Waar vind je funky meubels voor een eigenzinnige look

Inhoudsopgave:

Waar vind je funky meubels voor een eigenzinnige look
Waar vind je funky meubels voor een eigenzinnige look
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

Voeg wat pop en pit toe aan je favoriete kamer met funky designmeubels. Deze eigentijdse stukken zijn er in alle soorten, maten en kleuren, dus er is voor iedereen iets om van te genieten.

Waar vind je funky designmeubels

Met funky designmeubels kun je een gedurfd designstatement maken met slechts één geweldig, opvallend meubelstuk. Als je decoratiebudget meer toelaat, dan zijn verschillende funky accentstukken die met stijlvolle mode worden gebruikt nog beter.

Slechte elementen

Op zoek naar een bank met levendige kleuren en een gewelfde vorm? Bekijk Wicked Elements voor een eersteklas selectie funky banken, stoelen, hockers en chaise longues. Hun levendige collectie decoratieve kussens voegt ook een vleugje funkiness toe aan elk interieur. Grillige accentkussens zijn een perfecte manier om een funky ontwerpidee uit te proberen zonder veel geld uit te geven.

Als fabrikantwebsite kunt u met Wicked Elements direct kopen en ook op maat gemaakte funky meubels maken. Ze bevatten tientallen stoffen die zowel kleurrijk als harig, fluweelachtig of met patronen zijn.

Pluche Pod

Voor verfijnde en toch funky designmeubels en accessoires, kijk eens naar Plush Pod. Hun stijlvolle assortiment eigentijdse en moderne bevindingen omvat stoelen, tafels, verlichting, vloerkleden en slaapkamermeubilair. Plush Pod toont ook een mooie collectie funky meubels voor kinderkamers. Voor een complete look bieden ze ook funky accessoires en wanddecoraties voor de keuken, woonkamer en meer.

Funky meubels en spullen

Funky Furniture and Stuff biedt een uitgebreide selectie eigenzinnige meubels voor volwassenen en kinderen, samen met woonaccenten en accessoires. Ze beschikken ook over opvallend barmeubilair zoals krukken, pubsets en hoge tafels. Een andere unieke vondst is hun assortiment tuinmeubelstukken, waaronder stoelen, tafels en ligstoelen.

Blaas ons op

Voor het ultieme op het gebied van funky designmeubels, ontdek de wereld van opblaasbare banken en stoelen van Inflate Us. Bubble-meubels zijn verkrijgbaar in levendige tinten (inclusief glow-in-the-dark) en zullen zeker een gespreksonderwerp zijn. Deze hippe opblaasmeubels zijn ook zeer betaalbaar, waardoor ze ideaal zijn voor tieners en studenten. De meeste van hun driedelige sets bevatten een bank, stoel en voetenbank voor minder dan $ 100.

Afbeelding
Afbeelding

Andere bronnen voor funky vondsten

Funky lichten

Om je nieuwe funky designmeubels te verlichten, voeg je een aantal verlichtingsarmaturen van Funky Lights toe. Ze hebben moderne verlichting voor elk gebruik, waaronder tafellampen, staande lampen, kroonluchters, badkamerverlichting en hanglampen. Funky Lights heeft ook buitenverlichting op voorraad, samen met ideeën voor kinderen, tieners en studenten in slaapzalen.

Funky bank

Als je problemen ondervindt bij het vinden van de perfecte funky bank, probeer dan een ontwerp op maat van Funky Sofa. Ze bieden moderne woonkamerbanken en -stoelen met bijpassende kussens in prachtige kleuren en creatieve vormen die passen bij retro of hedendaagse stijlen. Met Sofavision kunnen kijkers enkele stofkeuzes op een stoelmodel zien.

Aanbevolen: