17 geniale manieren om je tv-draden te verbergen & Versterk je stijl

Inhoudsopgave:

17 geniale manieren om je tv-draden te verbergen & Versterk je stijl
17 geniale manieren om je tv-draden te verbergen & Versterk je stijl
Anonim

Of je nu je huis huurt of verbouwt, deze verborgen tv-kabelhacks houden de lelijke draden uit het zicht voor een stijlvollere ruimte.

We kunnen commissie verdienen via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar we van houden. Bekijk hier ons beoordelingsproces.

Modern woonkamerinterieur met televisie
Modern woonkamerinterieur met televisie

Laat die vervelende tv-draden niet afleiden van het ontwerp en de inrichting van uw huis. Verberg tv-draden in je huis om een gestroomlijnde look te creëren in je woonkamer en slaapkamers. Deze geniale hacks voor het verbergen van tv-draden zullen uw ruimte transformeren en uw huis direct een hoogwaardige designerlook geven.

TV-draden achter meubels verbergen met haken

TV-liftkast
TV-liftkast

Clear Command-hooks bieden talloze hacks voor thuis, en je lelijke tv-draden vormen hierop geen uitzondering. Bevestig Command-haken aan de achterkant van uw tv-standaard, consoletafel of dressoir en gebruik ze om tv-draden op hun plaats te houden. Deze tv-kabelhack houdt uw snoeren op hun plaats en uit het zicht.

Boor gaten om je tv-draden te verbergen

Maak je geen zorgen, deze tv-snoerhack is een stuk eenvoudiger dan je zou denken! U hoeft slechts twee gaten in uw muur te boren om de tv-draden verborgen te houden, en niemand zal de gaten zien tegen de tijd dat u klaar bent. Je meet een gat vlak achter je tv en aan de onderkant van je muur, groot genoeg om je snoer doorheen te steken, zodat het slim achter de muur verborgen is. Deze handige kit begeleidt u in minder dan een half uur door het proces voor een naadloos zicht onder uw gemonteerde tv.

Stijldecor voor tv-draden

Woonkamer ingericht in jaren 70 stijl met flatscreen tv
Woonkamer ingericht in jaren 70 stijl met flatscreen tv

Als je een huurdersvriendelijke manier nodig hebt om tv-draden te verbergen of gewoon een snelle hack nodig hebt om snoeren uit het zicht te houden, pak dan een paar van je favoriete decorstukken. Voor deze decortip geldt: hoe groter het item, hoe beter! Stijl vazen, beelden, bloemstukken en kandelaars op je schoorsteenmantel of tv-meubel om snoeren en draden te laten verdwijnen.

Verf tv-snoeren die bij je muur passen

Het verbergen van tv-snoeren is net zo eenvoudig als het aanbrengen van een snelle verflaag. Deze tv-draadhack is ideaal voor verhuur of tijdelijke tv-montageplekken. Verf het snoer van uw tv-toestel in dezelfde kleur als de muur waarop het is gemonteerd, zodat de draden in één oogopslag veel minder opvallen.

Laat het snoer door uw open haard lopen

Moderne woonkamer met open haard
Moderne woonkamer met open haard

Met deze verborgen koordhack zul je weer naar die vertrouwde Command-haken grijpen. Doorzichtige haken langs de zijkant van uw open haard helpen de tv-draden op hun plaats te houden en verborgen te houden. Zorg ervoor dat je haken kiest die klein genoeg zijn om onopgemerkt te blijven en laat je koorden langs de kant lopen die je het minst ziet.

Plooi draden in schattige manden

Als je een tv op een standaard hebt of een tv die laag aan de muur is gemonteerd, zul je deze eenvoudige en slimme snoertruc geweldig vinden. Pak een mandje (of twee of drie) voor alle snoeren van je tv, luidsprekers en andere gadgets. Plaats de koorden eenvoudig in de mand of doe een stapje extra en knip een gat aan de achterkant zodat u de draad gemakkelijk kunt inrijgen. Zorg ervoor dat je manden stijlvol zijn en de juiste schaal hebben om je snoeren uit het zicht te houden en tegelijkertijd bijdragen aan de esthetiek van je kamer.

Verf je muur zwart

TV muur gemonteerd in een zwarte muur
TV muur gemonteerd in een zwarte muur

Zwart is al een stijlvolle en trendy muurkleur, dus probeer het eens om je tv en de snoeren te verbergen. Verf de muur waarop je tv is gemonteerd met een platte of matzwarte verf en zie hoe de draden naar de achtergrond verdwijnen, zodat jouw inrichting en stijl centraal staan.

Verberg koorden tussen muurlatten

Als je een chique lattenwand in huis hebt, heb je al de perfecte situatie om tv-draden te verbergen. Zodra je de tv aan de lattenwand hebt gemonteerd, kun je de snoeren en draden door de latten naar beneden leiden, zodat je muur er moeiteloos stijlvol uit blijft zien.

Probeer de trimhack

Groot tv-scherm aan de moderne muur met lambrisering
Groot tv-scherm aan de moderne muur met lambrisering

Deze slimme tv-snoerhack van Julie Blanner is eenvoudiger dan het lijkt, en houdt al je snoeren uit het zicht. Bovendien is er een esthetisch aantrekkelijk onderdeel. Achter je tv wordt een strook decoratieve rand gemonteerd, maar er is een hol gedeelte van het stuk dat je snoeren verborgen houdt. Dit is een doe-het-zelfzaak die de moeite waard is, omdat je huis er stijlvol uit blijft zien.

Scheep rond uw tv-draden

Featuremuren zijn niet altijd strikt visueel; soms dienen ze ook een praktisch doel, zoals deze scheepsmuurhack. Het installeren van scheepspanelen rond uw tv is een stijlvolle manier om alle draden en snoeren die bij het scherm horen te verbergen. Ontwerpers raden aan om klikpanelen te gebruiken – denk aan luxe vinylplanken – zodat je bij de snoeren kunt komen zonder je muur te beschadigen.

Voeg een accent toe aan de onderste helft van je muur

Luxe woonkamer interieur met leren bank en TV
Luxe woonkamer interieur met leren bank en TV

Als een muur met volledige functionaliteit overweldigend aanvoelt voor je ruimte, probeer dan een halfwandig detail waarmee je tv-snoeren kunt verbergen. Met Shiplap, beadboard en andere soorten wandpanelen kunt u tv-draden verbergen door gaten in de voorziening te boren waar u uw snoeren doorheen kunt halen. De truc hier is om je tv laag genoeg te monteren, zodat je hem achter het meubel kunt verbergen.

DIY-wandpanelen om je snoeren te verbergen

Als je tv bij je thuis boven de open haard is gemonteerd, helpt deze doe-het-zelf-hack je opslagruimte te winnen en een manier te vinden om alles wat je entertainmenttechnologie omvat te verbergen. Met dit doe-het-zelf kabelboxpaneel kun je alles verbergen, van snoeren tot consoles. Dit project is iets ingewikkelder, maar de tijd en moeite zeker waard.

Monteer uw tv laag aan de muur

Retrowoonkamer met tv
Retrowoonkamer met tv

Zelfs als je tv aan de muur is gemonteerd, heb je er waarschijnlijk een consoletafel of kast onder staan. Om deze hack te laten werken, moet je je tv net boven de kast monteren, zodat de onderkant van de tv bijna gelijk ligt met de bovenkant van het apparaat. Door deze slimme plaatsing zijn de meeste tv-draden met weinig moeite verborgen. Als de draden onder of achter de consoletafel te zien zijn, gebruik dan de handige Command Hook-hack om ze aan de achterkant verborgen te houden.

Koop een snoerafdekking Raceway

Dit kleine gadget lost uw lelijke probleem met het tv-snoer op zonder uw budget te overschrijden. Met een snoerafdekking worden uw snoeren in een afgedekte baan gestopt, waardoor uw tv-draden minder opvallen. Deze hack is huurdervriendelijk en super eenvoudig in elkaar te zetten.

Bedek koorden met boeken

Gezellig studio-appartement
Gezellig studio-appartement

Hier is een eenvoudige tip om het snoer te verbergen als je een fervent lezer bent. Gebruik je verzameling boeken om minder esthetische tv-kabels te bedekken met een van deze stylinghacks.

  • Frame uw tv in met een grote boekencollectie aan de muur. Je tv- en boekencollectie werken samen om een unieke kunsttentoonstelling te creëren.
  • Plooi koorden achter boeken die verticaal of horizontaal zijn gestapeld.
  • Hol een stapel boeken uit om een verborgen doos te creëren voor extra snoerlengte of een console.

Verberg tv-draden langs je bekleding

Die doorzichtige haken zijn zo veelzijdig! Gebruik ze om de snoeren van uw tv langs de achterkant van uw verticale bekleding te laten lopen. Als je je tv dicht genoeg bij een deuropening hangt, zal deze hack je snoeren bijna volledig verbergen.

Bouw een elektrische haardmuur

Plasma-tv-scherm en open haard
Plasma-tv-scherm en open haard

Als je van een transformerend doe-het-zelf-project houdt, helpt deze tutorial van Our Travel Home je lelijke draden te verbergen met een prachtig statement-stuk voor je huis. Dit rustieke en dikke schoorsteenmantelontwerp is niet alleen bedoeld voor een stijlvolle open haard; het verbergt de snoeren van je tv en voedt tegelijkertijd je elektrische haard.

Transformeer je kamer met een gestroomlijnde look

In het geval van technologische snoeren en draden is minder zeker meer. U wilt dat gasten meer aandacht besteden aan uw geweldige stijl en helemaal geen aandacht besteden aan de minder modieuze delen van uw huis. Nu al je tv-draden verborgen zijn, zullen gasten je bewonderenswaardige ontwerpvaardigheden opmerken.

Aanbevolen: