Verkleedspelideeën voor het schoolbal

Inhoudsopgave:

Verkleedspelideeën voor het schoolbal
Verkleedspelideeën voor het schoolbal
Anonim
Verkleedspelletjes voor het bal
Verkleedspelletjes voor het bal

Het bal is een spannende tijd in het leven van elke tiener. Dit geldt vooral voor de beginnende fashionista's onder ons. Je klaarmaken via prom-aankleedspellen kun je zowel virtueel als thuis vinden. Je kunt een wandeling over de catwalk maken om te pronken met je stijl of deze spellen gebruiken om je te helpen bij het winkelen voor de beste galajurk.

Virtuele prom-aankleedspellen

Er zijn veel virtuele make-over-sites waar je looks voor het bal kunt creëren. Je kunt verschillende avatars uitproberen en galajurken en accessoires kiezen op je virtuele model. De meeste spellen beginnen met een model en verschillende prom-opties om uit te kiezen. De spellen zijn niet bedoeld als uitdagingen, maar als mogelijkheden om leuke looks te creëren voor het bal.

Verkleedspellen

Dress Up Games biedt een scala aan gratis verkleedspelletjes voor tieners en tieners. Voor deze click-and-play-spellen is geen registratie vereist.

Krijg de beste look door Prom Shop te verkennen. Perfect voor tieners die stijlen willen mixen en matchen

Screenshot van Prom Shop-spel
Screenshot van Prom Shop-spel
  • Met vintage galajurken van Prinsessen kun je jurken in vintage-stijl ontdekken die de avond opfleuren. Kleed uw model aan in verschillende stijlen om de beste look te vinden.
  • Met DIY-galajurk kun je je eigen galajurk helemaal opnieuw maken met stukken uit kringloopwinkels.
Screenshot van het DIY-galajurkspel
Screenshot van het DIY-galajurkspel

Aankleden - Schoolbalspellen

Deze gratis site voor verkleedspellen heeft een hele sectie voor prom-spellen. Klik gewoon op en schakel Flash in en u bent klaar om aan de slag te gaan.

Met het middelbare schoolgala kunnen tieners de perfecte prom-outfit voor drie vrienden ontwerpen, samen met accessoires. Denk aan glitters

Screenshot van het schoolbalspel
Screenshot van het schoolbalspel

Maak je prom-fashionista aan met Barbie Prom Dress Design. Tieners kunnen haar hele look vanaf het begin ontwerpen, te beginnen met de perfecte vormjurk

Screenshot van het Barbie-galajurkontwerpspel
Screenshot van het Barbie-galajurkontwerpspel

Girls Go-spellen

Kies de perfecte jurk, accessoires en schoenen voor jou en je date in Prom Night Dress Up. Dit gratis spel kan heel leuk zijn voor jongeren die de meest trendy stijlen en kleurencombinaties voor hun schoolbalkleding proberen te vinden.

Screenshot van het Prom Night-aankleedspel
Screenshot van het Prom Night-aankleedspel

Waarschuwing

Geef tijdens het spelen van online games nooit persoonlijke informatie aan mensen die u niet kent. Vraag toestemming aan een ouder voordat u een gamingwebsite bezoekt. Er zijn veel games online beschikbaar waarbij niet om persoonlijke gegevens wordt gevraagd of waarbij u zich niet hoeft aan te melden of een account aan te maken. Vraag altijd toestemming voordat u programma's naar uw thuiscomputer downloadt.

Prom Dress Up-apps

Naast online games kun je ook apps vinden die je eenvoudig naar je telefoon of tablet kunt downloaden. Voor deze spellen is doorgaans registratie vereist om te kunnen spelen. Je kunt dan wat dieper ingaan op het maken van je prom-concept.

Prom Night Dress Up

Met meer dan 200 kledingartikelen kun je niet fout gaan als je deze app voor Android-producten speelt. Kleed zes van je vrienden aan in de meest sprankelende jurken, accessoires en schoenen en ontdek wie de koningin van het bal wordt. Deze app is ontworpen voor iedereen en heeft meer dan 4 sterren gekregen van gebruikers.

Prom Queen Dress Up - Opkomende ster op de middelbare school

Word een online modeontwerper terwijl je toplooks ontwerpt voor deze meiden die de prom-scene betreden. Kies de meest trendy looks uit meer dan 150 verschillende items. Of het nu gaat om schoenen, handtassen, tiara's of haarclips, vind de populairste kleurencombinaties en maak van uw meisjes sterren. Deze fashionista-droom is ontworpen voor iedereen en kreeg ruim 4 sterren in de Google Play Store.

Prinses gala aankleden ^0^

Met deze app, beschikbaar om te downloaden via iTunes, kunnen tieners en tweens pronken met hun ontwerpvaardigheden door een hele prom-look te creëren. Van de jurk tot de accessoires tot de schoenen, je kunt je fantastische gevoel voor mode laten samensmelten en je vrienden verbazen. Deze gratis app is voor iedereen beschikbaar en biedt tientallen verschillende stijlen die je gewoon naar je avatar kunt slepen. Het kreeg ook meer dan 4 sterren van gebruikers.

Prom-aankleedspellen om thuis te spelen

Op zoek naar een persoonlijker tintje. Probeer prom-aankleedspelletjes uit die je thuis kunt spelen.

Prom Makeover

De perfecte make-over voor het schoolbal is een essentieel onderdeel van deze belangrijke avond. Probeer een paar make-up-, haar-, accessoire- en schoenstijlen uit die perfect bij je jurk passen. Om te spelen heb je nodig:

  • Accessoires (sieraden, schoenen, handtassen, enz.)
  • Make-up
  • Haarstylingproducten (haarspelden, haarlak, enz.)
  • Papier en potloden/pennen
  • Drie of meer vrienden
  • Stijltijdschriften/internet
  • Mogelijk een munt

Nu ben je klaar om te spelen. Volg deze stappen:

  1. Onderzoek drie (of meer, afhankelijk van de mensen) verschillende kapsel- en make-uptrends die je leuk vindt.
  2. Elke persoon moet één stijl kiezen voor zowel make-up als haar. Als twee mensen van dezelfde stijl houden, ga er dan voor.
  3. Begin met het haar en laat je vrienden de stylingproducten gebruiken om te proberen het kapsel na te bootsen.
  4. Gebruik nu de make-up om de make-upstijl na te bootsen die je hebt gekregen.
  5. Elke persoon moet nu zijn of haar stijl aankleden met accessoires zoals sieraden, tiara's, enz.
  6. Laat iedereen zijn/haar stijl tonen op een catwalk.
  7. Pak een stuk papier en een pen.
  8. Elke persoon moet de stijlen beoordelen van beste tot slechtste, op basis van uitvoering en schattigheid.
  9. Degene met de hoogste score wint.
  10. Maak nu een selfie.

Probeer het voor de maat

Het is geweldig om naar galajurken en zo te kijken, maar je voorstellen hoe ze je zullen staan is een nachtmerrie. Komt de kleur overeen met jouw huidskleur? Is de snit geschikt voor u? In plaats van te proberen te raden, probeer de jurk of accessoires op maat. Dit heb je nodig:

  • Printer
  • Internettoegang/tijdschriften
  • Full body selfie (je wilt dat dit een echte selfie is, zonder filters of flatterende hoeken)
  • Notitieboekje
  • Schaar
  • Lijm
  • Veel vrienden
  • Kleurpotloden

Zodra je de materialen hebt, is het tijd voor de knowhow. Alle spelers moeten deze stappen volgen om de perfecte galajurk te vinden.

  1. Print verschillende selfies uit en knip ze uit. Probeer zo dicht mogelijk bij je lichaamsverhoudingen te blijven. (Zorg er ook voor dat de afbeelding ongeveer even groot is als je andere uitsneden voor de verhoudingen.)
  2. Bezoek het internet of stijltijdschriften en zoek jurken, accessoires, schoenen, haar, etc. die je leuk vindt.
  3. Print of knip de stijlen uit een tijdschrift.
  4. Knip voorzichtig de verschillende stukken uit.
  5. Lijm de selfies en de stijlen in je notitieboekje. Merk op hoe de verschillende stijlen bij jou staan.
  6. Laat je vrienden elke verschillende stijl beoordelen van 1 tot 10. Eén is de beste.
  7. De outfit met de hoogste score wint.
  8. Maak het uniek en creëer ook je eigen galajurkstijlen.

Als je de lijm, schaar en notitieboekje wilt overslaan, zijn er apps beschikbaar waarmee je kleding kunt passen nadat je een avatar hebt geüpload. Deze zijn echter niet specifiek ontworpen voor galajurken, dus het vinden van de perfecte gala-outfit kan lastiger zijn.

Spelideeën voor de opwinding van je schoolbal

Het vinden van verkleedspelletjes voor tieners kan moeilijk zijn; Er zijn echter veel verschillende online games, apps en thuisgames die je kunt proberen om je balkoorts te beteugelen. Van het aankleden van een virtuele avatar tot het laten zien van je unieke stijl, ontdek hoe de weg je leegte vult en ga spelen.

Aanbevolen: