Waarom kamperen in South Carolina State Parks een verstandige keuze is

Inhoudsopgave:

Waarom kamperen in South Carolina State Parks een verstandige keuze is
Waarom kamperen in South Carolina State Parks een verstandige keuze is
Anonim
Drie tenten opgezet in het zand met de ondergaande zon in de verte
Drie tenten opgezet in het zand met de ondergaande zon in de verte

South Carolina is een kroonjuweel van het zuidoostelijke ecologische landschap. Gelukkig zijn er 47 staatsparken verspreid over de hooglanden en laaglanden om te proeven van alles wat het zuidoosten te bieden heeft, en een van de meest populaire manieren om dat te doen is door te kamperen in een van de staatsparken van South Carolina. Met meer dan 3.000 campings en duizenden recreatieve activiteiten om uit te kiezen, zijn de staatsparken van South Carolina enkele van de beste plekken om te kamperen in het zuidoosten van Amerika.

De onmiddellijke aantrekkingskracht van de staatsparken van South Carolina

Volgens Phil Gaines, voormalig directeur van de South Carolina State Park Service, legt hij de onmiddellijke aantrekkingskracht van de staatsparken van South Carolina voor kampeerliefhebbers uit: "staatsparken zijn betaalbaar en, belangrijker nog, een geweldige plek om creëer en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Vaak herinneren deze nieuwe herinneringen ons aan herinneringen aan onze kindertijd." Parken met veel verkeer, zoals Myrtle Beach, worden vaak bezocht door gezinnen, wat deze intergenerationele ervaring binnen de parken stimuleert, waardoor bezoekers jaar na jaar terugkomen.

Myrtle Beach State Park, Zuid-Carolina
Myrtle Beach State Park, Zuid-Carolina

Milieudiversiteit is een van de grootste sterke punten

Gaines legt uit dat South Carolina "gezegend is met een grote diversiteit, de bergen, de meren en de kust." In tegenstelling tot andere staten die een bijzonder milieukenmerk hebben, beschikt South Carolina over kuststranden, ongeëvenaarde uitzichten op de Blue Ridge Escarpment en glooiende heuvels ertussen. Neem een duik in enkele watervallen en schilderachtige meren in het binnenland of wandel door de Appalachen tijdens uw verblijf in het staatsparksysteem van South Carolina.

Table Rock State Park in Zuid-Carolina
Table Rock State Park in Zuid-Carolina

Kamperen in de parken is gemakkelijker dan ooit

Nadat ze substantieel hebben geïnvesteerd in het updaten van hun digitale profiel, zijn de campings in de staatsparken in South Carolina gemakkelijker toegankelijk en gemakkelijker te reserveren dan ooit tevoren. Momenteel kunt u één van de 3.000 campings op 36 van hun kampeervriendelijke parken reserveren op hun website of op een parklocatie zelf. Reserveren kan een jaar en een maand van tevoren, maar houd er rekening mee dat u bij sommige parken een plek voor minimaal twee nachten moet reserveren. Hoewel het parksysteem geen reclame maakt voor de huidige tarieven, kunt u voor de prijzen van elk park een gratis nummer (866-345-7275) bellen. Enkele van de beste parken waar u campings kunt reserveren zijn Edisto Beach, Myrtle Beach en Table Rock.

Prachtige onverharde weg omgeven door hoge weelderige bomen
Prachtige onverharde weg omgeven door hoge weelderige bomen

Er zijn accommodaties voor iedereen

Kampeerders van alle ervaringsniveaus kunnen genieten van het staatsparksysteem van South Carolina. Misschien ben je een doorgewinterde kampeerpurist die de voorkeur geeft aan primitieve campings, of ben je een informele kampeerder die het comfort van een hut of villa wil. Ongeacht uw situatie, de parken in South Carolina hebben campings die aan al uw behoeften voldoen. Een aantal van de parken heeft kampeerplaatsen die zijn aangewezen voor campers, een overloop voor tenten, en een paar hebben zelfs campings die speciaal zijn ontworpen voor ruiters om hun paarden mee te nemen. Van de 36 parken die zijn uitgerust om te kamperen, hebben alleen deze veertien de hoogwaardige hutten/villa's waar niet-traditionele kampeerders mogelijk naar op zoek zijn:

  • Barnwell
  • Cheraw
  • Devils Fork
  • Dreher-eiland
  • Edisto-strand
  • Givhans Ferry
  • Hickory-knop
  • Hunting Island
  • Keoweee-Toxaway
  • Myrtle Beach
  • Oconee
  • Poinsett
  • Santee
  • Tafelrots
Meer en berg in Table Rock State Park South Carolina
Meer en berg in Table Rock State Park South Carolina

Er is een staatspark voor elke buitenactiviteit

Gegeven het feit dat het staatsparksysteem van South Carolina zo enorm verschilt van regio tot regio, zul je altijd een park kunnen vinden om te kamperen waar je favoriete activiteit plaatsvindt. Om uw keuze te beperken, volgen hier enkele soorten campers die er zijn en de parken die daar het beste bij passen:

  • Ben je dol op de bergen, wandelen en de bladeren van kleur zien veranderen? Ga naar Table Rock, Caesars Head of Devils Fork.
  • Houd je van het zand en surfen en voel je de golven op je tenen? Bezoek Myrtle Beach, Edisto Beach of Hunting Island.
  • Vind je het leuk om een poging te wagen op een nieuwe golfbaan? Speel twee van de kampioenschapsbanen bij Hickory Knob of Cheraw.
  • Breng je graag evenveel tijd door in de natuur als in de steden? Probeer Sesquicentennial Park te verkennen.
  • Krijg je graag een geschiedenisles met je dagelijkse dosis natuur? Kampeer in de staatsparken Kings Mountain of Andrew Jackson.

De staat Palmetto kan niet verslagen worden

Met zijn ongelooflijke biodiversiteit, moderne voorzieningen en digitale platforms is het staatsparksysteem van South Carolina het te verslaan parkensysteem aan de oostkust als het gaat om van kamperen een leuke, uitnodigende, avontuurlijke en onvergetelijke ervaring te maken. Boek vandaag nog uw camping bij een van de vele staatsparken in South Carolina.

Aanbevolen: