Waar vind je gratis Superman-spellen voor kinderen

Inhoudsopgave:

Waar vind je gratis Superman-spellen voor kinderen
Waar vind je gratis Superman-spellen voor kinderen
Anonim
Broers en zussen met behulp van laptop
Broers en zussen met behulp van laptop

Is uw kind een fervent Superman-liefhebber, die op zoek is naar gratis Superman-spellen voor kinderen? Gelukkig zijn er tal van gratis spellen online waar elke aspirant-superheld blij mee zal zijn. Deze Superman-spellen voor kinderen bieden allerlei leuke opties voor stripboekfans.

Gratis Superman-spellen voor kinderen vinden

Het internet heeft aanleiding gegeven tot veel gratis activiteiten voor kinderen, waaronder games met een van de beroemdste striphelden aller tijden en zijn vrienden. Hoewel er talloze spellen online te spelen zijn, biedt deze lijst een goed startpunt voor gratis Superman-spellen voor kinderen, zodat uw kind aan de slag kan met zijn speeltijd en de wereld kan redden.

Superman Metropolis Defender

In Superman Metropolis Defender heeft de Daily Planet waar Clark Kent werkt, nieuws gekregen dat meteoren de stad Metropolis gaan treffen! Clark Kent moet transformeren in zijn superheldenvorm, Superman, en de meteoren vernietigen voordat ze de stad bereiken. Elke keer dat hij mist en de bal de grond raakt, neemt het gevaarsniveau toe. Als de gevarenbalk te hoog wordt, wordt de stad vernietigd! Maar wees voorzichtig als je de meteoren vernietigt; sommige zijn gemaakt van kryptoniet en je kunt ze dus niet aanraken.

Superman keert terug, red Metropolis

Wil je meer gratis Superman-games boordevol actie online? Probeer Superman Returns Save Metropolis eens te spelen. Als Superman moet je je stad beschermen tegen vallende bouwwrakken. Het vangen van het wrak is echter niet je laatste taak. Vervolgens moet u het wrak naar boven dragen en op een veilige plaats afvoeren. Als je niet snel genoeg beweegt, v alt Superman onder het gewicht van de bouwstukken! Je kunt het puin ook kapot slaan met je kracht. Pas echter op voor Kryptonite terwijl u werkt. Veel succes met het redden van Metropolis!

Lego Superman

GamesHer biedt Lego Superman voor de jongere spelers. Met je pijlen en spatiebalk help je Superman door de lucht te vliegen, raketten uit te schakelen en gevaren te vermijden. Pas op dat ze je niet raken, want je v alt uit de lucht. Bij dit spel kun je kiezen om te beginnen met niveau 1, 2 of 3. In elk spel is er een andere slechterik die je kunt verslaan.

Screenshot van het Lego Superman-spel
Screenshot van het Lego Superman-spel

Batman versus Superman-race

In dit spel kun je niet alleen Superman kiezen, maar ook Batman. Laat ze tegen elkaar racen op hun motorfietsen. Leuk voor alle leeftijden: je verzamelt munten en verdient punten terwijl je racet. Om verder te komen, moet je winnen.

DC Story Maker

Neem je hoofdman Superman mee door een verscheidenheid aan verschillende verhalen via DC Story Maker. Je kunt je Superman-verhaal vanaf de grond af opbouwen of je kunt verschillende verhaalstarters gebruiken. Nadat je Superman hebt gekozen, kies je een sjabloon en begin je met maken. Naast Superman kun je nog andere personages en schurken aan je verhaallijn toevoegen.

Superman Ontsnapping

In de Superman Escape-app help je Superman bij het bestrijden van asteroïden en buitenaardse schepen. Ontworpen voor iedereen: je gebruikt Superman om aan de ruimteschepen te ontsnappen of tegen ze te vechten. In het spel kun je twee verschillende modi gebruiken: de overlevings- en ontsnappingsmodus. Degenen die hip zijn op het gebied van 3D-graphics zijn misschien een beetje verveeld met het 2D-spel in arcadestijl, maar degenen die van ouderwets gamen houden, zullen genieten van Superman Escape.

Superboy Aliens Oorlog

Superboy Aliens War is gemaakt door Black Cell Studio en stelt je in staat om buitenaardse wezens te bevechten die je stad vernietigen. Hier neem je Superman (Superboy) en vecht je tegen de aliens met je superkrachten zoals laserogen. Naarmate je de verschillende missies voltooit die je van het Department of Homeland Security hebt gekregen, ga je in level omhoog. Omdat de app is gedownload, heb je geen wifi nodig om te spelen.

Superhelden Downhill Racing

Naast Superman kun je met Hulk, Wolverine en Batman downhill racen en zelfs parachutespringen. De race-app biedt meer dan 10 cursussen om op je motor te rijden. Met verschillende outfits en realistische fietsfysica kun je racen en hoogspringen. Je kunt zelfs een lange sprong maken op een grote boot. Bij deze getimede races moet je checkpoints bereiken die je op specifieke tijden kiest. Je kunt ook ballen en munten verzamelen om je score te verhogen.

Leuke Superman-spellen voor kinderen

Met zoveel gratis Superman-spellen voor kinderen om te spelen, is er een leuke keuze voor kinderen van elke leeftijdsgroep. Wat is een betere manier om een dag door te brengen dan de wereld te redden en met een geliefde superheldenvriend te spelen? Kinderen kunnen een van deze online games gratis spelen en zich vermaken met hun favoriete stripvriend.

Aanbevolen: