Anoniem sms'en

Inhoudsopgave:

Anoniem sms'en
Anoniem sms'en
Anonim
Sms'en op mobiele telefoon
Sms'en op mobiele telefoon

Onder normale omstandigheden wordt uw telefoonnummer weergegeven telkens wanneer u een sms-bericht verzendt. Er zijn echter manieren om uw mobiele nummer te verbergen. Als je niet wilt dat de ontvanger weet wie je bent, stuur dan een anoniem sms-bericht.

Onder een sluier van geheimhouding

Normaal gesproken wordt uw telefoonnummer weergegeven. Bij een telefoonoproep wordt uw telefoonnummer weergegeven als de ontvanger over nummerherkenning beschikt. In de meeste rechtsgebieden kunt u uw beller-ID verbergen als u uw oproep voorafgaat met 67. Dit werkt niet met sms, maar er zijn manieren om te profiteren van anoniem sms'en. U mag de technologieën echter niet gebruiken om anonieme sms-berichten voor illegale doeleinden te verzenden.

Anoniem sms'en

Zelfs als u een onbeperkt sms-abonnement heeft, wilt u misschien niet dat de ontvanger uw mobiele telefoonnummer traceert. Hoewel het proces voor anoniem sms'en niet zo naadloos verloopt als het verzenden van een gewoon sms-bericht, is het vergelijkbaar met sommige services waarmee u een gratis sms-bericht kunt verzenden. Het is echter belangrijk op te merken dat u de draadloze provider van de ontvanger moet kennen.

E-mail een sms-bericht met AT&T

Als u een anoniem sms-bericht wilt sturen naar iemand die zich heeft geabonneerd op AT&T, is het mogelijk om dat bericht via e-mail te verzenden in plaats van via een conventionele sms-interface. Het sms-bericht kan uw e-mailadres onthullen, maar met zoveel gratis e-maildiensten die er zijn, zou het niet moeilijk zijn om voor dit doel een paar gratis accounts aan te maken.

  1. Open de e-mailclient of service van uw keuze.
  2. Stel een nieuw bericht op en adresseer dit aan [email protected], waarbij u "nummer" vervangt door het 10-cijferige draadloze telefoonnummer (bijvoorbeeld [email protected]).
  3. Het bericht moet in totaal minder dan 160 tekens bevatten om correct als sms te kunnen worden verzonden.
  4. Verstuur de e-mail zoals normaal en de ontvanger zal deze als sms-bericht ontvangen.

Meer informatie kunt u vinden op de AT&T Wireless Support-pagina.

Verizon-e-mailgebaseerde sms-berichten

U kunt ook per e-mail een anoniem sms-bericht naar een Verizon-klant sturen.

  1. Begin met het schrijven van een nieuw bericht in uw e-mailclient.
  2. In het veld 'Aan' stelt u de ontvanger in als [email protected], waarbij u 'telefoonnummer' vervangt door het 10-cijferige mobiele nummer van de ontvanger (bijvoorbeeld [email protected]).
  3. Verstuur het bericht zoals normaal.

T-Mobile e-mail naar sms

Het proces voor het verzenden van een sms-bericht naar een T-Mobile-klant omvat ook het gebruik van een bijbehorend e-mailadres.

  1. Open een nieuw bericht in uw e-mailclient.
  2. Elk mobiele T-Mobile-nummer heeft een bijbehorend e-mailadres. Dit e-mailadres is 10cijferig [email protected], waarbij '10cijferig nummer' wordt vervangen door het 10-cijferige telefoonnummer van de persoon (bijvoorbeeld [email protected]).
  3. Verstuur de e-mail zoals gewoonlijk.

E-mail naar tekst met Sprint PCS

Elk Sprint PCS mobiele nummer heeft een bijbehorend e-mailadres. Een sms-bericht verzenden via e-mail:

  1. Begin met het opstellen van een nieuw e-mailbericht in uw client of software naar keuze.
  2. Adresseer de e-mail naar [email protected], waarbij u 'nummer' vervangt door het 10-cijferige mobiele nummer van de ontvanger (bijvoorbeeld [email protected]).
  3. Verstuur het bericht.

Bell Mobility Web Messaging

Als de ontvanger een Canadees mobiel nummer bij Bell Mobility heeft, kunt u een sms-bericht verzenden via de Bell Mobility Web Messaging-pagina zonder dat u een nieuw e-mailbericht hoeft op te stellen.

  1. Open een webbrowser en ga naar txt.bell.ca/bell/en.
  2. Voer de 10-cijferige mobiele nummer(s) in waarnaar u het bericht wilt sturen. Je kunt hetzelfde bericht naar maximaal 10 telefoonnummers sturen.
  3. Typ uw bericht. In het veld zijn maximaal 1.000 tekens toegestaan, maar dit wordt in meerdere sms-berichten verdeeld als u meer dan 160 tekens gebruikt.
  4. Bevestig dat u geen robot bent door op de juiste knop in de reCAPTCHA-widget te klikken.
  5. Klik op de blauwe knop 'Verzenden'.

Stuur een bericht met Telus Mobility

Terwijl Telus ooit een webgebaseerde interface aanbood voor het online verzenden van sms-berichten, werd die service in september 2015 stopgezet. Het is echter nog steeds mogelijk om een sms via e-mail te verzenden.

  1. Open een nieuw bericht in uw e-mailclient.
  2. Adres het bericht aan [email protected], waarbij u 'nummer' vervangt door het 10-cijferige telefoonnummer van de persoon die u een sms wilt sturen (bijvoorbeeld [email protected]).
  3. Verzenden zoals normaal.

Anonieme sms-mobiele apps

Er zijn veel redenen waarom u misschien een anoniem sms-bericht naar iemand wilt sturen. Naast de hierboven beschreven officiële oplossingen, kunt u ook enkele mobiele apps bekijken die ook anonieme sms-berichten mogelijk maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar Smiley Private Texting voor iPhone en MyPhoneRobot voor Android, als je een geheime sms wilt sturen.