Hoe start ik een portemonnee-feestbedrijf?

Inhoudsopgave:

Hoe start ik een portemonnee-feestbedrijf?
Hoe start ik een portemonnee-feestbedrijf?
Anonim
Portemonnee partij bedrijf
Portemonnee partij bedrijf

Je kunt een portemonnee-feestbedrijf starten zodra je de vereiste basisstappen begrijpt. U kunt uw eigen productlijn creëren of ervoor kiezen om u aan te sluiten bij een bestaand directe verkoopbedrijf.

Start je eigen portemonnee-feestbedrijf

Misschien wil je een checklist afwerken voor het starten van je eigen bedrijf. Het eerste dat u moet beslissen, is een bedrijfsnaam.

Thuisbedrijf

Je moet het bestemmingsplan voor jouw gebied controleren. Sommige bestemmingsplannen verbieden commerciële bedrijven om vanuit een huis te opereren. Sommige VvE's hebben richtlijnen die bedrijven aan huis verbieden. Zorg ervoor dat u alle bestemmingsregels begrijpt waar u woont.

Licenties en vergunningen

De Amerikaanse Small Business Administration biedt bruikbare informatie over eventuele vereiste bedrijfslicenties en vergunningen voor uw regio. Dit omvat alle vergunningen en vergunningen van de staat, provincie en stad. Daarnaast heeft u voor een reseller een federaal ID-nummer (EIN) en een staatsbelastingnummer nodig. Hierdoor hoeft u leveranciers geen omzetbelasting te betalen over uw bestellingen en kunt u omzetbelasting innen/rapporteren voor detailhandelsverkopen.

Startbudget en bankrekening

U moet een realistisch budget instellen voor het opstarten van uw bedrijf en vervolgens een zakelijke bankrekening aanmaken. Als u online zaken doet, kunt u ook een zakelijk PayPal-account instellen, zodat u betalingen van klanten kunt ontvangen.

Vrouw aan het bureau met behulp van laptop
Vrouw aan het bureau met behulp van laptop

Visitekaartjes en onderpand

Je hebt visitekaartjes nodig die je bij elke gevulde bestelling kunt plaatsen, maar ook cadeauzakjes. U deelt kaarten uit aan mensen die u tegenkomt, zoals kassiers, receptionisten, enz. Creëer en print marketingmateriaal en onderzoek de kosten van flyers en krantenbijlagen.

Maak een website

U moet een website maken met een beveiligd winkelwagentje, zodat u ook online kunt verkopen aan terugkerende en nieuwe klanten. Misschien wilt u uw website zo ontwerpen dat er virtuele portemonneefeestjes kunnen worden gehouden, naast real-time feestjes bij individuele huizen. Zorg ervoor dat u alle noodzakelijke informatie vermeldt over uw bedrijf, hoe u de feesten organiseert, incentives voor hostesses en een formulier om contact met u op te nemen of een feest op te zetten.

  • Stel sociale media-accounts in en houd ze actueel/actief.
  • Bied wedstrijden en prijzen aan op sociale media om interesses te genereren.
  • Bied speciale aanbiedingen en/of verkopen aan als aankoop-/hostingstimulans.

Groothandel portemonnee leveranciers

Je moet beslissen of je generieke portemonnees gaat verkopen of dat je designertassen wilt opnemen of specialiseren. Dit bepa alt welke leverancier(s) u kiest. De meeste leveranciers vereisen een minimumbedrag in dollars voor de eerste en/of volgende bestellingen.

Groothandel Dropship-leveranciers

U kunt een groothandelsleverancier beslissen dat dropshipping de juiste keuze is. Dit is een betere optie dan proberen veel portemonnees te inventariseren en uw geld vast te leggen. Je moet klanten laten weten wanneer ze de bezorging kunnen verwachten. Voor de meeste dropshipbedrijven is dit meestal 3-5 werkdagen.

Hoe u groothandelsportemonneeleveranciers kunt vinden

U kunt online groothandel in portemonnees vinden. U kunt ook de jaarlijkse AmericasMart in Atlanta bijwonen om contacten te leggen met groothandelsleveranciers. Veel van deze leveranciers vereisen een financiële verklaring als bewijs van verkoop. Sommige bedrijven kunnen bijvoorbeeld eisen dat uw bedrijf een bepaald omzetbedrag per maand in dollars heeft voordat u een bestelling kunt plaatsen.

Andere mogelijke leveranciers zijn:

  • Fashion World adverteert met portemonnees in de groothandel en stelt dat ze designer-geïnspireerde handtassen en namaakstijlen aanbieden.
  • Voor de keuzehandtas is een minimale bestelling van $ 100 vereist.
  • Faire biedt een groothandelsmarktplaats voor gratis retourneren.
  • Pure Obsession stelt dat het de "1 online groothandelsleverancier van handtassen en accessoires" is.
  • Je kunt lid worden van Amazon Business om groothandelsleveranciers te vinden.
  • high7a biedt groothandel designer portemonnees aan.
  • U kunt ervoor kiezen om aankopen te doen via Chinese groothandels, zoals DHGate, Alibaba en AliExpress.

Illegale nagemaakte portemonnees vermijden

Het is heel gemakkelijk om voor de gek gehouden te worden door valse portemonnees. Dit is een enorme criminele markt. Er gaan al jaren verhalen rond over individuen die onbewust valse portemonnees verkopen en beschuldigd worden van een misdrijf. Zorg ervoor dat u weet wie uw groothandel is en dat zij legitieme producten verkopen.

Kies uw productlijn

Als eigenaar van uw portemonnee-feestbedrijf is het aan u om de portemonnees en andere producten te selecteren die u wilt verkopen. Kies een productlijn die verschillende prijzen en stijlen biedt, zodat je voor elke gast iets hebt. Koop van elk een exemplaar. Zorgt ervoor dat het product geen uitverkoopartikel is, tenzij u van plan bent er meerdere te kopen om een inventaris op te bouwen.

Maak een Host Incentive Program

Je moet een incentiveprogramma maken voor iedereen die een van je portemonneefeesten wil organiseren. Je hebt ook een gastvrouwcadeau nodig. Dit kunnen alle soorten artikelen zijn die u wenst. Naarmate u uw productlijn uitbreidt, kunt u items toevoegen, zoals portemonnees, make-uptasjes, sleutelhangers, enz. die kunnen worden gebruikt als geschenk voor een gastvrouw of als gratis geschenk voor een vast bedrag dat op het feest wordt verkocht.

  • Werkprikkels in stappen van $ 100, zo'n feestuitverkoop van 0-$ 100 geeft 5% korting op de aankopen van de gastvrouw en naarmate het dollarbedrag toeneemt, stijgen ook de percentages.
  • Voeg aan de incentives elk feest toe dat u boekt als direct gevolg van het feest.
  • Geef elke feestgast een feestbedankje.
  • Geef de gastvrouw een cadeau voor het hosten van het feest.

Inventaris en monsters voor feesten

Feestgasten zullen meer producten kopen als ze hun aankopen mee naar huis kunnen nemen. Dit soort feestverkopen kan winstgevender zijn, maar vereist ook een grotere investering vooraf in de voorraad.

  • Misschien geeft u er de voorkeur aan om te beginnen met alleen de handtasmonsters die u nodig heeft voor de handtasfeestjes en om bestellingen op te nemen.
  • Als u de bestelling volledig moet betalen, eis dan de volledige betaling op uw feestjes, zodat u de aankopen kunt betalen zonder uw eigen geld te gebruiken.
  • Je kunt rechtstreeks naar je gastvrouw dropshippen als je gebruik maakt van een dropshippingbedrijf.
  • Misschien geeft u er de voorkeur aan om de portemonnees bij u thuis te laten bezorgen, zodat u deze vervolgens kunt bezorgen bij uw gastvrouw en/of klanten om een sterkere relatie op te bouwen.
Vrouw die leerzak bekijkt
Vrouw die leerzak bekijkt

Word lid van een Direct Sales Purse Party Business

U kunt besluiten om voor een bestaand portemonnee-feestbedrijf te gaan werken en u aan te sluiten als directe verkoopvertegenwoordiger. Dit type ondernemerschap kan een gemakkelijkere manier zijn om uw bedrijf op gang te brengen. Het onderpand, de productlijn en de training worden doorgaans verstrekt om ervoor te zorgen dat u succesvol bent.

  • Thirty-One vereist een signature starterkit van $ 99 of een op maat gemaakte signature starterkit van $ 130. U kunt 25% commissie verdienen op de verkoop en 40% korting op uw aankopen. De productlijn omvat sieraden, thermische lunchtassen en andere aanverwante artikelen.
  • Destiny Handbags vereist een bestelling van $ 300 om te kunnen beginnen met verkopen op welke manier dan ook, via een feest, website, boetiek of evenementen. Een bestelling van $ 300 per maand is vereist om een Territory Sales Rep te blijven.
  • Initials Inc. vereist dat je een startpakket van $ 99 plus S/H ($ 300 waarde) of $ 20,20 plus S/H ($ 100 waarde) aanschaft. Je kunt 25%-35% verdienen aan wekelijkse commissies met potentiële bonussen.

Een succesvol beursfeestbedrijf creëren

Net als bij elk bedrijf is uw woord uw reputatie, dus zorg ervoor dat u uw klanten goed behandelt. Breid uw productlijn uit naarmate uw omzet toeneemt, zodat u meer keuze kunt bieden aan feestgasten.

Aanbevolen: