Varsity Letterman jaspatches

Inhoudsopgave:

Varsity Letterman jaspatches
Varsity Letterman jaspatches
Anonim
Letterman-jaspatches
Letterman-jaspatches

Varsity letterman-jaspatches gaan veel verder dan de typische initialen van je middelbare school of gewoon de sport die je beoefent. Je kunt je Letterman-jas personaliseren met een verscheidenheid aan patches die aansluiten bij jouw interesses, zowel op sportief, academisch gebied als daarbuiten.

Typische Varsity Letterman jaspatches

Als je eenmaal een Letterman-jasje hebt, zijn er verschillende patches die je erop kunt plakken. Over het algemeen zal uw school zich houden aan een bepaalde stijl of manier van aanbrengen van pleisters. De meeste patches worden tijdens een prijsuitreiking aan de studenten uitgedeeld. Er zijn verschillende patches die over de hele linie als "typisch" worden beschouwd en die waarschijnlijk op de meeste Letterman-jassen te vinden zijn.

chevrons

Normaal gesproken wordt er een chevron uitgedeeld voor elk jaar dat een speler zich aan de sport heeft verbonden. Je kunt elk jaar algemene punthaken uitdelen, maar je kunt ook sportspecifieke punthaken uitdelen. Op deze punthaken staan de staven die jaren van toewijding voorstellen, plus het sportsymbool - of het nu een honkbal, hockeystick of pompon is. Een nadeel van het hebben van sportspecifieke punthaken is dat als je een atleet hebt die gedurende alle vier de jaren van de middelbare school aan verschillende activiteiten deelneemt, het jasje er rommelig uit kan zien. Opgemerkt moet worden dat de punthaken over het algemeen niet jarenlang worden toegekend aan een varsity-team, maar gewoon jarenlang de sport spelen op de middelbare school. Chevrons worden over het algemeen op de mouw gedragen.

Grote letters en mascottes

Een grote letter wordt meestal op de voorkant van je jas gedragen. De brief is meestal de eerste letter van uw school. Studenten van "Gateway High School" zouden bijvoorbeeld een "G" op de voorkant van de jas hebben. Op sommige scholen waar letterjasjes worden aangeboden voor zowel academische, muzikale als atletische bezigheden, kunnen de letters in stijl variëren. Een leerling van een fanfare kan dus een brief in Oud-Engelse stijl hebben, terwijl een atleet een blokletter kan hebben. Mascottes maken ook deel uit van het traditionele Letterman-jack en worden over het algemeen op maat gemaakt en besteld door de school of de boosterclub.

Herdenkingspatches

Staat uw school op de eerste plaats in de staat? Heb jij dit jaar de conferentietitel gewonnen? Heb je een speciale scrimmage of wedstrijd na het seizoen bijgewoond? De meeste scholen delen herdenkingspatches uit die het gespeelde seizoen en de titel of het evenement aangeven. Deze patches worden meestal op de mouw gedragen.

Grote rugpatches

Deze patches lopen meestal over de rug en geven de naam van de mascotte aan, of een activiteit zoals "cheerleader" of "marching band". Niet elke leerling krijgt een patch voor op de achterkant, maar deze is meestal gereserveerd voor speciale groepen binnen de algemene atletiekorganisatie van de school.

Activiteits- en sportpatches

De meeste activiteiten en sporten hebben een universeel symbool. Twee maskers symboliseren bijvoorbeeld vaak drama. Sport kan vaak worden gesymboliseerd met de bal in het spel, of een klein figuurtje van een persoon die een activiteit uitvoert zoals duiken of zwemmen. De meeste atleten krijgen een sport- of activiteitenpatch voor elke buitenschoolse activiteit waarbij ze betrokken zijn.

patches naaien op de gemakkelijke manier

NOZodra je je patches hebt verdiend, moet je ze op je jas plakken! Hier is een snelle manier om met minimale inspanning professionele resultaten te behalen.

Je hebt nodig:

  • Stitch Witchery, Liquid Stitches of een soortgelijk zelfklevend product zonder naaiwerk
  • Draad die coördineert met de patch

Volg deze stappen:

  1. Gebruik de Liquid Stitch, Stitch Witchery of een ander zelfklevend product op de achterkant van uw patch en plak de patch vervolgens op de gewenste plaats op de jas.
  2. Volg de lijminstructies en wacht een volledige dag voordat u gaat naaien. Door stap voor stap te werken, wordt het naaien gemakkelijker en blijft de patch beter zitten.
  3. Kies een draadkleur die overeenkomt met de kleur van de rand van het lapje.
  4. Gebruik een zweepsteek om de patch op zijn plaats te naaien. Omdat het al aan het jasje is geplakt, hoef je niet in superkleine intervallen te naaien.

Waar kun je Varsity Letterman-jaspatches kopen

De meeste bedrijven die jassen verkopen, verkopen ook de patches. Hier zijn echter een paar uitgebreide bronnen:

  • Custom Chenille Patches is een van de meest uitgebreide plaatsen die gespecialiseerd is in zowel op voorraad als op maat gemaakte patches voor Letterman-jassen.
  • Mount Olympus Awards is een goedkopere optie en biedt een standaardset patches die kunnen worden aangepast met specifieke details. Ze verkopen ook sportspelden en een grote verscheidenheid aan letterinzetstukken (geborduurde patches die op de hoofdletter van de jas staan.)