Hoe u schoolbenodigdheden kunt doneren & Geef kinderen een betere start

Inhoudsopgave:

Hoe u schoolbenodigdheden kunt doneren & Geef kinderen een betere start
Hoe u schoolbenodigdheden kunt doneren & Geef kinderen een betere start
Anonim

Geen enkel kind mag met lege handen naar school worden gestuurd. Gebruik deze tips om schoolbenodigdheden door het hele land of in je eigen achtertuin te doneren.

studenten glimlachen
studenten glimlachen

Of het nu je belangrijkste missie is geweest om de koortsachtige boodschappen van je eigen kind te beheren, of je bent je gewoon goed bewust van de waanzin van het terug naar school gaan dankzij massareclame, er zijn nog steeds miljoenen kinderen over de hele wereld hebben geen toegang tot adequate schoolbenodigdheden. Maar in tegenstelling tot sommige van de problemen waarmee onze wereld momenteel wordt geconfronteerd, kun je er nu meteen iets aan doen.

Lees alles over waar u donaties voor schoolbenodigdheden naartoe kunt sturen, met wie u in uw lokale gemeenschap contact kunt opnemen voor advies en hoe u uw eigen initiatief kunt starten.

5 plaatsen waar schenkingen van schoolbenodigdheden naar kunnen worden gestuurd

Elke eind juli en begin augustus neemt het back-to-school shoppen het over, en zelfs als je nog geen uur bezig bent met het bekijken van verschillende notitieboekomslagen om de 'juiste' te kiezen, gaat het goed bewust van de massa mensen die items van hun lijstje afvinken.

Toch kunnen veel te veel gezinnen de hoge prijs van schoolbenodigdheden niet betalen, en leraren kunnen slechts een beperkt deel uit eigen zak financieren. In een systeem dat niet is gebouwd om deze kinderen te ondersteunen, zijn donaties aan goede doelen nodig om hen te helpen gedijen in de klas.

Grotere organisaties met een nationaal of regionaal bereik accepteren doorgaans geen fysieke donaties. Dus als geld jouw ding is, zijn dit enkele geweldige organisaties om uit te proberen:

AdoptAClassroom

AdoptAClassroom werkt ongeveer hetzelfde als engelenbomen, maar dan op grotere schaal. Op hun website worden leraren en inzamelingsacties voor klaslokalen door het hele land georganiseerd die schoolbenodigdheden nodig hebben. Klik eenvoudig op een van de genoemde leraren of klaslokalen en doneer een geldbedrag via hun AdoptAClassroom-pagina. En je kunt de inzamelingsacties ook delen op Facebook, Twitter of per e-mail om dit onder de aandacht te brengen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door AdoptAClassroom.org (@adoptaclassroom)

Operatie-rugzak

Operation Backpack is een Volunteers of America-programma dat behoeftige studenten voorziet van rugzakken vol schoolbenodigdheden die nodig zijn om te gedijen in hun onderwijsomgeving. Net als veel andere groepen kun je op hun website een donatie doen van minimaal $ 25, zodat deze rechtstreeks naar benodigdheden zoals notitieboekjes, potloden en rugzakken gaat.

DonorenKies

DonorsChoose is een non-profitorganisatie die sterk lijkt op AdoptAClassroom. Ze brengen ook Amerikaanse leraren in contact met mensen die hun klaslokalen kunnen helpen financieren. Via hun website kun je door de verschillende lijsten bladeren om te zien welke klassen nog donaties nodig hebben en welke hun doelen hebben bereikt. Wanneer je er zin in hebt, klik je op de vermelding en doneer je digitaal geld om dat klaslokaal te ondersteunen.

Stichting Kinderen in Nood

Volgens hun website zet de Kids in Need Foundation "zich in voor het creëren van gelijkheid in de klas, met de nadruk op de scholen met de meeste middelen van het land, door de benodigdheden aan te bieden waar leraren les kunnen geven en leerlingen kunnen leren. "Om de voorraden te verzamelen en te distribueren, zijn ze afhankelijk van geldelijke donaties.

Als je minimaal $ 25 wilt doneren (dit is het minimum), ga dan naar hun website. Of u kunt gratis een doos van maximaal 50 pond naar het hoofdkantoor verzenden door de instructies op hun website te volgen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Kids In Need Foundation (@kidsinneed)

UNICEF

UNICEF is een internationale organisatie die zoveel gelijktijdige programma's en missies heeft dat het onmogelijk is om bij te houden al het goede dat ze doen. Maar één manier waarop u kinderen over de hele wereld kunt steunen, is door te doneren aan een van hun vele onderwijsfondsen. Kijk op de onderwijsmarktplaats van UNICEF voor verschillende opties.

Hoe u lokale plaatsen kunt vinden waar u schoolbenodigdheden kunt doneren

Voor sommige mensen is het helpen van je lokale gemeenschap een prioriteit nummer één. Als je een korte rit door een nieuwe straat maakt, zul je zoveel bedrijven ontdekken waarvan je nooit wist dat ze op een steenworp afstand van huis liggen - en hetzelfde geldt voor liefdadigheidsorganisaties.

Als je schoolbenodigdheden wilt doneren aan een lokale groep, zijn hier enkele plaatsen waar je contact kunt opnemen:

  • Neem contact op met het schooldistrict. Uw districtsschooldistrict zou informatie moeten hebben over eventuele provinciale of schoolspecifieke bevoorradingsacties die gepland zijn.
  • Als je kinderen hebt, vraag dan aan de leerkracht van je kind welke donaties ze nodig hebben. Dit kan een enorme opluchting zijn voor zowel de kinderen in nood als voor de leerkrachten, die vaak voor de benodigdheden zorgen van hun eigen salaris.
  • Vraag uw op geloof gebaseerde groepen of ze een bevoorradingsactie hebben gepland. Op geloof gebaseerde groepen zoals christelijke kerken voeren meerdere keren per jaar outreach uit naar de gemeenschap, en sommige in uw gebied herbergt mogelijk een bevoorradingsrit.
  • Neem contact op met uw plaatselijke supermarkt voor informatie over komende ritten. Supermarkten organiseren in de zomer vaak rugzak- en bevoorradingsritten.
  • Ga langs bij uw plaatselijke bibliotheek en vraag of zij plaatsen weten waar u kunt doneren. De bibliotheek is een essentiële hulpbron voor de gemeenschap. Ze doen zoveel meer dan alleen boeken bekijken, en de kans is groot dat ze wel een of twee plekken weten om te doneren. Wie weet zijn zij het wel!

Kan je er geen vinden? Start uw eigen bevoorradingsactie

plaatselijke schoolaanbodactie
plaatselijke schoolaanbodactie

Afhankelijk van waar je woont, zijn er mogelijk geen schoolbenodigdheden waaraan je kunt doneren. In plaats van de donaties naar de achterkant van je kast te sturen om ze nooit meer te zien, kun je overwegen om er zelf een te hosten! En als het de eerste keer is dat u zoiets organiseert, hoeft u zich geen zorgen te maken. Het is gemakkelijker dan je denkt.

Hier zijn enkele tips om u op weg te helpen:

  • Stel de data voor de rit in steen vast en noteer de benodigdheden die je accepteert. Hoe specifieker je bent, hoe groter de kans dat iemand iets van de lijst koopt.
  • Neem contact op met plaatselijke scholen of bijlesgroepen voordat u donaties inzamelt. Het is het beste om in te checken om te zien wat ze nodig hebben en wanneer/of ze een afspraak willen maken.
  • Neem contact op met lokale bedrijven en kijk of zij dozen willen hosten voor uw donatieactie. Hoe meer plekken u heeft, hoe meer mensen de donatieboxen zullen zien en mogelijk wat dingen achterlaten.
  • Gebruik sociale media om de boodschap bekend te maken. Of het nu een TikTok- of Instagram-bericht is, je moet het vrije publiek tot je beschikking gebruiken om bekendheid te krijgen.
  • Organiseer het afleverschema van tevoren. Chat minstens een week voor het afleveren met vrienden of familie om er zeker van te zijn dat je vervoer hebt.

Uw donatie kan een verschil maken

Momenteel zijn er miljoenen verarmde kinderen met lage inkomens wier ouders en schooldistricten elk jaar moeite hebben om hen de schoolbenodigdheden te geven die ze nodig hebben om academisch te kunnen floreren. Maar uw geld, tijd en fysieke donaties maken een verschil. Elk kind verdient de kans op een geweldige educatieve ervaring, en jij kunt helpen om dat mogelijk te maken.

Aanbevolen: