Vervangende bankkussenhoezen

Inhoudsopgave:

Vervangende bankkussenhoezen
Vervangende bankkussenhoezen
Anonim
Banken in de woonkamer
Banken in de woonkamer

Vervangende hoezen voor uw bankkussens kunnen uw kamerinrichting nieuw leven inblazen en uw bank een nieuwe look geven. Vervangende hoezen zijn een betere optie dan het vervangen van een hele bank of alle kussens.

Waar kunt u vervangende hoezen kopen

Twee soorten kussenhoezen kunnen de huidige op je bank vervangen. De eerste is een hoes in bekledingsstijl met een ritssluiting aan de achterkant. De tweede is een hoesstijl. Beide kussenhoezen kunnen worden gebruikt met de meeste bankkussens; bepaal gewoon welke stijl je het leukst vindt.

Hoeswinkel

Slipcover Shop biedt kussenhoezen met ritssluiting in verschillende maten, verkrijgbaar in honderden stoffen, patronen en kleuren. Als je geen hoes met ritssluiting wilt, probeer dan de elastische hoezen die qua maat en vorm op maat zijn gemaakt. Deze hoes past op de bovenkant, zijkanten en gedeeltelijke onderkant van het kussen, op dezelfde manier als een hoeslaken op een matras. Beide stijlen kunnen worden aangepast aan de dikte, vorm en grootte van uw bestaande kussens.

Aardewerkschuur

Loose Fit Twill kussenhoes
Loose Fit Twill kussenhoes

Pottery Barn heeft loszittende kussenhoezen van keperstof met een "tweedelig ontwerp voor een op maat gemaakte look die netjes blijft". De hoezen zijn gemaakt van puur katoen en hebben strikbanden en ringen aan de achterkant om een goede pasvorm op maat te garanderen. Ze zijn verkrijgbaar voor T-vormige of vierkante kussens.

Als je een buitenbank hebt, biedt Pottery Barn ook vervangende kussenhoezen voor buiten, die ook geschikt zijn voor losse zitbankkussens.

CushionsXpress

CushionsXpress biedt ritshoezen op maat voor kussens in doosstijl. Hoezen zijn verkrijgbaar in 100% wit katoen of u kunt kiezen uit verschillende stofkleuren voor binnen en buiten. Je hebt ook de mogelijkheid om welting toe te voegen. Voer de afmetingen van het kussen in om een aangepast formaat te bestellen dat resulteert in een perfecte pasvorm.

Fijne webwinkels

Fine Web Stores verkopen losse bankkussenhoezen met een ritssluiting aan de achterkant. Kies uit microvezel of gebonden leer met detailstiksels. In tegenstelling tot andere websites zijn de kleurkeuzes beperkt tot mokka, Sierra rood, zwart, chocolade, crème of kameel. De leren hoezen zijn alleen verkrijgbaar in bruin of zwart met witte details.

Zeker geschikt

Sure Fit heeft een "bestseller aller tijden": de Stretch Piqué 3-zits bankhoezen met individueel kussen. Deze individuele kussens hebben ritsen aan de achterkant en diepe elastische zomen. Ze zijn verkrijgbaar in zeven kleuren, zoals taupe, crème, grijs en granaat. De individuele Piqué-optie is ook verkrijgbaar voor een 2-zitsbank in dezelfde kleuren.

Kussenbron

Op maat gemaakt zitkussen - alleen hoes
Op maat gemaakt zitkussen - alleen hoes

Cushion Source biedt op maat gemaakte kussenhoezen voor vierkante, ronde voorkant, ronde achterkant en ronde kussens. Je hebt ook de mogelijkheid om te lassen en als je hoezen voor een buitenbank koopt, zijn er stropdassen beschikbaar, standaard verkrijgbaar, dubbel of aan de zijkanten. Ze zijn er trots op dat ze de "grootste selectie bankstoffen online beschikbaar hebben". U kunt stofstalen bestellen voor € 3,00 per stuk. Als je een doe-het-zelver bent, kun je ook alleen de stof of alleen de vulling voor de stof kopen.

Kussensloop winkeltips

Bespaar tijd en geld door enkele eenvoudige winkeltips te volgen die zullen resulteren in een mooie zitbank nadat u uw vervangende hoezen heeft gekocht.

Hoe u de huidige bekledingsstof kunt matchen

Het matchen van uw huidige meubelstof kan mogelijk zijn als deze onlangs is aangeschaft, maar de kans is groot dat de stof niet meer verkrijgbaar is als uw bank ouder is. Toch kun je nog steeds een prachtig meubelstuk hebben. Voor een zitbank met print of patroon kies je een van de opvallende kleuren en kies je voor een effen kussenhoes als aanvulling. Als uw bank een effen kleur heeft, kies dan voor een gestreept kussen dat past bij de kleur van de bank en andere kleuren in uw interieur. Als strepen je niet aanspreken, kies dan voor een stof met print of patroon.

Langdragende stoffen

Er zijn geen goede of foute keuzes in het soort stof dat je selecteert, maar een paar soorten zorgen ervoor dat je langer kunt dragen. Een denim, keperstof, leer of zware meubelstof zorgt voor de beste slijtage van de stof. Buitenbanken hebben een weerbestendige stof nodig, zoals die van Sunbrella. Sommige hiervan zijn ook geschikt voor gebruik binnenshuis.

Bestel stofmonster

De meeste online winkels bieden proefstoffen aan voor een paar dollar. Het is altijd een goed idee om een stofmonster te hebben om te vergelijken met uw bank voordat u bestelt. Kleuren van computerschermen komen soms niet perfect overeen met de kleuren van de stof. De verlichting verschilt van huis tot huis en dit kan ook de kleuren beïnvloeden.

Ritsen versus elastiek

Elastische hoezen zijn doorgaans goedkoper dan hoezen met ritssluiting. Het gebruikte elastiek moet strak genoeg zijn om een goede pasvorm te bieden. De meeste bedrijven gebruiken voldoende materiaal en vermelden op hun website dat de stof de achterkant van het kussen gedeeltelijk bedekt. Deze twee factoren zijn belangrijk, anders kunnen de hoezen tijdens het zitten voortdurend van het kussen glijden. Een hoes met ritssluiting laat eenvoudigweg niet los van een kussen, waardoor dit vaak de beste keuze is voor vervangende hoezen.

DIY-kussenhoezen

Als je naaivaardigheden hebt, is het maken van je eigen kussenhoezen een geweldig alternatief voor het kopen ervan.

Om je eigen bankkussenhoezen te maken:

  1. Verwijder de oude kussenhoezen van je bank. Doe dit zorgvuldig, aangezien u ze als sjabloon voor uw nieuwe omslagen gaat gebruiken. De beste manier om ze te verwijderen is door één naad uit elkaar te knippen en vervolgens de vulling of het kussen uit de hoes te halen.
  2. Snijd nieuwe stof volgens de maat en vorm van de oude. Je kunt de oude stukken gebruiken als patroon voor je nieuwe kussenstof.
  3. Plaats de nieuwe stukken stof aan elkaar met de zijkanten van de stof naar elkaar toe.
  4. Voeg met een naaimachine een ritssluiting toe aan het achterste gedeelte van het kussen. Als je geen ritssluiting wilt, laat de achterkant dan open zodat deze met de hand kan worden dichtgenaaid zodra het schuimkussen is geplaatst. Misschien geeft u er de voorkeur aan om aan beide zijden een strook klittenband te naaien voor een gemakkelijke sluiting.
  5. Naai de andere drie zijden aan elkaar met een naad van 1/2 inch (of dezelfde naadbreedte als de originele kussens).
  6. Zodra je het kussen intact hebt, naai of rits je de resterende naad dicht.

Het vervangen van covers is kosteneffectief

Het kopen van vervangende kussenhoezen voor je bank is een geweldig alternatief voor het vervangen van een heel meubelstuk, alleen maar omdat de kussens aan vervanging toe zijn. Het is ook goedkoper dan uw bank naar een stoffeerder te brengen en hem volledig te laten herstellen in een nieuwe stof. Nieuwe kussenhoezen bieden je de mogelijkheid om snel een make-over te stylen zonder je budget te verpesten.