Hoe je een virtuele afstudeerceremonie houdt

Inhoudsopgave:

Hoe je een virtuele afstudeerceremonie houdt
Hoe je een virtuele afstudeerceremonie houdt
Anonim
Studenten gooien petten bij afstuderen
Studenten gooien petten bij afstuderen

Je kijkt al jaren uit naar je diploma-uitreiking. Naarmate de grote dag nadert, besef je echter dat een persoonlijke diploma-uitreiking gewoon niet haalbaar is. Wat zou je moeten doen? Een virtuele diploma-uitreiking natuurlijk. Leer hoe je een virtuele diploma-uitreiking kunt houden met Second Life, Minecraft of Zoom.

Second Life gebruiken voor een virtuele afstudeerceremonie

Als je je studenten zo dicht mogelijk bij de echte ervaring van een afstuderen wilt laten komen, wil je misschien de onderdompelingssimulatie van Second Life proberen. Via een avatar kunnen online studenten alles meemaken, van de toespraken, het behalen van hun diploma en het bijwonen met hun online vrienden en klasgenoten. Om een virtuele diploma-uitreiking in Second Life op te zetten, heb je een paar dingen nodig.

De hulpmiddelen verkrijgen en de locatie instellen

Eerst en vooral moet je een locatie aanmaken in Second Life. Dit betekent dat je de software moet downloaden en een ruimte voor de ceremonie moet vinden of creëren. Veel hogescholen hebben bijvoorbeeld al online campussen en auditoria die al in Second Life zijn gemaakt en die u mogelijk kunt gebruiken. Je kunt een zandbakruimte ook gebruiken om een tijdelijk podium en ruimte voor studentenzitplaatsen te bouwen. Dit kan uitstekend werken voor middelbare scholieren en studenten op afstand.

Een virtuele afstuderen in Minecraft

Minecraft is een leuk virtueel spel waarmee je verbinding kunt maken met vrienden en virtuele werelden kunt creëren. Het is ook iets waar veel van uw middelbare scholieren en zelfs basisschoolleerlingen al toegang toe zullen hebben. Dit maakt het een geweldige virtuele omgeving voor het creëren van een diploma-uitreiking. Vraag het maar aan de basisschoolleerlingen in Japan!

Tools die je nodig hebt

Om een Minecraft-afstuderen te maken, heb je toegang tot de game nodig. Het is beschikbaar op computers, mobiele apparaten, consoles, enz. Het kost ongeveer $ 19,99 om Minecraft op jouw technologie te krijgen.

Je afstudeerinstelling verkrijgen

Nadat het spel naar uw technologie is gedownload, kunt u uw eigen server maken of contact opnemen met een beheerder van een andere server om uw diplomauitreiking daadwerkelijk vast te houden. Als meerdere van uw kinderen al deelnemen aan een bepaalde server, kunt u deze optie overwegen. Als je er helemaal klaar voor bent, wil je misschien de hulp van je kinderen inroepen om je virtuele afstudeerarena te creëren.

Hoe je een Virtual Reality-afstudeerceremonie kunt laten werken

Net als bij de diploma-uitreikingen op de campus, komt er veel werk kijken bij het klaarmaken van het virtuele afstuderen. Hoewel het misschien een eenvoudige oplossing lijkt, is dat allesbehalve. Er zal een aantal zeer belangrijke voorbereidingen nodig zijn om alles soepel te laten verlopen.

Een uitnodiging maken

Virtuele afstudeerceremonies hebben studenten nodig. Iedereen die van plan is aanwezig te zijn, inclusief ouders, leerlingen, docenten, enz., zal een avatar moeten maken. Daarom wil je een tijdlijn sturen met deadlines voor het maken van hun personages, het doen van een oefenrun en de ceremonie zelf. Je moet ook geschikte virtuele kleding bespreken (als dit een optie is), eventuele softwarevereisten, technologievereisten, de server waarop de ceremonie zal plaatsvinden, informatie voor gasten, zoals ouders, en de agenda.

Een oefenrun toestaan

Aangezien technologie nooit precies werkt zoals u denkt dat het zal werken, kan het belangrijk zijn om een oefenrun in uw virtuele omgeving te doen. Probeer dit een paar dagen vóór het daadwerkelijke evenement te doen. Het is niet nodig dat al uw sprekers aanwezig zijn, maar u moet er wel voor zorgen dat het merendeel van uw docenten en studenten aanwezig is, zodat u geen bandbreedte- of technologieproblemen zult ondervinden.

Hoe je een Zoom-afstudeerceremonie houdt

Zoom is vergader- en videoconferentiesoftware die wordt gebruikt om webinars voor grote groepen te houden. Veel hogescholen en universiteiten gebruiken al Zoom-software om hun diploma-uitreikingen live te streamen. Wanneer het voor studenten niet mogelijk is om een afstudeeropdracht op de campus bij te wonen, kun je ervoor kiezen om een Zoom webinar afstudeeropdracht te volgen. Hierdoor kunt u 100 interactieve deelnemers en maximaal 10.000 alleen-lezen deelnemers hebben.

Onlinehulpmiddelen

Om een Zoom-webinar te maken of eraan deel te nemen, moet u Zoom-software op uw technologie downloaden. Alle deelnemers moeten ook toegang hebben tot Zoom op hun telefoons, tablets, computers, enz.

Instellen

Zoom is een videosoftwareapplicatie, dus om het juiste gevoel te krijgen, moet de gastheer de afstudeerachtergrond creëren door de ruimte te versieren. Als ze nog steeds toegang hebben tot de school, willen ze misschien een camera plaatsen op de plek waar ze normaal gesproken een diploma-uitreiking houden. Zoom biedt ook toegang tot virtuele achtergronden die jij en je interactieve bezoekers kunnen gebruiken.

Uitnodiging maken

Aangezien al je bezoekers alleen maar toegang tot Zoom nodig hebben, kan het opzetten van dit soort virtuele diploma-uitreikingen iets minder intimiderend zijn. Je wilt echter nog steeds een uitnodiging sturen naar afgestudeerden en deelnemers met de tijd- en zoomlink die volgt.

Wat moeten virtuele en online afgestudeerden dragen?

Misschien wil je ook specifieke dresscoderichtlijnen opstellen voor je interactieve bezoekers. Als je bijvoorbeeld de traditionele route met petten en toga's wilt volgen, geef de leerlingen dan een link waarmee ze hun petten en toga's online kunnen kopen, zodat ze naar huis kunnen worden verzonden. Op deze manier krijgen ze toch de "afstudeer" -ervaring.

Tips voor het aanpassen van een virtuele afstuderen

Het leuke van een virtuele diploma-uitreiking is dat het letterlijk niet van deze wereld kan zijn. Je kunt het volledig aanpassen, zodat het een ervaring is die je leerlingen nooit zullen vergeten. Naast dat je openstaat voor afstudeerideeën van studenten, kun je ook deze trucs proberen.

Veel plezier met thema's

Je kunt leerlingen buitenaardse avatars of superhelden laten maken. De afstudeerruimte kan vervolgens worden aangepast aan jouw afstudeerthema. Dit zal leuk en gedenkwaardig zijn voor studenten en ervoor zorgen dat online foto's of feestjes daarna een buitengewone ervaring worden.

Nodig een speciale gastspreker uit

Zorg dat er bij de aanvang een echt speciale gast komt spreken. Gezien uw situatie kunt u mogelijk contact opnemen met een beroemd persoon of een plaatselijke beroemdheid om met uw leerlingen te praten.

Verbreek je ceremonies

Verdeel de klas in verschillende ceremonies om ervoor te zorgen dat iedereen de kans krijgt om zijn afstudeertoespraak uit te spreken of dat virtuele diploma of die onderscheiding te pakken. Servers kunnen meestal maar een beperkt aantal mensen tegelijk aan, dus het opsplitsen van grote klassen kan in uw voordeel werken.

Gebruik de post in uw voordeel

Hoewel je studenten altijd hun echte diploma's en onderscheidingen in het gebouw kunt laten ophalen, kun je, indien mogelijk, ook de post in je voordeel gebruiken. Voor studenten die zich buiten de staat bevinden of de faciliteit niet kunnen bereiken, kunt u hun prijzen en diploma's opsturen. Om het een extra pit te geven, kun je overwegen om het mooi in te pakken of een speciale doos te maken. Dit kan het specialer maken voor studenten die de daadwerkelijke ceremonie niet konden bijwonen.

Virtueel gaan

Het hebben van een diploma-uitreiking is een recht van doorgang voor veel middelbare scholieren en studenten. Soms gebeuren er echter dingen die dit onmogelijk maken. Gelukkig biedt internet je uitkomst via een virtuele diploma-uitreiking. Nu is het tijd om plannen te maken!

Aanbevolen: