Strandkamperen in New Jersey: waar te beginnen

Inhoudsopgave:

Strandkamperen in New Jersey: waar te beginnen
Strandkamperen in New Jersey: waar te beginnen
Anonim
Ongebruikelijke opname van een wazige Barnegat-vuurtoren met scherpe duinvegetatie op de voorgrond
Ongebruikelijke opname van een wazige Barnegat-vuurtoren met scherpe duinvegetatie op de voorgrond

Als je niet kunt kiezen tussen het strand en het bos, kan een strandkampeertrip in New Jersey je het beste van twee werelden bieden. In plaats van in een hotel aan de oceaan te verblijven, kunt u op een camping verblijven die op enkele minuten afstand van het strand ligt, maar toch een heel ander soort vakantie biedt. De kuststeden van New Jersey hebben strikte regels die mensen na een bepaalde tijd van de nacht niet op het strand toelaten, maar zodra je een korte afstand van het strand aflegt, zijn er verschillende campings waar je rekening mee moet houden.

Strandcamping in New Jersey vinden

De onderstaande campings zijn gezinsvriendelijke campings in de buurt van een Jersey Shore-strand. Alle genoemde campings zijn huisdiervriendelijk en bieden draadloos internet, toiletfaciliteiten en een eigen kampwinkel. De meeste zijn alleen geopend tijdens de warmere maanden tussen april en oktober. Tijdens het hoogseizoen aan het strand kan het erg druk zijn, dus het is erg belangrijk om ruim van tevoren te reserveren. Enkele van de beste opties om te kamperen vlakbij het strand in New Jersey zijn:

Avontuurgebonden Kaap Mei

Fietsen in silhouet, gestut aan de rand van de promenade, tegen de achtergrond van een druk strand in de zomer.
Fietsen in silhouet, gestut aan de rand van de promenade, tegen de achtergrond van een druk strand in de zomer.

Adventure Bound Cape May komt het dichtst in de buurt van daadwerkelijk kamperen op Wildwood Beach in de omgeving van Cape May. Deze grote, luxe camping biedt meer dan 550 campings, inclusief plaatsen met volledige aansluiting en plaatsen met alleen water en elektriciteit. Sommige locaties hebben alleen stroom van 30 ampère, terwijl veel plekken elektriciteit van 50 ampère bieden.

Deze camping heeft ook enkele tentplaatsen zonder aansluitingen. Ze bieden reeds ingerichte huurcampers en hutten aan. Voorzieningen zijn onder andere een zwembad, een skatepark, een recreatiezaal, een speeltuin, een filmhoek en een fietspad naar de stad (en het strand). Ze hebben een speciaal speelveld, evenals een volleybalveld en een plek om hoefijzers te spelen. Neem voor prijzen contact op met de campinguitbaters via de website.

Atlantic City North Familiecamping

Atlantic City gelegen aan de kust van Jersey
Atlantic City gelegen aan de kust van Jersey

De Atlantic City North Family Campground ligt net buiten Atlantic City en is een van de weinige campings in New Jersey vlakbij het strand die het hele jaar door geopend is. Het is slechts 15 minuten rijden van de camping naar Long Beach Island (LBI); gasten kunnen LBI-passen verkrijgen op de camping.

De camping heeft 150 plaatsen, inclusief plaatsen met volledige aansluiting met 50 ampère stroom en plaatsen met alleen water en elektriciteit. De camping biedt ook tentplaatsen zonder aansluitingen, evenals verhuur van kampeerhutten en lodges. Voorzieningen zijn onder andere een hondenpark, een zwembad, een speelkamer, een minigolfbaan, een speelkamer en een speeltuin. Sportactiviteiten omvatten basketbal, sjoelbak, volleybal en hoefijzers. Prijzen variëren van $ 55 per nacht voor een tentplaats zonder aansluitingen, tot camperplaatsen met volledige aansluitingen en 50 ampère stroom voor $ 78 per nacht.

Beachcomber Camping Resort

De zonsopgang boven het strand in Stone Harbor, NJ.
De zonsopgang boven het strand in Stone Harbor, NJ.

Als je op Beachcomber Camping Resort verblijft, kun je vanaf de camping via het Cape May-fietspad naar het strand fietsen. Ze bieden sites met volledige aansluiting en sites met elektriciteit, water en kabel. Sommige grotere locaties hebben een stroomsterkte van 50 ampère; anderen hebben een service van 30 ampère.

Ze verhuren ook tipi's, hutten, kleine huisjes en parkmodeltrailers. De 100 hectare grote camping heeft een snackbar, een ijscabana, twee zwembaden, een fitnesscentrum, een hondenpark, een speeltuin en een clubhuis waar kinderen niet mogen komen. Er zijn ook twee zoetwatermeren, waar gasten hun eigen of gehuurde kano's, kajaks, paddleboards of waterfietsen kunnen gebruiken. Er zijn ook verhuur van golfkarretjes beschikbaar. Buitenactiviteiten zijn onder meer hoefijzers, volleybal, sjoelbak en basketbal. De tarieven variëren afhankelijk van het seizoen en de voorzieningen. Neem contact op met de exploitanten van de camping of kijk op de website van het resort voor meer informatie.

Ocean View Resort

Zandduinen, hek en hotels rond Wildwood, NJ
Zandduinen, hek en hotels rond Wildwood, NJ

Het Ocean View Resort in New Jersey is een prachtige camping van 180 hectare, gelegen tussen Wildwood en Atlantic City. De camping heeft meer dan 1.100 kampeerplaatsen en ligt op slechts 5 km van het strand. Al hun locaties hebben een vuurring en een picknicktafel, evenals volledige aansluitingen.

De meeste locaties hebben elektriciteit van 20/30 ampère, hoewel sommige ook stroom van 50 ampère hebben. De meeste sites zijn weer actief, hoewel ze wel een aantal grote pull-through-sites hebben. De camping heeft een vismeer met een eigen strand en paviljoen. Voorzieningen zijn onder andere een splashpad, een zwembad, een minigolfbaan, meerdere speeltuinen, arcadespellen, waterfietsverhuur en meer. Tot de sportmogelijkheden behoren tennis, basketbal, sjoelbak, volleybal en softbal. De campingtarieven variëren afhankelijk van het seizoen en de voorzieningen. Bekijk de tarieven op de website van de exploitant.

Zonretraites Avalon

Een ochtendzonsopgang met de onlangs verlengde vissteiger in Avalon, NJ.
Een ochtendzonsopgang met de onlangs verlengde vissteiger in Avalon, NJ.

Sun Retreats Avalon, voorheen Timber Lake Camping Resort genaamd, ligt in de buurt van Avalon Beach in New Jersey. De familiegerichte camping beschikt over tent- en camperplaatsen, evenals huurhutten. De meeste locaties hebben volledige aansluitingen, hoewel er enkele water-/elektriciteitslocaties beschikbaar zijn.

Sommige locaties hebben een stroomsterkte van 30 ampère, terwijl andere een service van 50 ampère bieden. De camping heeft een prachtig meer, waar u ter plaatse kajaks en paddleboards kunt huren. Er zijn ook verhuur van golfkarretjes beschikbaar. Voorzieningen zijn onder andere een snackbar, een omheind dierengedeelte, een zwembad, een speelhal en een midgetgolfbaan. De meeste tarieven voor camperplaatsen variëren van $66 tot $73 per nacht, afhankelijk van de voorzieningen.

Sun Retreats Cape May

Vissersvloot van Cape May
Vissersvloot van Cape May

Er is ook een Sun Retreats-camping in Cape May. Sun Retreats Cape May beschikt over doortrek- en back-in-plaatsen met volledige aansluiting en elektriciteit van 30 of 50 ampère. Ze hebben ook back-in-campings met alleen water en elektriciteit, die perfect zijn voor pop-ups en andere kleine campers of tenten.

De camping heeft een snackbar en speelhal, samen met een zwembad en een meer met zandbodem waar gasten in kunnen zwemmen. Het meer heeft glijbanen en een strand, waar gasten kunnen loungen en ontspannen. Ze organiseren vaak speciale evenementen aan het meer, zoals muziek of films. Er is zelfs een mini-bioscoop en een tennisbaan waar de gasten van kunnen genieten. Tarieven per nacht variëren van $ 56 tot $ 58.

Verpakking voor NJ Beach Camping

Wanneer u zich voorbereidt op uw strandkampeertrip in New Jersey, moet u de gebruikelijke kampeerbenodigdheden inpakken, zoals uw tent (tenzij u met een camper reist), slaapzak, koelbox en picknickborden. Er zijn echter ook enkele extra's die u moet meenemen om ervoor te zorgen dat uw reis plezierig is:

  • Insectenspray- Dit is een goede zaak om op elke reis te hebben, vooral als je in de buurt van het water bent. Waar water is, is er meestal een grote concentratie muggen.
  • Sunblock - Campings in de buurt van stranden hebben mogelijk niet zoveel bomen als traditionele beboste campings, waardoor de hoeveelheid schaduw kan afnemen. Hoe dan ook, je hebt zonnebrandcrème nodig als je naar het strand gaat.
  • Strandspullen - Wat heeft het voor zin om vlakbij het strand te kamperen als je niet naar de oceaan gaat? Neem je zwempak, handdoek, sandalen, een strandhoed en alle andere strandvakantie-kampeerlijstitems mee die je nodig hebt.
  • Waslijn - Je wilt je natte zwemkleding en handdoeken ergens ophangen, zodat ze niet in je tent of camper gaan stinken. Een andere optie is een draagbaar droogrek, of, in noodgevallen, het dak van de auto.

Geniet van kamperen dicht bij het strand in NJ

Het zal moeilijk zijn om een mogelijkheid te vinden om direct op het strand in New Jersey te kamperen, tenzij je een evenement bijwoont zoals Beach Jam, waar scouts zich verzamelen op Wildwood Beach om te kamperen en te werken aan hun oceanografische verdienste-badges. Maar zoals je zou verwachten in een staat met een kustlijn van 200 kilometer (plus eilanden voor de kust!), Zijn er een aantal geweldige plekken om te kamperen vlakbij het strand. Als u een strandtrip naar de Jersey Shore wilt maken en liever in een tent of camper kampeert dan in een hotel verblijft of een strandhuis huurt, zijn de hierboven genoemde campings perfecte opties om te overwegen. Als ze allemaal volgeboekt zijn en u meer opties nodig heeft, neem dan contact op met de Jersey Shore Kamer van Koophandel.

Aanbevolen: