Vaderdag Snackmix

Inhoudsopgave:

Vaderdag Snackmix
Vaderdag Snackmix
Anonim

Persoonlijke Vaderdag Snackmix

Afbeelding
Afbeelding

Als je op zoek bent naar een cadeau dat net zo uniek is als de man zelf, maak dan voor papa een Vaderdag-snackmix! Om een snackmix te maken, heb je twee opties: gebruik voedsel dat op de een of andere manier de speciale vader in je leven symboliseert, of gebruik zijn favoriete voedsel. Mixen die de twee elementen combineren zijn waarschijnlijk de beste.

Er zijn geen vaste regels over hoeveel van elk ingrediënt je moet gebruiken. Gebruik gewoon je eigen oordeel en voeg meer van papa's favorieten toe. Je wilt minimaal 2 kopjes totale snackmix hebben.

Het zoete spul

Afbeelding
Afbeelding

Als papa een echte lieverd is (of een zoetekauw is), gebruik dan snoep prominent in zijn Vaderdag-snackmix. M &M's zijn een populaire keuze, maar andere snoepjes kunnen ook werken:

  • Met chocolade bedekte amandelen
  • Miniatuurrepen
  • Hershey's knuffels of kusjes (om de knuffels en kusjes te symboliseren die papa je geeft)
  • Met chocolade bedekte kersen

Praat met zijn gekke kant

Afbeelding
Afbeelding

Is papa een beetje maf? Diverse noten spreken tot zijn nootachtige kant! Kies een of meer van de volgende opties:

  • Pinda's
  • Hazelnoten
  • Macadamianoten
  • Amandelen
  • Pistachenoten
  • Walnoten

Eer je opvoeding

Afbeelding
Afbeelding

Papa heeft zijn leven gewijd aan het opvoeden van jou, dus gooi er wat rozijnen in.

Teddybeervaders

Afbeelding
Afbeelding

Is papa een teddybeer van een man? Eer zijn knuffelige kant met een paar eetbare teddyberen. Gummyberen en Teddy Grahams zijn beide geweldige keuzes, dus kies degene die papa het leukst vindt.

Kleurrijke man

Afbeelding
Afbeelding

Heeft papa een kleurrijke persoonlijkheid? Spuit dan wat kleur in zijn snackmix. Fruitloops zijn een manier om dat te doen. Star Bursts en Skittles zijn andere goede keuzes.

Crack Up voor Crackers

Afbeelding
Afbeelding

Als papa een grappige jongen is, voeg dan crackers toe voor de manier waarop hij je in de maling neemt. Gebruik Goldfish, Ritz, Cheezits, Graham Crackers of papa's favoriet.

Proost op papa

Afbeelding
Afbeelding

Voeg wat cheerios toe voor de manier waarop papa's vrolijke persoonlijkheid je altijd opvrolijkt.

Voeg een cadeau toe

Afbeelding
Afbeelding

Voeg een Vaderdagcadeau toe aan je snackmix. Een kompas is een bijzonder en passend geschenk, aangezien papa je probeert te helpen richting te vinden in het leven. Elk klein cadeautje waar papa dol op zou zijn, zou hier goed voor werken.

Presentatie is de sleutel

Afbeelding
Afbeelding

Je mix is gemaakt. Hoe ga je het aan papa geven? Giet het niet in een kom, maar presenteer het op een manier die net zo bijzonder is als de mix. Versier een kleine doos, miniatuurschatkist, busje of papieren zak. Bevestig linten of strikken, teken er afbeeldingen op of lijm andere ontwerpelementen op.

Je kunt ook een grote koffiekop personaliseren en die gebruiken om je snackmix in te bewaren. Het zijn twee cadeaus in één!

Een kaart maakt het cadeau compleet

Afbeelding
Afbeelding

Geen cadeau is compleet zonder een kaart, dus maak een speciaal cadeau voor papa. Karton, constructiepapier of indexkaarten zijn hiervoor allemaal geschikt. Laat uw kinderen een speciaal briefje schrijven of een tekening op één kant maken; aan de andere kant, schrijf iets in deze zin:

Teddy Grahams voor je grote beerknuffels

Crackers voor de manier waarop je me in de maling neemt

M &M's omdat je zo'n lieverd bent

Een kompas voor de manier waarop jij mij leidtEn dat allemaal omdat ik van je hou!