9 beste loopstoeltjes die het leren veilig bevorderen

Inhoudsopgave:

9 beste loopstoeltjes die het leren veilig bevorderen
9 beste loopstoeltjes die het leren veilig bevorderen
Anonim
babymeisje met rollator
babymeisje met rollator

Veel ouders kijken naar opties voor babyspullen, zoals wandelaars, om hun kinderen bezig te houden en mama of papa een korte pauze te geven. Als je de beste loopstoeltjes overweegt, zijn er twee hoofdtypen loopstoeltjes op de markt: loopstoeltjes met een zitje waarbij de onderste helft van je baby omgeven is door een zitje en een frame, en degene die je baby aanmoedigen om achter het speelgoed te gaan staan en lopen. Uw keuze hangt grotendeels af van uw persoonlijke voorkeur en de leeftijd, de grootte en het ontwikkelingsniveau van uw baby.

Beste loopstoeltje met stoel

Medische professionals adviseren ouders om loopstoeltjes met zitje te vermijden, omdat deze letsel kunnen veroorzaken en baby's niet helpen bij het leren lopen. De American Academy of Pediatrics is zelfs zo ver gegaan door een verbod aan te bevelen op de productie of verkoop van mobiele babywalkers, het soort met zitjes in het midden. Niettemin blijven ze een favoriet item voor aankoop door ouders. Als je er toch een in huis moet hebben, kijk dan eens naar deze beste rollator met zitje.

Joovy Spoon Walker

De Joovy Spoon Walker, die voor iets minder dan $ 100 te koop is, is een van de best verkrijgbare rollators met stoelen op de markt. Hij is licht van gewicht, kan worden opgevouwen voor optimaal opberggemak en heeft een dienblad dat volledig om je baby wordt gewikkeld. Dit voegt ruimte toe voor de snacks en speelgoed van uw baby en voegt extra veiligheidselementen toe. De rollator is geschikt voor baby's tot dertig kilo en kan in drie verschillende hoogtes worden aangepast.

Joovy Spoon Walker
Joovy Spoon Walker

LeapFrog Scout's 3-in-1 Get Up and Go Walker

LeapFrog is al jaren een vertrouwd merk als het gaat om het leren en de ontwikkeling van kinderen. De 3-in-1 Get Up and Go Walker van de LeapFrog Scout begint als babygym, verandert in een activiteitenpad en verandert uiteindelijk in een duwloper. Deze rollator heeft aan elke mogelijke activiteit of speelgoed gedacht en er een ton bijgeleverd. De enige vraag is met welke knop of welk nummer je moet beginnen. Het kost ongeveer $ 50.

LeapFrog Scout's 3-in-1 Get Up and Go Walker
LeapFrog Scout's 3-in-1 Get Up and Go Walker

Veiligheidstips voor loopstoeltjes

Als u denkt dat een rollator de juiste keuze is voor babyspullen voor uw gezin, volg dan deze veiligheidstips elke keer dat uw kleintje een van beide typen rollator gebruikt.

  • Gebruik alleen toegestaan op de onderste verdieping van een huis, zonder trappen of treden.
  • Houd uw baby tijdens gebruik in de buurt of in een afgesloten ruimte op een speelplaats.
  • Gebruik rollators nooit in de buurt van hete of verwarmde oppervlakken.
  • Gebruik uw rollator niet buitenshuis of op plaatsen met oneffen oppervlakken.
  • Verwijder alle potentieel gevaarlijke voorwerpen van oppervlakken die nu binnen het bereik van de baby zijn.
  • Overweeg om de gebruikstijd te beperken tot 15 minuten.
  • Gebruik bij baby's die zelfstandig kunnen zitten of opstaan voor duwlopers.
  • Besef dat met duwwandelaars je baby meer snelheid kan opbouwen dan hij of zij is voorbereid.

De voor- en nadelen afwegen

Babywalkers zijn een van de meest besproken babyproducten op de markt en worden soms zelfs als gevaarlijk speelgoed beschouwd. Dat gezegd hebbende, kunnen ze nog steeds waarde toevoegen aan uw baby en uw leven. Bepaal wat voor u werkt. Beoordelingen en recensies helpen bij het nemen van beslissingen, maar jij bent de ultieme professional als het om je baby gaat.

Aanbevolen: