Goede Feng Shui creëren voor uw veranda

Inhoudsopgave:

Goede Feng Shui creëren voor uw veranda
Goede Feng Shui creëren voor uw veranda
Anonim
moeder en dochter zitten op de stoep voor de veranda
moeder en dochter zitten op de stoep voor de veranda

Het creëren van goede feng shui voor je huis beperkt zich niet tot binnenshuis. Je voordeur wordt beschouwd als de monding van chi, waar alle positieve energie doorheen gaat. Wanneer u uw veranda feng shui verwelkomt, verwelkomt u harmonie en geluk door uw voordeur en uw huis binnen.

Declutter uw Feng Shui veranda

Rommel is de vijand van goede chi-energie. Dit principe is de meest fundamentele feng shui-verandaregel en ook de belangrijkste. Rommel in de veranda stopt de stroom positieve chi terwijl deze je huis probeert binnen te komen. Weggegooide en vergeten spullen zorgen voor chaos en stagnatie en zijn niet welkom voor uw gasten en voor goede chi. Als je een actief leven leidt, ontstaat er rommel. Om het op je veranda op te bergen, gebruik je aantrekkelijke opbergdozen of creëer je een routine van wekelijks opruimen om dingen te verwijderen die moeten worden bewaard of weggegooid.

Feng Shui-beelden voor uw veranda

Het toevoegen van een feng shui-beeld aan je veranda kan de positieve energie versterken, terwijl andere bescherming kunnen bieden tegen negatieve chi. Er zijn prachtige opties voor beide doeleinden, en deze kunnen eenvoudig worden toegevoegd door eenvoudige regels te volgen voor het kiezen van de juiste.

Schildpad:De schildpad is een vriendelijk symbool dat zowel binnen als buiten uw huis kan worden gebruikt. Net binnen de voordeur geplaatst, naar buiten gericht, trekt geluk aan. Buiten kan de feng shui-schildpad het beste worden gebruikt in de achtertuin, met uitzicht op de achterdeur.

Olifant: Er zijn twee soorten feng shui-olifantbeelden: de slurf omhoog of de slurf omlaag. De olifanten met de slurf omhoog trekken geluk aan en vieren dit, terwijl de olifanten met de slurf naar beneden het harde werk en de focus ondersteunen. Plaats je olifantenbeelden met de voorkant naar je voordeur gericht, zodat hun goede energie naar binnen stroomt.

Ganesh: Het Ganesh-beeld, met zijn olifantenkop, is een nuttig figuur voor degenen die het tentoonstellen. Het Ganesh-beeld staat bekend om het schenken van energie om obstakels te overwinnen en kan tegenover uw voordeur worden geplaatst om positieve beweging in uw leven uit te nodigen. In elke ruimte mag slechts één Ganesh-beeld worden gebruikt, omdat dit in meerdere gevallen als pech wordt beschouwd.

Foo Dogs: Foo (Fu) hondenbeelden worden in paren gebruikt en zijn een tijdloos feng shui-symbool van bescherming voor voordeuren. Plaats een mannelijke en vrouwelijke foo-hond aan weerszijden van uw deur voor evenwichtige yin-yang-energie op uw veranda. Als u vanaf uw voordeur naar buiten kijkt, wordt de reu links van u geplaatst, het vrouwtje rechts.

Verbeter Chi met windgong

windgong op de veranda van het huis
windgong op de veranda van het huis

Windgong is een van de meest erkende feng shui-verbeteringen of -behandelingen voor een huis. Feng shui is gebaseerd op de principes van chi-energie, wat zich in het Chinees verta alt naar lucht of adem. De beweging van lucht vormt de kern van het verbeteren van positieve chi-energie. Windgong is op unieke wijze behulpzaam bij het aantrekken van een goede chi-stroom in uw huis. Buiten uw voordeur geplaatst, begroet een windgong uw gasten en trekt de stroom goede chi naar uw veranda en door de voordeur.

Feng Shui voordeurkleuren

De voordeur is het middelpunt van uw veranda. Met behulp van de begeleiding van feng shui-elementen kunt u een mooie en veelbelovende kleur voor uw voordeur kiezen. Door de elementen ter inspiratie te gebruiken, kunt u de juiste kiezen, of u kunt een kleur kiezen die het soort goede energie stimuleert dat u naar uw veranda wilt lokken.

Beste kleuren voor Feng Shui-deuren

paarse voordeur
paarse voordeur
  • Rood:Deze kleur van het vuurelement nodigt uit tot geluk en overvloed. Rood is een populaire feng shui-deurkleur, omdat het welvaart aantrekt en vooral geluk brengt voor een huis op het zuiden.
  • Blauw: De kleuren van het waterelement trekken harmonieuze energie aan. Donker- of marineblauw is vooral goed voor het activeren van positieve energie voor een voordeur.
  • Bruin: Het aarde-element bruin biedt stabiele chi-energie. Als u uw houten deur niet kunt schilderen, kan het opfrissen met olie of een nieuwe beits de goede glans ten goede komen.
  • Groen: Kies deze houten elementkleur om een nieuw begin en voorspoed aan te moedigen. Mintgroen en olijfgroen zijn uitstekende kleurkeuzes voor de voordeur voor feng shui.
  • Paars: Deze leuke kleur trekt overvloed aan en stimuleert creatieve chi-energie met zijn vuurelement. Elke tint paars is acceptabel, inclusief zachtere tinten zoals lavendel en maagdenpalm.

Laat je deurmat tellen

welkomstmat bij de voordeur
welkomstmat bij de voordeur

Het is gemakkelijk om je deurmat over het hoofd te zien als je er elke dag op stapt. Deurmatten zijn een geweldige manier om een feng shui-veranda door middel van kleur te verfraaien als je je voordeur niet kunt schilderen. Hoewel deurmatten met grappige uitspraken leuk zijn, zorg er wel voor dat je deurmat de goede chi-energie en gasten niet vertelt dat ze niet welkom zijn. Als stap in de mond van chi van je huis, moet het uitnodigend en aantrekkelijk zijn.

Optimaliseer het pad naar uw veranda

De inspanning om goede energie uit te nodigen op uw veranda begint op het pad naar uw voordeur. Omdat rommel een vijand is van goede feng shui, is het uiterst belangrijk bij het naderen van uw huis. Misschien gebruikt u het voorpad misschien niet vaak als oprit of garage, maar het is het nuttigst om er minstens één keer per maand over te lopen met een frisse blik op rommel. Stervende planten, lege potten en verlaten projecten liggen vaak op de weg naar de veranda. Gebroken straatstenen en oneffen oppervlakken kunnen een veiligheidsrisico vormen, wat ook als slechte feng shui wordt beschouwd. Als je een ingebouwd sprinklersysteem hebt, is het goed om af en toe de reikwijdte ervan te controleren, omdat het door de loopbrug naar je huis kan dringen en je gasten en chi nat kan maken als ze dichterbij komen.

Stop niet bij uw veranda

Breng al die goede feng shui-energie die je op je veranda hebt gecreëerd naar je huis door je foyer op te nemen in de update. Door eenvoudige regels voor de feng shui-foyer te volgen, kunt u die gunstige chi-energie die van uw veranda naar uw huis stroomde, sturen.

Aanbevolen: