Prepaid tankkaarten

Inhoudsopgave:

Prepaid tankkaarten
Prepaid tankkaarten
Anonim
Brandstof kopen met prepaidkaart
Brandstof kopen met prepaidkaart

Als u op zoek bent naar een manier om uw brandstofkosten effectiever te budgetteren, kan een prepaid tankkaart het overwegen waard zijn. Ze zijn ook ideaal voor jonge chauffeurs, beloningen voor werknemers van supersterren, of personen op uw cadeaulijst voor een aanstaande speciale gelegenheid.

Voorafbetaalde brandstofopties voor particulieren

Er zijn verschillende opties voor prepaid-tankkaarten, waaronder herlaadbare kaarten en cadeaubonnen voor eenmalig gebruik. Opties zijn onder meer:

Shell hervulbare kaart

De Shell Refillable Card kan worden gekocht in stappen van $ 1 voor elk bedrag variërend van $ 10 tot $ 300. Shell hervulbare kaarten zijn ideaal voor jonge bestuurders, studenten of iedereen die efficiënter wil omgaan met het beheer van zijn brandstofuitgaven. Bovendien kunnen ze worden gebruikt voor benzine en een assortiment andere goederen en diensten die bij Shell-tankstations worden verkocht. Behalve de verzendkosten van $ 2,95 zijn er geen kosten verbonden aan deze kaart.

Deze kaarten kunnen echter alleen worden gebruikt bij deelnemende Shell-locaties in de Verenigde Staten. Dit kan problematisch zijn voor personen die wonen in of vaak reizen naar steden waar geen Shell-stations aanwezig zijn. U moet ook weten dat verloren of gestolen kaarten in de meeste gevallen niet kunnen worden vervangen.

Er zijn verschillende ontwerpen om uit te kiezen, en de kaart kan online worden gekocht en opnieuw worden geladen. Om uw saldo te controleren, selecteert u de optie "opwaarderen" en voert u uw kaartnummer in.

Speedy Cash-tankkaart

Man koopt benzine voor auto
Man koopt benzine voor auto

Speedy Cash Tankkaarten ter waarde van $10, $25, $50, $75, $100 en $150, zijn het perfecte cadeau voor elke speciale gelegenheid. Ze zijn ook een geweldige manier om meer grip te krijgen op uw gasbudget, en kunnen worden gebruikt op Speedway- en Rich Oil-locaties in de Verenigde Staten.

Deze kaarten zijn herlaadbaar, maar het tegoed kan alleen worden toegevoegd in dezelfde bedragen als die beschikbaar zijn voor aankoop. Verloren of gestolen kaarten kunnen niet worden vervangen, zelfs als er nog saldo op de kaart staat.

Bezoek de website van Speedway om uw Cash Tank Card te kopen. Voordat u een kaart selecteert, moet u er rekening mee houden dat er bij het afrekenen € 3,95 verzendkosten in rekening worden gebracht. Er zijn echter geen kosten verbonden aan het gebruik van de kaart.

Prepaid cadeaubonnen - SVM-kaarten

SVM, een toonaangevend bedrijf voor het beheren van cadeaukaarten, biedt benzinecadeaubonnen aan van een aantal grote merken. Deze kaarten verlopen nooit en kunnen worden gebruikt voor zowel goederen als diensten op deelnemende locaties. Om uw opties te verkennen of een aankoop te doen, kunt u 800-972-7481 bellen of de website bezoeken. Er zijn standaard verzendkosten van $ 2,95 van toepassing (met uitzondering van bulkbestellingen van meer dan $ 150). Voor kaarten die telefonisch of online zijn gekocht, worden verwerkings- en nalevingskosten van 3,95% in rekening gebracht. Om kosten te vermijden, kunt u SVM-kaarten kopen in een supermarkt die cadeaubonnen verkoopt. (Bij aankoop in de winkel zijn de verwerkings- en nalevingskosten niet van toepassing). Beschikbare merken zijn onder meer:

  • 76 Cadeaubon
  • ARCO PumpPASS
  • BP-cadeaubon
  • ChevronTexaco-cadeaubon
  • Chevron-cadeaubon
  • Circle K-cadeaubon
  • Conoco-cadeaubon
  • ExxonMobil-cadeaubon
  • Gulf-cadeaubon
  • Petro-Canada Cadeaubon
  • Phillips 66-cadeaubon
  • Shell-cadeaubon
  • Sinclair Oil-cadeaubon
  • Speedway-cadeaubon
  • Sunoco-cadeaubon
  • Texaco-cadeaubon

Andere opties voor brandstofcadeaubonnen

Als u liever een prepaid tankkaart koopt zonder kosten of vervaldatum, is een cadeaubon van QT QuikTrip, Marathon, Wawa of Murphy USA een haalbare optie. Deze kunnen allemaal worden gekocht in de winkellocaties van het overeenkomstige merk. Sommige kunnen online worden besteld.

Prepaid tankkaarten voor bedrijven

Er zijn ook gratis prepaid-tankkaarten die zijn ontworpen om aan de zakelijke behoeften te voldoen. Opties zijn onder meer:

Pex prepaid-tankkaart

De Pex Prepaid Gas Card is geschikt voor zowel eigenaren van kleine bedrijven als grote bedrijven met wagenparken. Deze kaarten vergemakkelijken het beheer van de brandstofuitgaven en bieden een scala aan voordelen. Kenmerken omvatten:

  • Re altime bijhouden van uitgaven
  • Flexibele gebruiksopties (die kunnen worden beheerd door het management)
  • Mogelijkheid om bestedingslimieten in te stellen, ongeacht het saldo op de kaart
  • 24 uur per dag herlaadmogelijkheden vanaf een mobiel apparaat of desktopcomputer
  • Gratis kaartvervanging

Houd rekening met de kosten die gepaard gaan met Pex Prepaid-gaskaarten. Er is een proefperiode van 60 dagen, maar er zijn eenmalige installatiekosten van $ 49,95 van toepassing. Voor elke kaart geldt ook een maandelijks bedrag van $ 7,50, tenzij uw uitgaven hoger zijn dan $ 50.000 per maand. Helaas kunnen deze kosten gemakkelijk een last worden voor kleine bedrijven met een minimale cashflow.

Om een vergoeding aan te vragen, vult u het online formulier in, belt u (877) 211-9710 of stuurt u een e-mail naar de klantenservice op [email protected].

Bento Prepaid Debit MasterCard

De Bento herlaadbare benzine- of prepaid tankkaart kan worden gebruikt om benzine te kopen op elke locatie die MasterCard accepteert. Als bedrijfseigenaar heeft u de mogelijkheid om de kaart in een oogwenk te activeren of te deactiveren. U kunt ook aankopen in andere categorieën dan brandstof inschakelen, bestedingsdrempels implementeren en contant geld van de kaart opnemen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken van een account, maar u moet wel een bankrekening opgeven die als primaire financieringsbron zal dienen bij het aanvragen. Bovendien zijn er vier lidmaatschapsniveaus waar u rekening mee moet houden:

  • $20 per maand voor maximaal twee kaarten of gebruikers
  • $29 per maand voor maximaal 10 kaarten of gebruikers
  • $69 per maand voor maximaal 20 kaarten of gebruikers
  • $149 per maand voor meer dan 40 kaarten of gebruikers

Gelukkig is er een proefperiode van 60 dagen, zodat u Bento kunt uitproberen voordat u zich vastlegt. Vul het online formulier in om te informeren naar een gratis proefperiode voor uw bedrijf. U kunt ook 866-220-8455 bellen of chatten met een online vertegenwoordiger voor verdere hulp of voor meer informatie over wat Bento te bieden heeft.

Algemene voorwaarden verifiëren

Hoewel prepaid-tankkaarten een haalbaar alternatief kunnen zijn voor benzinecreditcards, moet u de kaarthouderovereenkomst lezen voordat u een aankoop doet. In sommige gevallen kunnen de kosten en beperkingen die aan de kaart zijn verbonden, opwegen tegen de voordelen.

Aanbevolen: