Prom Queen-kwaliteiten en campagne-ideeën

Inhoudsopgave:

Prom Queen-kwaliteiten en campagne-ideeën
Prom Queen-kwaliteiten en campagne-ideeën
Anonim
Tienermeisje prom koningin draagt tiara
Tienermeisje prom koningin draagt tiara

Prom Queen worden is een toegewijd, uitputtend proces. Je moet sociaal verbonden zijn en weten hoe je een vriend voor iedereen kunt zijn. Als je er goed in bent om je aan te passen, namen te onthouden en je op je gemak voelt bij vreemden, ben je misschien de volgende monarch op de belangrijkste dans van het jaar op school.

Doe alsof je al gewonnen hebt

De beste manier om koningin van het bal te worden, is door te doen alsof je er al één bent. Wees een evenwichtig individu en weet hoe u vriendelijk moet zijn. Je doel is om aardig gevonden te worden door de meerderheid aan een bepaalde lunchtafel, en om dat te doen, moet je weten hoe je de rondes moet maken terwijl je je tevreden en op je gemak voelt.

Goed afgerond

Goed afgerond betekent dat je gevarieerde interesses hebt. Je hoeft niet in elke activiteit de beste te zijn, maar je moet wel van alles een beetje weten en in ieder geval met iedereen bekend zijn. Als je alleen vrienden bent met andere populaire mensen, zul je nooit de stemmen van de andere groepen verdienen. Overweeg om deel te nemen of op zijn minst mensen te leren kennen die betrokken zijn bij bepaalde activiteiten, zoals de volgende:

  • Cheerleading
  • Boekenclub
  • Schoolkrant
  • Debatteam
  • Andere buitenschoolse activiteiten
  • Inzamelingsacties

Het is ook belangrijk om bij te dragen aan je algehele gemeenschap, niet alleen aan je school. Je moet ook bereid zijn om de aanmoediging van de ouders van je leeftijdsgenoten en leraren te winnen, aangezien deze het stemmen kunnen beïnvloeden. Doe dit door deel te nemen aan enkele buitenschoolse activiteiten:

  • Vrijwilliger bij de bibliotheek of bij een dierenasiel.
  • Wees vriendelijk tegen klanten tijdens een naschoolse baan.
  • Neem deel aan een religieuze activiteit.

Aspiraties en doelen

Je moet ook specifieke doelen voor jezelf stellen. Weet aan welke hogescholen je graag zou willen studeren als je nog niet bent geaccepteerd en bespreek je carrièredoelen met andere studenten, terwijl je ook interesse toont in die van hen.

Persoonlijkheidskenmerken

Je concurrentie kan hevig zijn tijdens de nominaties voor de prom queen! Je moet een vriendelijke uitstraling hebben en altijd een glimlach dragen. Dit zal je boven de andere kandidaten plaatsen en laten zien dat je niet zo kleinzielig bent als je concurrentie. Vergeet niet het volgende te doen:

  • Toon vriendelijkheid.
  • Wees behulpzaam voor vrienden en vreemden.
  • Zorg dat je gezien wordt terwijl je praat met leden uit verschillende sociale kringen.
  • Zie er representatief uit.
  • Ga om met anderen die deze kwaliteiten demonstreren.

Academisch leven

Voor een waardige prom queen is school altijd haar eerste prioriteit. Studenten willen stemmen op een gefocuste jonge vrouw met een scherpe geest, en dat betekent dat ze nooit achterop raken in de klas of om sociale redenen school missen.

Campagne voeren voor Prom Queen

Je staat van dienst zal de beslissende factor zijn voor sommigen die willen stemmen. Zorg ervoor dat u anderen terloops herinnert aan uw ervaringen uit het verleden op de middelbare school. Misschien had je dit jaar geen tijd om lid te worden van hun club, maar was je in het verleden wel actief lid. Een literair type zou het op prijs stellen als hij zou weten hoeveel je van je favoriete dichter geniet. Er zijn veel manieren om een succesvolle campagne te voeren, zodat u de best mogelijke kans heeft om te winnen.

Campagne vroeg

Zelfs als je niet meteen actie onderneemt, plan dan vooruit met betrekking tot de activiteiten en evenementen waaraan je wilt deelnemen. Begin met het vragen aan vrienden en familieleden waarom ze op jou zouden stemmen en hoe je anderen zover kunt krijgen dat ook te doen. Ze kunnen enkele persoonlijkheidskenmerken van u opmerken die tijdens uw campagne kunnen worden benadrukt.

Hulp krijgen

Schakel anderen in om te helpen bij het maken van posters en spandoeken. Als anderen je een handje helpen, neemt de druk van je af en je weet nooit of iemand met een geweldig idee komt dat je kan helpen winnen. Vergeet niet iedereen te bedanken die je helpt. Door aan het einde van uw campagne een klein geschenk of een traktatie aan te bieden, kunt u degenen die u hebben geholpen laten zien hoeveel u hun harde werk waardeert.

Gebruik sociale media

Onderhoud leuke sociale media met toestemming van je ouders en nodig anderen uit om je site te bezoeken en meer over je te weten te komen. Accepteer alle vriendschapsverzoeken van leerlingen op jouw school.

Aankondigingen doen

Maak aankondigingen voor de les of de bijeenkomst. Hoe meer mensen over u horen en uw naam kennen, hoe groter de kans dat ze op u stemmen. Exposure kan een krachtig hulpmiddel zijn als het gaat om succesvol campagne voeren. Zorg ervoor dat u vriendelijk en herkenbaar klinkt tijdens uw aankondigingen en probeer een pakkende slogan of een leuk rijmpje te bedenken dat mensen zich zullen herinneren als ze uw naam op het stembiljet zien.

Versier je auto en kluisje

Versier je auto en kluisje met leuke afbeeldingen en je slogan. Je kunt de eigenaren van lokale horecagelegenheden ook vragen of je campagnebanners op hun vestigingen mag plaatsen.

Doe mee

Door lid te worden van clubs, sporten en groepen kun je meer mensen op je school leren kennen. Hoe meer mensen met je omgaan en je leren kennen, hoe groter de kans dat je meer stemmen krijgt.

Lachende jonge vrouwelijke voetballer op veld 's nachts
Lachende jonge vrouwelijke voetballer op veld 's nachts

Laat je leuke kant zien

Zorg ervoor dat je persoonlijkheid stra alt. Communiceer met mensen die je normaal niet zou ontmoeten en wees aardig en beleefd, en toon interesse in waar ze mee bezig zijn.

Evenementen organiseren

Als je school het toestaat, organiseer dan tijdens de lunch een paar leuke evenementen om reclame voor je te maken. Dit kunnen mini-talentenjachten, kookwedstrijden en geïmproviseerde dansfeestjes zijn.

Geef Swag uit

Als jouw school het goedkeurt, deel dan leuke cupcakes, shirts, knopen en armbanden uit met jouw naam en slogan erop. Probeer je vrienden deze items te laten dragen om jou als kandidaat te promoten.

Cupcakes op de voorgrond terwijl een vrouw de laatste versiert
Cupcakes op de voorgrond terwijl een vrouw de laatste versiert

Positieve houding

Een vriendelijke houding en winnaarsmentaliteit zijn de beste manier om koningin van het bal te worden. Toon uw integriteit en laat zien dat u de titel waardig bent. Vergeet niet sportiviteit te tonen en respectvol te handelen tegenover andere kandidaten.

Proces van nominatie

Het nominatieproces van elke school is anders. Normaal gesproken stemmen studenten op hun favoriete persoon, en degenen met de meeste stemmen worden onderdeel van het schoolbal. Uit deze elitegroep wordt een eindstemming gehouden om de koning en koningin van het bal te kiezen.

Prom koningin houdt bloemen vast met koning
Prom koningin houdt bloemen vast met koning

Prom Queen Taken

Als je wordt geselecteerd als koningin van het bal, wordt je harde werk en campagne voeren beloond! Het werk is echter nog niet klaar. Mogelijk wordt u gevraagd een aantal andere taken of verantwoordelijkheden uit te voeren, waaronder de volgende:

  • Help het schoolbal of de commissie bij het plannen en opzetten van het schoolbal.
  • Geef mode-advies aan andere jonge vrouwen.
  • Zorg ervoor dat gasten zich welkom voelen op het evenement.
  • Neem deel aan speciale deelname aan voetbalwedstrijden, spiritweek of andere schoolactiviteiten.

Hoe je een Prom Queen kunt winnen

Naast het plezier en de glamour van het vasthouden van de kroon, zijn er ook uitdagingen. Het kan een hele opgave zijn om een evenwicht te vinden tussen schoolwerk, gezinsleven, sociale druk en buitenschoolse activiteiten. Je moet georganiseerd blijven. Vergeet ook kleine obstakels niet: heeft uw jurk aanpassingen nodig? Wat als de gekozen balkoning niet jouw vriendje is? Wees bereid om deze problemen op een rustige, verfijnde manier aan te pakken.

Aanbevolen: