Pep Rally-nummers

Inhoudsopgave:

Pep Rally-nummers
Pep Rally-nummers
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Terwijl de tribunes nog leeg zijn en voordat de studenten arriveren, wil je voorbereid zijn met een mooie selectie pep-rallyliedjes om het team en de studenten die vechtlust te geven.

Pep Rally-voorbereiding

Onthoud dat het doel van de pep-rally is om fans enthousiast te maken en het team enige motivatie te geven om hun best te doen en die fans tevreden te stellen. Om het publiek op het niveau te krijgen dat je nodig hebt om je b alteam aan te moedigen, wil je een mooie selectie van pep-rallyliedjes hebben die gemakkelijk door jou kunnen worden gezongen en door het publiek kunnen worden herhaald. Dit zijn meestal nummers die zo vaak voorkomen dat mensen ze elders hebben gehoord of die je in andere games hebt gespeeld.

Naast het voorbereiden van liedjes en gezangen, wil je ook nadenken over zaken als de schoolmascotte die er is om fans enthousiast te maken, hun aandacht vanaf het eerste moment te trekken en hun aandacht vast te houden. Zijn er bewegingen of dansbewegingen die je met het nummer wilt doen? Als dat zo is, probeer dan de bewegingen simpel te houden, zodat de fans mee kunnen juichen.

Als cheerleader zijn je medestudenten waarschijnlijk tieners of jonge volwassenen, tenzij je een professioneel team aanmoedigt. Dit betekent dat je concurreert met mobiele telefoons, sms'en, gesprekken met andere studenten, vriend/vriendin-drama, zorgen over lessen en een tiental andere dingen. Dit is de reden waarom je de best mogelijke nummers wilt kiezen, zodat ze met je mee kunnen juichen.

Beste Pep Rally-nummers

De beste nummers zijn vaak de bekendste nummers. Als het publiek de door jou gekozen nummers goed kent, zullen ze het na je herhalen, met je meezingen en je volumeniveau honderdvoudig of meer verhogen. Je schoolgevechtslied is een geweldige plek om te beginnen en veel cheerleaders kiezen ervoor om een pep-rally met dit lied te openen en er ook mee af te sluiten. Een goed vechtlied kan de hele toon van de pep-rally zetten en door dit lied simpelweg tijdens het spel te herhalen, kun je snel en gemakkelijk dat goede gevoel van kameraadschap en vastberadenheid krijgen.

Enkele van de meest voorkomende pep rally-nummers die je zult horen zijn:

  • " Whoomp Daar is het" door Tag Team
  • " Oog van de Tijger" door Survivor
  • " We Will Rock You" van Queen
  • " Boom Boom Pow" van Black Eyed Peas
  • " Maak je hierop klaar" 2 onbeperkt
  • " Wie liet de honden uit" door Baha Men
  • " Rock and Roll" van Gary Glitter
  • " Zombie Nation" door Kernkraft 400
  • " Pomp het volume op" door M/A/R/R/S
  • " Kracht" door Snap
  • " Ongelooflijk" door EMF

Verzin je eigen liedje

Je eigen pep-rallyliedje verzinnen is ook een hele goede optie. Door er zelf een te maken, kunt u er een kiezen die het beste bij uw school past. Eén optie is om samen met de muziekafdeling van je school een liedje te ontwikkelen. Het cheerleaderteam moet de teksten schrijven, maar kan vervolgens samenwerken met de muzikanten op school om een pittige beat te bedenken die goed werkt. Onthoud dat eenvoudig vaak het beste is en het gemakkelijkst te onthouden is. Als je wilt dat het nummer langer is, kun je het altijd herhalen.

Met zoveel goede nummers waaruit je kunt kiezen, zul je zeker het nummer vinden dat je school echt enthousiast maakt over de komende game. Vergeet niet dat je een nummer wilt kiezen dat je ook aan het begin van het balspel kunt spelen, om die opwinding opnieuw te creëren en de fans en het team klaar te maken om het spel te winnen of er in ieder geval veel plezier aan te beleven.

Aanbevolen: