Pep Rally Proost

Inhoudsopgave:

Pep Rally Proost
Pep Rally Proost
Anonim
Laat de rally beginnen met heel veel gejuich!
Laat de rally beginnen met heel veel gejuich!

Een goed cheerleadersteam heeft altijd genoeg pep-rally-gejuich in zijn arsenaal. Als je team geen speciaal gejuich heeft voor deze evenementen, probeer dan een paar van de onderstaande gejuich. Wees niet bang om deze originele ideeën te gebruiken en de woorden te veranderen om ze speciaal voor jouw school te maken.

Voorbeelden van Pep Rally Proost

Pep-rally's zijn altijd energieke evenementen, en ze bieden meestal de mogelijkheid om unieke gejuich te gebruiken die misschien niet altijd bij een bepaald sportevenement past. Met dat in gedachten is hier een greep uit de verschillende vormen van gejuich die je kunt gebruiken om de schoolgeest te bevorderen. Sommige zijn nog steeds algemeen genoeg om bij een wedstrijd te gebruiken, maar andere kunnen het beste worden gebruikt tijdens rally's die zich richten op speciale evenementen.

Een klassegeest juicht

Een pep-rally op een middelbare school is de ideale locatie om een cheer uit te voeren waarbij de individuele klassen in de spotlight staan, en het is een leuke afwisseling van simpelweg het promoten van het team. Hier is een toejuiching die je kunt gebruiken om een geestenwedstrijd op gang te brengen. De klas die het luidst juicht, wint. Houd er rekening mee dat u elke klas van tevoren hun antwoord moet leren, maar een paar eenvoudige regels zijn gemakkelijk genoeg om in een oogwenk op te pikken.

Klassegevecht Cheer

Cheerleaders: Wie heeft pit? (beker hand tegen oor)

Volle menigte: We hebben spirit! (wijs naar de menigte)

Cheerleaders: Eerstejaars sta op en laat het ons horen! (beweging naar de menigte om op te staan)

Eerstejaars: Eerstejaars rocken, daar bestaat geen twijfel over, (wijs naar de menigte)Als je het niet gelooft ons, hoor ons het gewoon schreeuwen! (Rechts K, Links K)

Herhaal de eerste drie regels van het gejuich en gebruik de volgende afwerkingen voor elk van de andere klassen.

Sophomores: Tweedejaarsstudenten zijn geweldig, er is geen debat (klaarpositie, touchdown)Luister maar beter naar ons gejuich, want we weten dat we beoordelen! (gebroken T, lage V, T, hoge V)

Juniors: Junioren zijn cool, omdat we het old school rocken, (klaarpositie, lage V, luchtgitaar)Wij doen het gejuich terwijl de rest van jullie kwijlt! (teenaanrakingssprong)

Senioren: Senioren regeren de school, ja wij ook. (klaar positie, dolken)We hebben veel meer pit dan de rest van jullie! (tumblinggedeelte, afhankelijk van welke tumblingvaardigheden je teamleden hebben)

Schoolgeest Proost

Hier zijn een paar gejuich die zich richten op de algemene schoolgeest.

Fe, Fi, Fo, Fum

Ja, we hebben gehoord wat er gaande is, (kom van hand naar oor en draai in cirkel)

Maar je kunt de Vikingen niet neerhalen.(wijs naar het bezoekersgedeelte en laat je zakken)

We spelen niet alleen voor de lol, (spring naar de voeten, gebroken T, rechter L)We zullen niet stoppen totdat we' ben nummer één (links L, houd rechterarm recht omhoog in een klap maar met één vinger opgetild om aan te geven dat het team nummer één is)

Fe, fi, fo, fum, (stam een halve stap vooruit met elk woord)

Blue Devils (of voer je eigen teamnaam in) luiden de waarschuwingstrommel! (doe alsof je drumt met twee onzichtbare drumstokken)

Fum, fo, fi fe, (stap een halve stap achteruit met elk woord)De Eagles (of voer de naam van een ander team in.) kunnen stop onze winnende aanval niet! (rechts diagonaal, links diagonaal)

Hoor je het?

Er zijn momenten waarop de pep-rally zo geïmproviseerd is dat je misschien geen tijd hebt om een thema te maken. In die gevallen kan een algemeen gejuich, bedoeld om het publiek enthousiast te maken, een heel eind komen.

Hoor je het? (kom met je rechterhand naar je rechteroor terwijl je met je rechtervoet naar voren stapt)

Hoor je de geest van de Panter? (stap achteruit met rechtervoet en beweeg armen in een T)

Als we Go zeggen, zeg je Panters (wijs met beide duimen naar de borst, wijs met wijsvingers naar de menigte)

Cheerleaders: Ga! (wijs naar de menigte)

Menigte: Panters!(herhaal totdat je drie keer "Ga, Panters!" hebt gezegd)

Nu hoor je het! (rechts K, links K)

Panther's geest! (herkie sprong)

Deze keer als je het geluid hoort (gebroken T, T, rechterhand naar rechteroor, lage V)

Ga staan en dans rond (steek beide armen op om de menigte te bewegen om op te staan, draait u zich in een eenvoudige cirkel)

Cheerleaders: Ga! (wijs naar de menigte)

Menigte: Panters!(herhaal totdat je drie keer "Go Panthers" hebt gezegd)

Ga, Panters! (eindig met sprong naar keuze)

Proost voor specifieke Pep Rally-evenementen

Thuiskomst

De meeste scholen hebben een heel speciale pep-rally om thuiskomst te markeren. Dit is meestal de plek waar de koningin van het bal en haar koning voor het eerst worden aangekondigd, dus het is leuk om dit feit te vermelden in een van je gejuich terwijl je het team aanmoedigt voor de overwinning.

Thuiskomstdag is eindelijk aangebroken, (klaarpositie, klap, klap, klap)

En dat alleen al is reden tot juichen. (boog en pijl naar rechts, pijl en boog naar links)

Laten we onze koning en koningin groeten, (groeten met rechterhand, linkerstoot, rechterstoot)En onze tegenstanders leren dat wij het winnende team zijn ! (voorwaartse uitval, staande positie met armen in T, eindigen met tuimelen)

Kampioenschap

Het naderen van de grote finale van een winnend seizoen verdient een speciaal gejuich om deze gelegenheid te markeren.

We hebben het hele seizoen hard gevochten (met onze vuisten omhoog alsof we ons klaarmaakten om te vechten)

En dat is de reden (dolken, lage touchdown)

We hebben de finale gehaald, (lage sluiting, til de sluiting op tot borsthoogte)

'Omdat onze scores zo aangenaam waren'. (T, rechts diagonaal)

We geven niet op. (links diagonaal)

We worden niet geslagen, (rechts L)

En tegen het einde van het spel (links L)We winnen het kampioenschap! (touchdown en trap met rechterbeen)

Introduceer de band

Het kan nooit kwaad om een paar rekwisieten aan de fanfare te geven, aangezien zij ook bezig zijn met het verhogen van de schoolgeest!

Hé daar Tigers (klaarpositie, T)

Begrijp je het, (lage V, T, hoge V)

We hebben de beste band (rechts K, links K)In het hele verdomde land! (rechter uitval, linker uitval)

Trompetten, trombones, drums en meer (doe alsof je een trompet bespeelt en speel dan op de drums)Luister hoe ze spelen omdat ze de partituur kennen! (teenaanrakingssprong)

Krijg input van het hele team

Zoals je kunt zien zijn er veel thema's die je kunt gebruiken als inspiratie voor frisse pep-rally-gejuich. Wees niet bang om te experimenteren en nieuwe cheers uit te proberen met de rest van het team. Soms wordt een middelmatig gejuich geweldig als andere leden hun ideeën aan de mix toevoegen. Het creëren van nieuw gejuich moet een samenwerkingsproces zijn waarbij iedereen zich betrokken en betrokken voelt. Vergeet niet een aantal geweldige bewegingen te choreograferen en misschien zelfs een paar stunts om je gejuich meer visuele impact te geven. Vergeet niet dat je publiek zowel kijkt als luistert, dus geef alles wat je hebt!

Aanbevolen: