Ideeën voor kaarsenhouders van glasmozaïek

Inhoudsopgave:

Ideeën voor kaarsenhouders van glasmozaïek
Ideeën voor kaarsenhouders van glasmozaïek
Anonim

Mooie en kleurrijke glasmozaïek kandelaars

Afbeelding
Afbeelding

Kaarsenhouders van glasmozaïek bieden de kans om kleur toe te voegen en creativiteit in uw interieur te tonen. Of je nu geïnteresseerd bent in het kopen van een kandelaar om een leuke flair aan je tafel toe te voegen of je wilt leren hoe je je eigen mozaïekkandelaars kunt maken, deze afbeeldingen geven je volop ideeën en inspiratie.

Prachtige aardetinten

Afbeelding
Afbeelding

Sommige kandelaars passen bij elk interieur en zien er prachtig uit. Eén manier om een mooie, neutrale look te krijgen, is door aardetinten te gebruiken, zoals bruin, amber, diepbruin en zelfs enkele tinten groen. Deze geven een natuurlijk gevoel.

Mozaïek Votiefbekers

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Votiefkaarsenhouders van glasmozaïek zijn een mooi cadeau voor een vriend of collega. Ze zien er ook prachtig uit verspreid over een kamer of over een grotere tafel. Je kunt één tint gebruiken voor een samenhangende look, of met veel verschillende kleuren spelen voor een meer eclectische sfeer.

Mozaïek wandkandelaar

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Deze prachtige wandkandelaars zouden een elegante toevoeging aan je huis zijn. De sleutel hier is om de glaskleur eenvoudig te houden, zodat de schansen een subtiele en verfijnde schoonheid hebben. Laat ze per twee zien met een spiegel of een favoriet kunstwerk.

Op batterijen werkende mozaïekkaars

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Voor huizen met huisdieren en/of kleine kinderen zijn kaarsen op batterijen een veilig alternatief voor open vuur. In de meeste gevallen kun je niet eens zien dat de kaars niet echt is! Je kunt een mozaïekkaarsenhouder kopen met een kaars op batterijen of eenvoudigweg een vlamloze kaars toevoegen aan een bestaande houder.

Blauwe glasmozaïekplaat voor stompkaarsen

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Dit mooie blauwe mozaïekbord is een mooie houder voor een stompkaars in je favoriete geur. Stompkaarsen hebben geen uitgebreide houder nodig, maar zo'n bord ziet er prachtig uit terwijl de vlammen van de prachtige stukjes glas dansen.

Mozaïekkaarshouder middelpunt

Afbeelding
Afbeelding

Verander elke gewone kandelaar in een middelpunt van glasmozaïek door een reflecterend kaarsenmatje of mozaïekbakje onder de basis van de houder toe te voegen. U kunt hiervoor spiegeltegels gebruiken en veel glans op uw tafel brengen. Voeg wat kralen toe voor nog meer glamour. Het is een geweldige keuze voor bruiloften, formele diners en andere belangrijke evenementen.

Mooi interieur met mozaïekkaarsenhouders

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel manieren om mozaïekkandelaars in je huis tentoon te stellen, van het gebruik ervan als middelpunt of schans tot het verspreiden ervan over oppervlakken. Een goed idee is om mozaïekhouders van verschillende hoogtes als etalage te gebruiken. Ze zullen zowel van binnen als van buiten schoonheid toevoegen. Zorg ervoor dat u de gordijnen opzij schuift als u van plan bent de kaarsen aan te steken.

Verschillende mozaïekvormen

Afbeelding
Afbeelding

Je hoeft geen vierkante of rechthoekige glasstukken in een mozaïekkaarsenhouder te hebben. In feite kunt u elke gewenste vorm gebruiken, inclusief cirkels. Deze eenvoudige stijl ziet er geweldig uit omdat de mozaïekstukken allemaal één neutrale tint hebben.

DIY glasmozaïek kaarsenhouder

Afbeelding
Afbeelding

Je kunt zelfs je eigen kaarsenhouder van glasmozaïek maken in een kringloopwinkel. Kies een kaarshouder van gewoon glas of glas en metaal en gebruik epoxy om platte glaskralen of knikkers in de kleuren van uw keuze aan de buitenkant te bevestigen. Dit is een leuk project om te doen als cadeau voor de feestdagen of om gewoon wat schoonheid aan je huis toe te voegen.

Of je nu kiest voor een doe-het-zelf-kaarsenhouderproject of een kant-en-klare mozaïekhouder koopt, je tafel en huis zullen helderder en mooier zijn. Veel plezier met het uitproberen van verschillende kleuren en stijlen om te zien wat je het leukst vindt.

Aanbevolen: