het ontwerp af met accessoires

Maak de look van je kantoor met basketb althema af met enkele op games geïnspireerde accessoires. Ingelijste basketbalkunst aan de muur kan worden gerangschikt in groepen met verbindende elementen zoals kleur, compositie en grootte. Gebruik een basketballamp als bureaulamp. Een 3D-basketbal-nachtlampje is ook een interessant accentlicht.

Vintage sportmemorabilia kunnen karakter en interesse toevoegen. Voeg items toe zoals:

  • Een vintage scorebord
  • Vintage uniformen en schoenen
  • Vintage leren basketbal

Je kunt vintage basketbalmemorabilia vinden bij Antique Athlete.

Mannengrot of speelkamer met voetb althema

Purple Monkey Interios Speelkamer met voetb althema
Purple Monkey Interios Speelkamer met voetb althema

Een kelder kan een geweldige ruimte zijn voor een speelkamer voor het hele gezin of een mancave waar jongens of kinderen luidruchtig kunnen zijn met hun vrienden, en het geluid boven nauwelijks zal worden opgemerkt. De ruige contactsport voetbal past bij een kamer als deze; enthousiaste fans die naar de wedstrijd kijken, kunnen hun team aanmoedigen of tegen de scheidsrechters schreeuwen als ze slechte beslissingen nemen.

Verf muren in teamkleuren

Je kunt in de stemming komen door de muren in de kleuren van je favoriete team te schilderen. Afhankelijk van het team werkt dit echter mogelijk niet goed voor de hele kamer. Als je favoriete team bijvoorbeeld de Pittsburgh Steelers is, kan het schilderen van alle vier de muren zwart de kamer een beetje somber maken. In dit geval kun je één muur in het zwart doen met accenten in goud, rood, blauw en wit, of je kunt een van deze accentkleuren op de andere drie muren gebruiken.

Een speelmuur is een andere optie voor een accentmuur, en je kunt er een maken met schoolbordverf.

Glidden-verf heeft NFL-teamkleuren om u te helpen uw thema-ideeën uit te voeren.

Muurstickers toevoegen

Versier de muren in je speelkamer met voetb althema met levensgrote NFL-muurstickers. Voeg je favoriete speler in actie of het logo van je team toe. Deze verwijderbare vinylstickers zijn herbruikbaar en beschadigen de muren niet als u besluit ze te verplaatsen of te verwijderen.

NFL-muurstickers vind je bij Fathead.

Op voetbal geïnspireerde meubels toevoegen

Zoek naar op voetbal geïnspireerde meubels die het thema van de kamer aanvullen. Onderdelen kunnen zijn:

Imperial NFL Team Logo Draaibare barkruk van Wayfair
Imperial NFL Team Logo Draaibare barkruk van Wayfair
  • NFL Teamlogo draaibare barkruk
  • Een NFL-fauteuil
  • Een voetbalvormige stoel met voetenbank
  • NFL barkrukken
  • NFL-eindtabellen
  • Een voetbalzitzak

Walmart verkoopt een draaistoel van vinyl met bijpassende poef, beide in de vorm van een voetbal. Bij Wayfair vindt u ook een selectie voetbalmeubels.

Apparaten en een spelsysteem toevoegen

Deze kamer moet zijn uitgerust met een televisie met groot scherm en voldoende zitplaatsen zodat de gasten kunnen genieten van het kijken naar ieders favoriete team in actie. Voeg een Wii-gameconsole toe, zodat u buiten het seizoen enkele interactieve voetbalvideogames kunt spelen. Een minikoelkast is ook handig voor koude dranken. Als de kamer voor volwassenen is, kun je het ontwerp nog een stap verder brengen en een koelkast toevoegen als onderdeel van een thuisbar.

Voltooi het thema met accessoires

Je kunt gordijnen in teamkleuren ophangen, of een unieke valentie creëren met voetbalwimpels. Maak je kamer met voetb althema compleet met een paar accessoires zoals:

  • Een vloerkleed voor een voetbalveld
  • Voetballampen
  • Truien met lijst
  • Borden en plaquettes

Kijk voor vloerkleden voor voetbalvelden bij American Floor Mats.

Familiekamer met honkb althema

Honkbal wordt beschouwd als het grote Amerikaanse tijdverdrijf, en het is weer een prachtig thema voor een op sport geïnspireerd kamerontwerp.

Verander de kamer in een stadion

Breng de sfeer in uw woonkamer met een honkbalmuurschildering die de muur achter de bank bedekt. Investeer in een grootbeeld-tv met een surround sound-thuisbioscoopsysteem, zodat het voelt alsof jij en je kinderen in het stadion zitten terwijl je naar de wedstrijd kijkt.

Bij Murals Your Way kun je muurschilderingen met honkb althema bekijken in een virtuele kamer, zodat je een beter idee krijgt van hoe het er bij jou thuis uit zal zien.

Voeg meubilair met honkb althema toe

Het enige nadeel van het toevoegen van een honkbalhandschoenstoel en een honkbal-poef aan je woonkamer, is beslissen wie erin mag zitten. Afgezien van een paar overvolle stoelen en slaapkamermeubilair voor jongens, is meubilair met een honkb althema moeilijker te vinden dan ander meubilair met een sportthema. Dit betekent dat je creatief moet zijn als je nog een paar accentstukken in je woonkamer wilt.

Je kunt zoeken naar handgemaakte, unieke stukken op rommelmarkten en wederverkoopwinkels. Als je over bouwvaardigheden beschikt, kun je je gereedschap tevoorschijn halen en zelf iets maken, zoals de honkbalknuppeltafel die een creatieve moeder voor haar zoon maakte bij Love of Family and Home.

Bekijk Sears voor stoelen met honkb althema.

Accessoires toevoegen om het thema compleet te maken

Zodra uw familiekamer is uitgerust met een fotobehang met honkb althema en een paar meubels, hoeft u alleen maar accessoires met een honkb althema toe te voegen voor een comfortabele ruimte die de liefde van uw gezin voor dit alles laat zien. Amerikaanse sport. Aandachtspunten, zoals honkbalmemorabilia die worden tentoongesteld in etuis of met glas omsloten schaduwdozen, voegen een vleugje klasse toe aan uw collectie. Je kunt de kamer ook accentueren met andere items met een honkb althema, zoals:

  • Een klok
  • Ingelijste kunst aan de muur
  • Vaantjes
  • Lampen
  • Tekenen

De officiële MLB-winkel online verkoopt honkbalmemorabilia, maar ook andere verzamelobjecten en accessoires met honkb althema. Blader door Amazon voor nog meer decor met honkb althema.

Andere sportieve ideeën

Volg je passie als het gaat om een kamer met een sportthema. Vergeet geïndividualiseerde sporten niet, zoals:

  • Vechtsporten
  • Worstelen
  • Boksen
  • Golf
  • Biljart
  • Rodeo
  • Tennis

De lijst kan eindeloos doorgaan. Sportthema's zijn meestal zeer persoonlijke decoratieprogramma's die intensiteit en interesse kunnen missen als ze niet worden ondersteund door een passie voor het onderwerp.

Houd je sportontwerp fris

Je kunt een sportthema in vrijwel elke decoratiestijl integreren. Vergeet niet om uw kamer niet te rommelig te maken. Dit kan een uitdaging zijn als je een groeiende verzameling dingen hebt waar je van houdt. Door uw interieur te roteren, blijft de look fris en wordt de rommel verminderd.

Aanbevolen: