Opties voor reiskilometercalculator

Inhoudsopgave:

Opties voor reiskilometercalculator
Opties voor reiskilometercalculator
Anonim
Familie roadtrip
Familie roadtrip

Reiskilometercalculatoren kunnen de lengte van roadtrips berekenen, reizigers geschatte brandstofkosten geven en helpen inschatten wat ze kunnen verwachten voor het verzamelen van vliegkilometers. Sommige websites hebben eenvoudige, handige reiscalculators die het rekenwerk voor je doen, terwijl andere complete tools voor reisplanning bieden.

Online roadtripcalculators

Google Maps

Als je de kilometerstand van punt A naar punt B wilt berekenen, is Google Maps een uitstekend hulpmiddel. Het omvat bestemmingen over de hele wereld, zodat u kilometers kunt berekenen voor zowel reizen in het buitenland als thuis. Met hun handige applicatie kunt u de lijn die uw route vertegenwoordigt, slepen en uw pad wijzigen, zodat u uw favoriete kortere weg of mooie zijweg in uw reisberekeningen kunt opnemen. Onderaan het gedeelte Routebeschrijving vermeldt Google Maps geschatte brandstofkosten. U kunt ook in de buurt van uw locatie zoeken naar restaurants, hotels, musea en autoverhuurbedrijven.

MapQuest

MapQuest heeft dezelfde toeters en bellen als Google Maps, waardoor het een uitstekende bron is voor reizigers die het aantal kilometers tussen bestemmingen willen weten en toegang willen hebben tot andere reisgerelateerde informatie. De overzeese routebeschrijvingen van MapQuest worden in mijlen weergegeven, terwijl die van Google in kilometers worden weergegeven.

Kaart Kraai

De online rekenmachine van Map Crow is langzamer dan Google Maps en MapQuest. Je moet het land invoeren via een vervolgkeuzelijst, en vaak moet je raden wat je kiest. Uiteindelijk wordt een kaart van Google Maps weergegeven. Je kunt je route niet slepen en neerzetten. Een voordeel is echter dat de site de afstandsberekeningen zowel in mijlen als in kilometers weergeeft. Het heeft ook een handige tabel met veelvoorkomende afstanden in de Verenigde Staten.

Kaart met punaise op Philadelphia
Kaart met punaise op Philadelphia

AAA

Met AAA kunt u alle aspecten van uw reis op hun website plannen. Hun TripTik Planner is een interactieve tool waarmee u uw reizen kunt plannen en opslaan, en u de kilometerstand tussen bestemmingen kunt zien. Het suggereert plaatsen om te eten, benzinelocaties en toont u hotels en hun beoordelingen met behulp van het AAA-systeem met vier diamanten. U kunt AAA ook bellen voor hulp bij het plannen van uw reis.

Andere opties voor roadtripcalculator

GPS

Een GPS, of Global Positioning System, kan voertuigeigenaren helpen bij het navigeren op de weg, het berekenen van kilometers tussen twee punten en het vinden van interessante plaatsen onderweg. Bij veel auto's en autoverhuurbedrijven is GPS in het dashboard geïnstalleerd, maar u kunt ook een op zichzelf staand apparaat kopen. Neem de tijd om GPS-systemen online te beoordelen voordat u ze aanschaft, en gebruik ze in combinatie met traditionele planningstools en kaarten.

Papieren kaarten

Hoewel hightech rekenmachines je kunnen helpen bij het bepalen van afstanden en prijzen, mag je de kracht van een wegenkaart of een gedrukte kaart die je voor je reis maakt niet onderschatten. Wanneer u onderweg bent, kan de GPS het laten afweten, kunnen mobiele telefoons buiten bereik zijn, maar een goede, recente papieren kaart kan u snel tabellen met gebruikelijke afstanden tonen en u veilig naar uw volgende bestemming brengen.

Brandstofkostencalculators

AAA Brandstofkostencalculator

AAA's brandstofkostencalculator kan uw benzinekosten berekenen op basis van het merk en model van uw auto. De calculator is beperkt tot reizen in de Verenigde Staten.

TripCalculator.org

Tripcalculator.org is geweldig voor het berekenen van de exacte gaskosten tussen twee locaties. Hiermee kunt u het benzineverbruik van uw specifieke auto en uw gemiddelde snelheid invoeren. Het toont u afstanden in uw keuze van mijlen of kilometers.

Een groot nadeel van deze rekenmachine is dat deze afstanden berekent op basis van directe afstanden in plaats van de daadwerkelijke wegen die u zou nemen. Hierdoor kan uw kilometerstand korter zijn dan zou moeten. Om dit nadeel te compenseren, gebruikt u Google Maps (of een andere online calculator) om eerst uw rijroute en de werkelijke kilometerstand te vinden. Wanneer u de Reiscalculator bezoekt, zorg er dan voor dat de route van uw reis exact hetzelfde aantal kilometers bedraagt als u weet dat uw reis zal duren.

Rekenmachines voor vliegreiskilometers

De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben een gedeelte van hun website gewijd aan frequent flyers of kilometerprogramma's. Sommige bevatten reiscalculators waarmee klanten kunnen begrijpen hoeveel mijlen ze zullen ontvangen voor hun vliegreis.

  • Air Miles Calculator is een eenvoudig hulpmiddel waarmee u de afstand van de ene luchthaven naar de andere kunt berekenen, maar u heeft ook de mogelijkheid om drie of vier luchthavens in te voeren als u weet dat u een transfer zult hebben.
  • De Web Flyer-kilometercalculator is een andere eenvoudige en duidelijke rekenmachine die wordt gebruikt om vliegafstanden te berekenen.

Rekenmachines voor elke reis

Reizigers zullen het gemakkelijker vinden om hun volgende roadtrip te plannen, de brandstofkosten uit te zoeken of te evalueren hoeveel frequent flyer-miles ze voor een vlucht kunnen verdienen met behulp van online rekenmachines en reisplanners. Of u nu met het vliegtuig of met de auto reist, deze hulpmiddelen bieden vele mogelijkheden om de afstand van een reis te bepalen.

Aanbevolen: