13 alternatieve galacorsages voor een look die uniek is voor jou

Inhoudsopgave:

13 alternatieve galacorsages voor een look die uniek is voor jou
13 alternatieve galacorsages voor een look die uniek is voor jou
Anonim
Afbeelding
Afbeelding

De klassieke polscorsage is altijd mooi, maar afwisselen kan superleuk zijn. Van stripboekbloemen tot volledig functionele bloementasjes, deze unieke alternatieven voor prom-corsage kunnen je helpen een prom-look te creëren die net zo uniek is als jij. De sleutel hier is creatief te zijn en een accessoire te gebruiken dat echt laat zien wie je bent als persoon.

Bloeiende ringcorsage

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Er is geen regel die zegt dat je een corsage om je pols of jurk moet dragen. Denk eens buiten de standaard mogelijkheden door een bloemenring te dragen. Je kunt je bloemist de kleur laten verzinnen die bij je outfit past en hem aan een ring bevestigen die je al hebt (op die manier weet je dat hij past).

Vintage knoopboeket

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Heb je de geweldigheid gezien die vintage knopen zijn? Ze zijn er in allerlei verschillende vormen, texturen en kleuren. Je kunt ze eigenlijk supergoedkoop kopen in kringloopwinkels in potten of dozen en ze vervolgens doorzoeken om je favorieten te vinden. Als je er een paar hebt die je leuk vindt, maak er dan een knopenboeket van. Gebruik gewoon wat hobbydraad voor de stelen en wikkel ze in een mooie stof.

Draag een bloem met rits in plaats van een corsage

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Je hoeft geen echte bloemen of zelfs nepbloemen te dragen. Als je een super funky look wilt, draag dan een ritsbloem. Je kunt deze vinden op handwerkshows of online, en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Koop er een met een speldje om toe te voegen aan je outfit voor een gewaagde variant op de standaardbloei.

Schattige en functionele handtas Corsage

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Tuurlijk, corsages zijn mooi, maar ze zijn niet bepaald nuttig. Laat uw bloemen dubbel werk doen door een handtascorsage te gebruiken. Je kunt een gewone corsage aan je clutch of handtas bevestigen, of je kunt een handtas pakken die al versierd is met bloemen. Niemand anders zal een corsage hebben waar daadwerkelijk zijn lippenstift en geld in zitten.

Boekpagina Bloemarmband

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Boekennerds verheugen zich! Als je van lezen houdt, is dit het corsage- alternatief voor jou. Koop of maak een bloem van oude boekpagina's (gebruik een beschadigd boek zodat je niets geweldigs vernietigt). Voeg wat glitter en lint toe en knoop het om je pols voor een totaal unieke look.

Succulent zakarrangement

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Als je een zak hebt, zet die dan aan het werk met een alternatief voor een corsage voor het schoolbal. Je kunt nep-vetplanten op een stuk karton lijmen en dat dan in je zak stoppen. De vetplanten zullen naar buiten gluren en je look een totaal prachtige natuursfeer geven.

Bloemhoepelboeket

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Een standaard polscorsage is mooi, maar kan ook in de weg zitten. Gebruik een hoepelboeket dat je over je arm kunt wikkelen terwijl je danst, of laat het gewoon op tafel liggen totdat je het wilt. Vraag uw bloemist om een arrangement te maken in kleuren die bij uw outfit passen, met een metalen of houten hoepel als basis.

Upcycled Vintage sieraden Corsage

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Echte bloemen zijn geweldig, maar ze gaan dood. Een upcycled sieradencorsage is daarentegen een geweldige manier om je prom-accessoires voor altijd te bewaren. Je kunt zelfs oude kostuumsieraden van je familie gebruiken als je iets bijzonder betekenisvols wilt. Dit is een vrij eenvoudig project als je handig bent met een lijmpistool, of je kunt er online een bestellen of iets ophalen bij een handwerkshow of galerie.

Funky polsboeien

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Pak (of maak) een paar eenvoudige polsboeien en versier ze om het ultieme corsage- alternatief voor het schoolbal te creëren. Je kunt stukjes mooie stof en kant uit de handwerkwinkel toevoegen, plus nep- of echte bloemen, kralen en zelfs kostuumsieraden. Dit is een unieke look die op de beste manier de aandacht zal trekken.

Pauwenveer polsdecoratie

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Veren vormen een geweldig, duurzaam alternatief voor bloemen, en vooral pauwkenmerken hebben een leuke en kleurrijke uitstraling. Verander ze in een eenvoudige polsversiering of maak een pin-on corsage of broche.

Vintage-stijl Tussie-Mussie

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Tussie-mussies zijn miniatuurbloemstukken, en ze waren super populair tijdens het Victoriaanse tijdperk. Je kunt antieke posy-houders kopen die je aan je outfit vastspeldt en de tussie-mussie vasthoudt, of je kunt je bloemist er een laten maken die je kunt vasthouden of als ring kunt dragen.

Ze zijn meestal behoorlijk uitgebreid, dus deze zijn het beste als je een vrij eenvoudige look voor je outfit hebt.

Gebruik een fotopin van een speciaal iemand als je corsage

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Waarom zou je in plaats van een pin-on corsage niet voor een vintage (of moderne) foto gaan? Je kunt van elke foto een speld laten maken, maar enkele van de beste opties zijn oude foto's van grootouders of speciale mensen in je leven. Scan gewoon de foto en laat de pin online maken of print hem uit en maak hem zelf als je handig bent met de lijm. Dit is een super zinvolle keuze als je iemand wilt eren met je prom-look.

Stripboekbloemstuk

Afbeelding
Afbeelding

Meer details

Hou je van strips? Laat een oud stripboek (niet waardevol) in een bloem veranderen. Je kunt het om je pols dragen, op je revers spelden of als een klein boeket vasthouden. Dit is een super creatieve keuze als je een look wilt die je persoonlijkheid laat zien en die allesbehalve standaard is.

Denk buiten de corsagedoos

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn zoveel geweldige opties als je iets anders wilt voor je galabloemen. Om het beste corsage- alternatief voor u te kiezen, moet u nadenken over wat u uniek maakt. Maak een corsage van iets waar je van houdt of van iets dat betekenisvol voor je is. Je uiterlijk zal compleet anders zijn dan die van alle anderen op het schoolbal, en je zult het geweldig vinden hoe het laat zien wie je werkelijk bent.

Aanbevolen: