Veilige kampeergrappen

Inhoudsopgave:

Veilige kampeergrappen
Veilige kampeergrappen
Anonim
Man in tiara slaapt in slaapzak
Man in tiara slaapt in slaapzak

Veilige kampeergrappen voegen een dimensie van plezier toe aan elke kampeertrip. Voordat je van plan bent grappen uit te halen, zorg ervoor dat je 'slachtoffers' goedaardig zijn als het om praktische grappen gaat.

Slapende grappen

Er zijn veel veilige streken met betrekking tot slaapgedeeltes en beddengoed tijdens kampeertochten. Deze streken kunnen worden gebruikt om individuele kampeerders of de hele groep voor het slapengaan en terwijl ze slapen te misleiden.

Het misplaatste bed

Moeder en kinderen in een tent
Moeder en kinderen in een tent

Als niemand kijkt, verwissel dan al het beddengoed in de tent. Eén optie is om de bovenste deken en het kussen van ieders beddengoed te halen en deze te ruilen met die van iemand anders. Een andere optie is om de bedden opnieuw in te delen door luchtbedden, kinderbedjes of geïmproviseerde bedden in uw slaapgedeelte te verplaatsen. Als je het echt verwarrend wilt maken, scheid dan het kussen en de dekens van elke persoon en verwissel ze voor die op een paar verschillende bedden. Op deze manier kunnen mensen niet zomaar in hun nieuwe bed op de nieuwe locatie slapen, ze zullen al hun eigen onderdelen moeten vinden en ze weer in elkaar moeten zetten.

De prinses en de dennenappel

Een snelle en gemakkelijke manier om iemand tijdens het kamperen bang te maken, is door iets vreemds op de bodem van hun slaapzak te leggen. Als je in het bos kampeert, verzamel dan stiekem wat dennenappels. Plaats er meerdere onderin de slaapzak van het slachtoffer. Als het tijd is om de lichten uit te doen, zie je ze opspringen van schrik als ze in bed gaan liggen.

Post-It-aanval

Terwijl je slachtoffer slaapt, bedek de bovenkant van de slaapzak met Post-It-briefjes. Je kunt hetzelfde doen terwijl de persoon weg is en het kussen samen met de binnenkant van de slaapzak bedekken. Voor een grap op grotere schaal kun je de hele binnen- of buitenkant van je tent, hut of camper bedekken met post-its terwijl alle anderen aan het wandelen zijn of aan het douchen zijn.

Aankleedtijd

Beleef een beetje plezier met slapende kampeerders door ze te versieren met grappige hoeden of versieringen. Zet een kleine tiara op het hoofd van papa of plaats een gigantische sombrero op je kleine zusje. Neem wat kerstversiering mee en drapeer een slinger of klatergoud over het hoofd en lichaam van mama terwijl ze slaapt. Als je slachtoffer een zware slaper is, zal hij niet veel bewegen en zal hij wakker worden met een raar gezicht. Voor het geval dat het slachtoffer veel beweegt tijdens de slaap, maak dan een foto om later te delen. In tegenstelling tot de grap waarbij je met make-up of stift op iemands gezicht tekent, laat deze grap geen blijvende sporen achter, waardoor het voor iedereen leuker wordt.

Buitengrappen

Als je kampeert, heb je toegang tot grote open ruimtes, een verscheidenheid aan natuurlijke objecten en mogelijkheden om geheimzinnig te zijn omdat de mensen verspreid zijn. Probeer deze streken om je hele gezin of alle mensen waarmee je tegelijkertijd kampeert voor de gek te houden.

Vogelwekker

Deze grap werkt het beste voor mensen die in een camper of camper slapen, vooral als het dak gemakkelijk toegankelijk is. Nadat iedereen slaapt, strooit u broodkruimels op het dak. Je geheime traktatie nodigt de vroege ochtendvogels uit om aan het metalen dak te pikken en een mysterieus kabaal te maken. Hoewel deze grap de rest van je familie of groep wakker zal maken, vergeet niet dat jij er ook wakker van wordt! Als je eerder kunt opstaan dan alle anderen en de kruimels kunt verspreiden, werkt het misschien beter, omdat nachtdieren zoals wasberen midden in de nacht achter de snack aan kunnen gaan.

Bigfoot?

Sasquatch
Sasquatch

Voordat je naar het kamp vertrekt, pak je een groot, leeg metalen koffieblik en boor je een gat door het midden onderaan. Rijg een stuk dik katoenen touw door het gat en knoop het in het blik. Trek het touw strak en gebruik dan een kleine ring of een ander hard voorwerp om langs het touw te lopen. Het maakt een luid, dierlijk geluid door het uiteinde van het blik. Neem dit apparaat mee naar het kamp om het hele kamp wakker te maken.

Graancirkels

Als je in de buurt van een grote weide kampeert, kun je een graancirkel maken om de hele groep voor de gek te houden. Boor een gat aan elk uiteinde van een stuk hout van 2 x 4 inch. Steek het ene uiteinde van een stuk touw door een gat en zet het vast met een knoop aan de onderkant van het bord. Maak een lus van het touw en zet het losse uiteinde met een knoop in het andere gat vast. Zorg ervoor dat je één voet op het board kunt zetten en tegelijkertijd de bovenkant van de lus kunt vasthouden. Gebruik een beweging die vergelijkbaar is met skateboarden of scooterrijden en verslijt hoog gras in een patroon met je board/touwcreatie. Werk samen met iemand anders om in korte tijd een groot patroon te maken.

Voedselgrappen

Campingma altijden zijn ideaal voor voedselgrappen, omdat je doorgaans veel voorverpakte ingrediënten of snacks hebt en mensen samenwerken om de ma altijden te bereiden.

Gebroken koeler

Houd iedereen voor de gek door te denken dat de geliefde koeler kapot is. Het enige wat je nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen is een volle plastic waterfles en Ducktape. Gebruik een mes of schroevendraaier om 5 tot 10 gaten in een cirkel rond de opening van de waterfles te prikken. Houd het deksel op de gevulde fles gedurende de hele grap. Draai de fles ondersteboven en bevestig hem aan de achterkant van de koeler met een paar strookjes ducktape. Prik een gat in het midden van de bodem (die nu in de lucht steekt) van de waterfles om als ventilatieopening te dienen. Zorg ervoor dat de waterfles niet zichtbaar is vanaf de voorkant van de koeler. Het water zal uit de fles lekken en de koeler in een plas omringen. Omdat kampeerders vaak afhankelijk zijn van koelers en ijs om hun eten koud te houden, raakt iedereen in paniek omdat ze denken dat al het ijs is gesmolten.

Vegetarisch voor een dag

Vervang alle hamburgers die je hebt meegebracht door vegetarische of bonenburgers, die geen vlees bevatten. Bied aan om de hamburgers op een avond boven het vuur te bereiden voor het avondeten. Leg alle burgers op broodjes en serveer ze volledig voorbereid, zodat niemand de kans krijgt om onder het bovenste broodje te kijken. Wanneer iedereen in zijn burger bijt, zullen ze zich afvragen of de hamburgers bedorven zijn of dat je gewoon een slechte kok bent!

Pie Iron Surprise

Voedsel koken boven kampvuur
Voedsel koken boven kampvuur

Als je tijdens je kampeertrip boven een vuur kookt, gebruik je waarschijnlijk een taartijzer. Met dit lange metalen apparaat kun je twee sneetjes brood gebruiken als korst voor een soort taart met vulling naar keuze. Als het strijkijzer gesloten is, zie je de taart helemaal niet. Profiteer van deze mogelijkheid door typische ingrediënten voor de taartvulling te vervangen door iets minder smakelijks. In plaats van kersentaartvulling, laad de taart met rode Jell-O. Als je een eenvoudiger grap wilt maken met het taartijzer, vul het dan gewoon met iets slijmerigs en buitenaards ogend, zoals ingeblikte oesters. Vraag iemand om het taartijzer voor je te openen nadat je hebt gedaan alsof je je taart bakt. Ze zullen totaal geëxtrapoleerd zijn als ze het openen!

Leuk voor iedereen

Het buitenleven is al mysterieus en een beetje griezelig. Voeg extra sfeer toe door de natuur te gebruiken en je medekampeerders voor de gek te houden. Veilige kampeergrappen maken kampeertrips voor iedereen spannender en leuker, omdat ze geen echte schade aanrichten.

Aanbevolen: