Pep Rally-spelideeën

Inhoudsopgave:

Pep Rally-spelideeën
Pep Rally-spelideeën
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Een goede pep-rally biedt veel plezier, een opzwepende dosis schoolgevoel en een of twee goede pep-rally-spellen. Cheerleaders plannen en voeren deze spellen doorgaans uit met de hulp en supervisie van een adviseur of coach. Als je op zoek bent naar ideeën voor games en tips om je spirituele evenement samen te brengen, dan ben je hier aan het juiste adres!

Pep Rally-spellen om te spelen

Wees creatief en kijk of je enkele van deze spelideeën kunt verwerken in je volgende pep-rally.

Izzy Dizzy

Izzy Dizzy is een estafetteloop waarbij deelnemers rechtdoor een pad naar een honkbalknuppel rennen. De deelnemer zet de honkbalknuppel op het uiteinde, plaatst zijn/haar voorhoofd op het uiteinde en draait vervolgens tien keer rond de knuppel. Na het draaien slingert de deelnemer in een zigzagpatroon door kegels om terug te keren naar de startlijn. Let op: dit spel kan deelnemers duizelig maken, dus neem de veiligheidsmaatregelen zoals hieronder beschreven en speel op eigen risico.

Tips

  • Kies vier mensen uit elke klas.
  • Laat één cheerleader elke knuppel bekijken om er zeker van te zijn dat de deelnemers tien keer ronddraaien.
  • Zet de kegels op matten zodat de deelnemers zichzelf geen pijn kunnen doen als ze vallen.

Maak je klaar voor thuiskomst

Je kunt humor ook gebruiken om de stemming op te vrolijken. Voor dit spel wil je mensen naar voren roepen in partners; je hebt sets van twee nodig uit elke klas.(U kunt overwegen om de homecoming-rechtbank in te schakelen.) Laat de partners onderling beslissen wie op de stoel wil zitten en wie wil staan. De zittende partner moet zijn/haar handen opzij hebben en kan deze niet gebruiken. De partner die staat, wordt geblinddoekt en krijgt een tasje met cosmetica erin overhandigd. De blinde partner krijgt dan de opdracht om zijn/haar partner, die in de stoel zit, in te halen. Tips:

  • Kies zeer lichte make-up, zoals lippenstift, oogschaduw en blush.
  • Laat de eyeliner en mascara achterwege om het risico op prikken in de ogen te verminderen.
  • Voor een hilarische twist kun je iemand laten vertellen wat er vervolgens moet gebeuren, zoals: "Nu doe ik mijn lippenstift op", en "Nu ga ik een glas water drinken".
  • Beslis wie er het beste uitziet door tijdens de lessen de mooist opgemaakte partner aan te moedigen.
  • Misschien wil je wat babydoekjes bij de hand hebben, zodat de deelnemers zich daarna kunnen schoonmaken.

Tips voor Pep Rally-spellen

Over het algemeen moet je pep-rally-wedstrijden altijd plannen met de goedkeuring en het advies van een coach of faculteitsadviseur. Er kunnen veiligheidsproblemen zijn die u over het hoofd ziet, of regels waarvan u zich niet bewust bent. Bovendien zorgt het vooraf goedkeuren van uw spellen door een adviseur of coach er over het algemeen voor dat iedereen plezier zal hebben. In dit geval is het oude gezegde waar: "Meer hoofden zijn beter dan één". Houd ook enkele andere tips voor spelplanning in gedachten.

Houd het schoon - letterlijk

Spellen waarbij eieren, water of andere stoffen betrokken zijn, zijn vaak leuk en vermakelijk om naar te kijken. Het kan echter rommelig worden. Houd er rekening mee dat sommige stoffen de vloer van een gymzaal daadwerkelijk kunnen verpesten. Zelfs water kan het hardhout van een gymzaal vervormen. Als je iets rommeligs in Nickelodeon-stijl wilt doen, overweeg dan om een pep-rally te houden op een voetbalveld, waar de regen de resterende rommel zal opruimen.

Stimuleer vriendelijke rivaliteit

Schoolspirit heeft alles te maken met trots zijn op je school en je klas. Voel je vrij om te spelen op rivaliteit tussen klassen. Zorg er echter voor dat de rivaliteit vriendschappelijk is en niet uit de hand loopt. Kies deelnemers die een goed gevoel voor humor hebben en niet bekend staan als heethoofdig. Deze aandacht voor een klein detail kan leerlingen helpen conflicten te vermijden.

Hoe meer hoe beter

Plan rallyspellen waarbij zoveel mogelijk mensen betrokken zijn. Cheerleaders die niet daadwerkelijk de wedstrijden organiseren, zouden betrokken moeten worden om hun gedeelte van de sportschool luider te laten juichen.

Beloon de winnende klassen

Een geweldige manier om deelname aan te moedigen is het belonen van de winnende klassen. Dit kan zo simpel zijn als het gooien van snoep in een menigte waarvan de klas wint, of zo uitgebreid als een pizzafeestje voor de klas die de beste teamgeest toont.

Pep Rally-plezier

Onthoud dat het voornaamste doel van een pep-rally is om plezier te hebben en de schoolgeest te bevorderen. Vermijd het belachelijk maken van mensen en het vernederen ervan. Beschouw het als eerlijk spel om iemand te waarschuwen als er een rommeltje gaat ontstaan of als hij of zij in een gênante situatie terecht kan komen. Overweeg in het algemeen hoe u behandeld wilt worden in het bijzijn van de hele school en doe hetzelfde met uw speldeelnemers. Als u deze tips in gedachten houdt, zal iedereen een geweldige tijd hebben!

Aanbevolen: