Waar vind je missiereizen voor tieners

Inhoudsopgave:

Waar vind je missiereizen voor tieners
Waar vind je missiereizen voor tieners
Anonim
Twee jonge missionarissen met Afrikaanse kinderen
Twee jonge missionarissen met Afrikaanse kinderen

Je tiener wil de minder bedeelden helpen. Misschien willen ze hun missie van liefde en gemeenschap over de oceaan verspreiden. Hoe het ook zij, je kunt een missie vinden die hen kan helpen een verschil te maken in iemands leven. Vind online en lokale zendingsreizen om hun boodschap van hoop te verspreiden.

Teen Missions Internationaal

Teen Missions International, opgericht in 1971, heeft meer dan 100.000 internationale en Noord-Amerikaanse tieners geholpen bij meer dan 200 projecten over de hele wereld. Christelijke tieners, gevestigd in Florida, kunnen korte missies vinden die ongeveer twee maanden duren in gebieden als de Bahama's, Puerto Rico, de evenaar, Cuba, Cambodja, Fiji, Kenia, Thailand, Canada en meer. De missie begint in juni en eindigt in augustus. Tieners beginnen met het voltooien van het bootcamp in Orlando en worden vervolgens in verschillende teams ingedeeld. De teams kunnen werken aan de bouw, kinderwerk, het boren van waterputten, enz. Bij terugkomst zal er een debriefingsperiode van een paar dagen plaatsvinden. Om te beginnen moet je een missie kiezen en je registreren. Tieners kunnen maximaal vier missiekeuzes maken.

Teen Mission-recensies

Ruim 600 mensen hebben Teen Missions International op Facebook beoordeeld, wat resulteerde in bijna 5 sterren. Er werd opgemerkt dat het een geweldige plek was om herinneringen op te doen en de wereld te veranderen. Eén gebruiker merkte echter op dat hij werd mishandeld door andere leden van zijn team. Ook GreatNonprofits beoordeelt Missions International hoog. Veel recensenten merkten op dat het een geweldige organisatie was en dat de reis levensveranderend was.

Avonturen in missies

Adventures in Missions, een op christenen gebaseerd missieprogramma, opgericht in 1989, heeft een sterk op geloof gebaseerd programma. Tieners kunnen de zendingsreizen voor de jeugdgroep, de zendingsreizen voor gezinnen of de zendingsreizen voor de middelbare school voltooien. De missiereizen voor de middelbare school duren 1-4 weken en zijn speciaal ontworpen voor 14- tot 18-jarigen. Je tiener reist naar plaatsen als het Caribisch gebied, Oost-Europa, Azië en zelfs het Amazone-oerwoud. Tieners kunnen ervoor kiezen om tijdens de zomer, de voorjaarsvakantie en zelfs de kerstvakantie te gaan. In de missies delen ze hun geloof, helpen ze dorpen en werken ze zelfs met weeskinderen. Met het jeugdgroepprogramma kunnen tieners reizen naar gebieden als New Orleans, Appalachia en Hilton Head Island. Om het proces op gang te krijgen, moet u zich online aanmelden.

Reviews van avonturen in missies

Learn Religions plaatste Adventures in Missions op de eerste plaats onder de beste missiereizen voor christelijke tieners. Ze merkten hun nadruk op gebed en discipelschap op, samen met het feit dat ze 14 bases over de hele wereld hadden. Gebruikers op de recensieblog verklaarden ook dat de "organisatie geweldig was", "ik kan niet uitleggen hoe levensveranderend het werkelijk was", en dat de "Adventure in Missions-medewerkers zo leuk zijn, van Jezus houden en hun uiterste best doen."

DaaromGO

Met meer dan 100 jaar missie-ervaring biedt DaaromGO, voorheen bekend als Youth Unlimited, de SERVE-missie voor jongeren. Deze missies duren ongeveer een week en dienen gemeenschappen in de VS en Canada. Deze op geloof gebaseerde programma's omvatten schilder-, landschaps- en schoonmaakprogramma's voor jongeren met een plaatselijke bediening. Tieners kiezen hun gebied en worden naar hun all-inclusive reis gevlogen of gereden. Om aan de missie te beginnen, kies je je locatie, datum en reistype. Het programma neemt contact met u op wanneer u voor een programma bent geselecteerd en de prijzen zijn beschikbaar op de site.

Gebruikerservaringen van daaromGO

Testimonials op BecauseGo bespreken hun ervaringen met het programma. Een recensent merkte op dat "SERVE het hoogtepunt van elke zomer was." Andere getuigenissen merkten op hoe het programma hen met elkaar verbond en samenbracht. Er werd echter gezegd dat ze door de korte duur wensten dat ze meer konden doen.

Global Leadership Adventures

Missiereizen zijn niet alleen voor mensen die op zoek zijn naar een op geloof gebaseerde ervaring. Global Leadership Adventures, bedacht in 2003, is een missieprogramma voor mensen die op zoek zijn naar een leerzame, niet-religieuze ervaring. GLA is bemand met teruggekeerde vrijwilligers van het Peace Corps en biedt internationale missies voor tieners. Ze bieden een groot aantal programma's op het gebied van natuurbehoud, bouwen, gemeenschapsontwikkeling en meer. De missies duren van 10 tot 21 dagen. Tieners moeten naar de camping vliegen en het personeel ha alt ze op om aan hun reis te beginnen. Ze kunnen ook met andere tieners vliegen, maar de vlucht wordt niet begeleid. Als u het personeel wilt ontmoeten, kunt u open dagen, meet & greets en beurzen over de hele wereld bijwonen. Inschrijving is vereist om de bal aan het rollen te krijgen tijdens je missiereis.

Tiener plant een missiereis met adviseur
Tiener plant een missiereis met adviseur

Gebruikersrecensies voor GLA

Met honderden recensies ontving GLA een beoordeling van meer dan 95% van Go Overseas. Velen gaven het bedrijf en de ervaring een 10 op 10. Het bedrijf behaalde ook indrukwekkend hoge sterbeoordelingen van GoAbroad.com. Op deze site staan ook persoonlijke interviews die ouders kunnen lezen. Velen merkten op dat de reis geweldig was en dat de ervaring een eye-openend avontuur was.

Verenigde Planeet

Gericht op mondiaal burgerschap, biedt United Planet missieprogramma's aan voor tieners in het buitenland en het hoofdkantoor is gevestigd in Boston. De programma's kunnen 1 tot 12 weken duren en zijn bedoeld voor tieners ouder dan 15 jaar. Tieners kunnen lesgeven in China of gemeenschappen ontwikkelen in Peru, om er maar een paar te noemen. De programma's kunnen alleen in de zomer of het hele jaar door plaatsvinden. Voor tienervrijwilligers biedt het programma training vóór vertrek, taalblootstelling, coördinatoren in het land en gastgezinnen. Het programma heeft ook een reis- en ziektekostenverzekering voor tieners en merkt op dat veiligheid het belangrijkst is. Het inschrijvingsproces begint met het kiezen van een missie, vervolgens het inschrijven voor het programma en het doen van de aanbetaling. Er wordt dan contact opgenomen met de ouders door een programmacoördinator.

De United Planet-ervaring

Het onderdompelingsprogramma voor United Planet kreeg een beoordeling van ongeveer 90% op Go Overseas. Veel recensenten merkten op dat hun ervaring een solide 9 op 10 was. Eén gebruiker merkte op dat ze zich eenzaam voelden in het programma. Veel van de honderden recensenten op GoAbroad.com gaven de ervaring via United Planet een 9. Recensies waren gebaseerd op meer dan 20 verschillende programma's.

Missiontrips lokaal vinden

In wezen zijn missieprogramma's een georganiseerde inspanning om mensen in nood binnen gemeenschappen en over de hele wereld te helpen. U hoeft niet naar het buitenland of zelfs online te gaan om een missie binnen uw gemeenschap te vinden. Plaatsen waar u lokaal informatie over zendingsreizen kunt vinden, zijn onder meer:

  • Lokale kerken
  • Vrijwilligersorganisaties zoals het Rode Kruis, Habitat for Humanity, voedselbanken, enz.
  • YMCA
  • Buurtcentra
  • Middelbare schoolclubs

Veel van deze plaatsen bieden niet alleen zendings- en dienstreizen aan, maar ook informatie over waar je in jouw omgeving zendingsreizen kunt vinden. Meestal kan lokaal vrijwilligerswerk binnen uw kerk of gemeenschap de deur openen voor zendingsreizen, zodra deze ook beschikbaar komen. Het voordeel van deze programma's is dat er doorgaans een lokale coördinator is die je op weg helpt.

De wereld dienen

Je tijd vrijmaken om weeskinderen te helpen of waterputten te bouwen voor gemeenschappen in nood is niet alleen bevredigend, maar ook een eye-openende ervaring. Het vinden van zendingsreizen voor tieners in binnen- of buitenland is slechts een klik verwijderd.

Aanbevolen: