UPS liefdadigheidsgiften

Inhoudsopgave:

UPS liefdadigheidsgiften
UPS liefdadigheidsgiften
Anonim
Bewaardoos voor UPS-chauffeur
Bewaardoos voor UPS-chauffeur

UPS (United Parcel Service) staat bekend als een van de beste rederijen van het land. Wat veel mensen niet weten, is dat UPS zich ook zeer inzet voor liefdadigheidsinstellingen. Het bedrijf bezorgt niet alleen brieven en pakketten over de hele wereld, de organisatie schenkt ook tijd, diensten en geld aan filantropische doelen over de hele wereld.

UPS structuur voor liefdadigheidsdonaties

De fondsen die UPS doneert worden beheerd door de UPS Foundation. De Foundation werd opgericht in 1951. In overeenstemming met de bedrijfsstrategie van het bedrijf om intern promotie te maken, maakt de stichting gebruik van de expertise van haar personeel om toezicht te houden op de liefdadigheidsprogramma's en de leiding ervan. De stichting staat geheel los van het bedrijf. Het heeft zijn eigen Raad van Toezicht en ontvangt financiering via jaarlijkse donaties uit de bedrijfswinsten van UPS. De Raad van Bestuur houdt driemaandelijkse vergaderingen om programma's te monitoren, strategieën te beoordelen en te herzien en subsidies goed te keuren. De UPS Foundation is door de Internal Revenue Service (IRS) goedgekeurd als legitieme liefdadigheidsinstelling en wordt regelmatig gecontroleerd op naleving.

Filantropische benadering en focus

In 2000 herstructureerde de UPS Foundation haar mondiale benadering van liefdadigheid om mondiaal invloedrijker te zijn en haar fysieke en intellectuele bezittingen zo goed mogelijk te benutten. De gebieden waarop de stichting zich concentreert zijn onder meer gemeenschapsveiligheid, effectiviteit van non-profitorganisaties, ecologische duurzaamheid, economische geletterdheid, mondiale geletterdheid en diversiteit. Het grootste deel van de bijdragen van de stichting wordt verdeeld over verschillende non-profitorganisaties.

United Way

UPS-werknemers worden vanaf de dag dat ze worden aangenomen aangemoedigd om The United Way te helpen. De steun van het bedrijf aan het goede doel is opgenomen in het UPS Polisboek. UPS en zijn medewerkers hebben ruim $870 miljoen gedoneerd ter ondersteuning van United Way-programma's in Puerto Rico, Canada en de Verenigde Staten. UPS schenkt ook de tijd en expertise van zijn leidinggevenden om United Way-programma's over de hele wereld te helpen beheren.

Speelgoed voor peuters Alfabetiseringsprogramma

UPS ondersteunt sinds 2005 de Toys for Tots-programma's in de Verenigde Staten. In 2008 startte het bedrijf het Toys for Tots Literacy Program, dat de meeste steun krijgt via UPS Stores en Mail Boxes Etc.-retailers. Het programma heeft miljoenen gedoneerde boeken verstrekt aan honderdduizenden behoeftige kinderen in het hele land, waarbij elke gemeenschap de boeken lokaal verzamelt en distribueert.

Beurzenprogramma's

Hoewel de UPS Foundation niet rechtstreeks studiebeurzen aan de algemene bevolking aanbiedt, ondersteunt zij wel enkele van de meest opmerkelijke beursprogramma's in het land. Tot de meest opvallende programma's die door UPS worden ondersteund behoren de Foundation for Independent Higher Education, American Indian College Fund, United Negro College Fund, Hispanic Scholarship Fund en de National University of Singapore.

UPS deelt ook beurzen uit aan kinderen van fulltime en parttime UPS-werknemers. Elk jaar krijgen 100 kinderen van fulltime werknemers in de Verenigde Staten studiefinanciering, evenals 25 kinderen van parttime werknemers. Er wordt elk één studiebeurs toegekend aan de kinderen van fulltime UPS-werknemers in Mexico en Canada. De beurzen van $ 2.000 tot $ 6.000 helpen studenten hun opleiding voort te zetten in vierjarige hogeschool- en universiteitsprogramma's.

Schenkingen

Hoewel UPS niet langer schenkingsprogramma's opzet met hogescholen en universiteiten, deed het bedrijf dat in de eerste 30 jaar dat het bedrijf zaken deed, wel met instellingen in het hele land. Deze schenkingen zijn aanzienlijk in waarde gestegen en bedragen momenteel ruim $ 270 miljoen.

Vooruitgaan

De UPS Foundation is er trots op dat zij haar liefdadigheidsactiviteiten aanpast aan veranderingen met de tijd en evalueert voortdurend waar haar inspanningen het meest nodig zijn. De groep concentreerde zich vanaf het begin op onderwijs en gezondheidszorg en verlegde haar focus de komende decennia naar internationaal en Amerikaans vrijwilligerswerk, hongerbestrijding en alfabetisering. De UPS Foundation streeft ernaar voortdurend de reikwijdte van filantropische behoeften wereldwijd te onderzoeken en haar aandachtspunten dienovereenkomstig aan te passen.

Aanbevolen: